Mohammad_Vazin
Registered User
من باهاش مهربونترم یه نازش کنم میشه :general307::general307::general307:@Mohammad_Vazin
داداش یه مشتی رو سر اون ادد بکوب تو اف بی ریکوئست دادم
اد اکی شد.
من باهاش مهربونترم یه نازش کنم میشه :general307::general307::general307:@Mohammad_Vazin
داداش یه مشتی رو سر اون ادد بکوب تو اف بی ریکوئست دادم
:general107::general107::general107::general107::general107:من که تهش نفهمیدم این بازی رو باس چه کار کرد :|
یکی یه توضیح مختصر بده منم یاد بگیرم؟؟
مشاهده پیوست 562586
برو بچه های وبمستر اونایی که تو اف بی هستن لینک بدن :general705:
زیاد نمیام اف بی بیشتر موافق با تبادل افکارم تا لایکپست هم لایک کن تا لایکت کنیم
اد کردن کفایت نمیکنه :general307:
میگم ، کسی اطلاع داره ، سرویس اینترانت (اینترنت ملی ) از کجا میشه تهیه کرد ؟ تعرفه هاش چطوره ؟ حجمی هست یا نامحدود ؟
:| بعد 2048 میرسه به 4096 . برا وقتایی که حوصله نداری خیلی خوبه :دیمن که تهش نفهمیدم این بازی رو باس چه کار کرد :|
یکی یه توضیح مختصر بده منم یاد بگیرم؟؟
مشاهده پیوست 562586
پ.ن : البته اینکه اگه اعداد مثل هم رو تو یه ستون یا سطر به هم بچسبونی به یه دونه عدد دوبرابر تبدیل میشن و باید تا 2048 اینکار رو ادامه داد رو میدونم ولی نمی دونم این کجاش لذت داره![]()
![]()
یکی مثل آسیاتک میده اما قیمت خون پدرانشون رو دریافت میکنند :general307:میگم ، کسی اطلاع داره ، سرویس اینترانت (اینترنت ملی ) از کجا میشه تهیه کرد ؟ تعرفه هاش چطوره ؟ حجمی هست یا نامحدود ؟
حالا من رو توی فیس بوک ببین گاهی ماه ها نیستم و گاهی هر چند روز..زیاد نمیام اف بی بیشتر موافق با تبادل افکارم تا لایک
به چه دردی میخوره این اینترانت ملی وقتی یه از خارج نتونه بهت دسترسی داشته باشه
پس اگه اینجوری باشه سایتها رو ببریم رو است ایرانی ؟؟؟؟
به یک دردی میخوره، اگر پهنای باند خوبی داشته باشه برای انتقال فایل خوبه.زیاد نمیام اف بی بیشتر موافق با تبادل افکارم تا لایک
به چه دردی میخوره این اینترانت ملی وقتی یه از خارج نتونه بهت دسترسی داشته باشه
پس اگه اینجوری باشه سایتها رو ببریم رو است ایرانی ؟؟؟؟
قیمت اش رو خبر نداری ؟یکی مثل آسیاتک میده اما قیمت خون پدرانشون رو دریافت میکنند :general307:
ببین مخابرات مگه بهت بده
یا مثلاً آشنایی از سازمان دولتیی داشته باشی...
نیروی انتظامی همه اینترانت هستند...
یا اگر شرکت ثبت شده داشته باشی یه ده مگ:general707: بگیر حالش رو ببر (البته بسته به وسع مالی:general208![]()
سیستم تیکیت می خواهید؟برای راه اندازی سیستم پشتیبانی آنلاین وردپرس کسی هست راهنماییم کنه یا همه رفتن عید دیدنی؟![]()
به یک دردی میخوره، اگر پهنای باند خوبی داشته باشه برای انتقال فایل خوبه.
قیمت اش رو خبر نداری ؟
یک چیزی که هست ، اینترانت دیگه پهنای باند ، به اونصورت مهم ، نیست ، یک شبکه داخلی هست ، واسه چه این مادر به خطاها اینقدر پول زور میگیرن؟
برای راه اندازی سیستم پشتیبانی آنلاین وردپرس کسی هست راهنماییم کنه یا همه رفتن عید دیدنی؟![]()
برای راه اندازی سیستم پشتیبانی آنلاین وردپرس کسی هست راهنماییم کنه یا همه رفتن عید دیدنی؟![]()
سیستم تیکیت می خواهید؟
افزونه های آنلاین زیادی هستند اما به نظرم یه سیستم تیکتینگ و فروش جداگانه راه اندازی کنید.
فرم گذاشتم ولی نمی دونم چرا استفاده نمی کنن, هی زنگ می زنن, زیاد حوصله حرف زدن ندارم.کلا چند جور سیستم پشتیبانی هست از چت آنلاین بگیر (مثل livezilla) تا فرم تماس و سیستم پیگیری و غیره
من برای سایت خودم یه فرم تماس ساده درست کردم + یه فرم سفارش... کارسختی نیست افزونه های زیادی برای فرم تماس و پشتیبانی و غیره هست...
الان شما خاموشی پیشه کردی؟ شعور آدمها از رفتار و کردارشون و احترامشون به قوانین و حق و حقوق دیگران مشخص میشه، وقتی پست نامربوط اینجا میذاری جز این هست که داری مردم آزاری میکنی؟