یک سایت خارجی بود ، می تونستی فیلم های آموزشی ات برای فروش بزاری و خود سایت هم یک درصدی میگرفت ، اسم اش رو یادتون هست؟
جوادتی خودمون @javadth معرفی کرده بود.
چرا راه دور میری سایت منم این امکان رو داره اگه خواستی پ.خ بده
یک سایت خارجی بود ، می تونستی فیلم های آموزشی ات برای فروش بزاری و خود سایت هم یک درصدی میگرفت ، اسم اش رو یادتون هست؟
جوادتی خودمون @javadth معرفی کرده بود.
سال نو مبارکسلام خدمت برو بچه های گل . . .
ما هم آمدیم پس از سفری خاطره انگیز و با حال
عیدتون مبارک سال خوبی داشته باشید
چه حالی داره زندگی بدون اینترنت![]()
جواب سوال ما رو هم ندادن
خخخخآخ آخ من 1 دقیقه بدون اینترنت زندگی واسم ژهنمه
خومارش میشم یژورایی مشتی،میفهمی که شی میگم
سلامسلام خدمت برو بچه های گل . . .
ما هم آمدیم پس از سفری خاطره انگیز و با حال
عیدتون مبارک سال خوبی داشته باشید
چه حالی داره زندگی بدون اینترنت![]()
سال نو شما هم مبارک عزیزمسال نو مبارک
کجایی نیستی هرچی تماس میگیرم:general406:
به جان خودم حاضرم سر کار نرم واسه نت ، اصلا واسه مغازم میخواستم نت بگیرم نشد 15روز عید شاگرد گذاشتم خودم تو خونه موندمخخخخ
پس تو مصرفت خیلی بالاس . . .همینطور خودم :دی
همش 2 روز اولش درد داره باقیش هیچی
کارایی ک ما میکردیم و جایگزین اینترنت شده بود و خعلی هم حال میداد
صبح از خواب بیدار میشدیم :
1- صبحانه
2- قلیون
3- میرفتیم بیرون تا عصر میچرخیدیم(ناهار بیرون میخوردیم)
4- قلیون
5- بازم قلیون
6- شام
7- قلیون
8- تلویزیون
9- خواب
آخ آخ چ حالی داد جاتون خالی
سلام برادر عزیز نماد و درگاه بازمسلام
داداش سوغاتی چی آوردی![]()
آخ آخ من 1 دقیقه بدون اینترنت زندگی واسم ژهنمه
خومارش میشم یژورایی مشتی،میفهمی که شی میگم
یه سوال تو عمرت چندبار نماز به جا اوردی ؟ (البته فزولی نباشه)![]()
داداش خونه نشین شدیابه جان خودم حاضرم سر کار نرم واسه نت ، اصلا واسه مغازم میخواستم نت بگیرم نشد 15روز عید شاگرد گذاشتم خودم تو خونه موندم
خخخخ ، تایید میشه ،از خیلی هم یه چیز اونورتر تازه آزاردهنده تر اینه که سایته تو گوگل همونی که میخوای رو تگ زده وقتی واردش میشی از کرم موبر تا ویلا لب آب گذاشته واسه فروش +شونپختا پاپ آپ و اون مطلبی که میخوای رو اصلا پیدا نمیکنی ،دستت درد نکنه بابا اسممون رو گذاشتیم مسلمونا
خدایی این پاپ آپ خیلی آزار دهندس آخه
یکی باشه حالا هیچی - سایتهایی مشاهده شده که 100 تا پاپ آپ داشته که همزمان باز میشن![]()
حسابی ، اتفاقا بعد از این همه دوندگی و کار خیلی خوش گذشته بهمداداش خونه نشین شدیا![]()
![]()
اهان پس بیرون رفتنت زیاده :دی خه بعضیا هستن ک 48 ساعت پای نت هستن و اصن بیرون نمیرن فک کنم با مادر پدراشون هم آشنایی ندارنخخخخ ، تایید میشه ،از خیلی هم یه چیز اونورتر تازه آزاردهنده تر اینه که سایته تو گوگل همونی که میخوای رو تگ زده وقتی واردش میشی از کرم موبر تا ویلا لب آب گذاشته واسه فروش +شونپختا پاپ آپ و اون مطلبی که میخوای رو اصلا پیدا نمیکنی ،
حسابی ، اتفاقا بعد از این همه دوندگی و کار خیلی خوش گذشته بهم
اگه من جا اونا بودم الان میلیاردی از نت پول میزدم به جیب .دیاهان پس بیرون رفتنت زیاده :دی خه بعضیا هستن ک 48 ساعت پای نت هستن و اصن بیرون نمیرن فک کنم با مادر پدراشون هم آشنایی ندارنبرادرای زیر ساخت ب خاطر همین سرعت نت رو زیاد نمیکنن : )))
اگه من جا اونا بودم الان میلیاردی از نت پول میزدم به جیب .دی
رفیق خودم شبانه روزی پای نت همش تو فیس بوق نمک میریزه آخه مرد مومن فردا میخوای پدر بچه هات شی اینجوری ک تهش باید به نمکی بفروشنت
الانم به این کار شما میگن اسپم میتونید به جای پیست زدن از دکمه تشکر استفاده کنید کفایت میکنه :general609::| خیلی ممنون
آقا جدی کمک میخوام یکی بگه تو وی پی چجوری میشه لینکید
کدوم صورت؟الانم به این کار شما میگن اسپم میتونید به جای پیست زدن از دکمه تشکر استفاده کنید کفایت میکنه :general609:
توی وی پی هم به همین صورته تا جایی که من میدونم .
پ.ن: منظورتون لینک کردن یه شخصه یا اضافه کردن لینک باکسه !!!!؟؟؟؟
اگه لینک کردن یه شخصه اینجوری میشه .
سایت رو دست کم نگیر ، من یکی از مدیرهای سایت های بزرگ رو کاملا میشناسم حالا میلیاردی که نه ولی آمارشو دارم در ماه 70 میلیون درآمد داره ، با اجازت هم 2سال پیش کار رو ول کرد و دست زن و بچه رو گرفت رفتن انگلیس یعنی یه سایت زندگیشو عوض کرد !والا من فعلاً بیکارم و کار بیرون از نت ندارم
حداکثر وقتم رو هم معمولاً تو نت میگذرونم
این درآمد میلیاردی چجوری و از کجای نت در میاد![]()