مشکلی نیست ولی برام جالب بوددقیقا
مشکلش چیه ؟ vb6 اونقدرا هم به درد نخور نیست :دی
:|
گل و کارت هدیه.
یا سکه.
سیستم همکاری در فروش نیلی مارکت تعریفشم زیاد شنیدمسلام دوستان یک سایت همکاری در فروش کالا های ورزشی معرفی کنید هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم .منتظرم
طلابچه ها واسه روز مادر چی پیشنهاد میدین ؟
از همین الان شروع کن متن رو بازنویسی کن:general705:دوستان و عزیزان یه پروژه دانلود کردم که تا آخر هفته باید تحویل بدم و پی دی اف هست. همه چیزش رو ویرایش کردم حله فقط تمام صفحات بک گراند داره و ادرس سایت رو نوشته :| با چه برنامه ای ویرایشش کنم؟ خیلی نیاز دارم ممنون
اگه بعدا از طرف کس دیگه ای مشکل درست بشه و اونم اتفاقی پیامای شمارو بخونه , شما مقصر میشی!عزیزان وبمستر،
شما اگه بصورت غیرقانونی و بدون رضایت صاحب آپلودسنتر، به مدیریتش دسترسی داشتید چه میکردید؟غیر از نگاه کردن عکسای مردم
! رتبه هم زیر صد هزار
دلم قبول نمیکنه به نفع سایت خودم ازش استفاده کنم. مشکل اخلاقی داره! البته مدیرش بسیار آدم شوت و منفوریه. بارها هم بهش گفتم مشکل رو حل کن ولی انگار اصلاً پیام ها رو نمیخونه![]()
واتر مارک شده؟ بک گراند چه رنگیه؟ یه عکس بگیری شاید بچه های بهتر بتونن کمک کنن.دوستان و عزیزان یه پروژه دانلود کردم که تا آخر هفته باید تحویل بدم و پی دی اف هست. همه چیزش رو ویرایش کردم حله فقط تمام صفحات بک گراند داره و ادرس سایت رو نوشته :| با چه برنامه ای ویرایشش کنم؟ خیلی نیاز دارم ممنون
لابد میشه انتخاب کرد که ویرایشش کرده دیگهمتن pdfـش رو میشه انتخاب کرد ؟
فایل رو آپ کن ببینم چیه اگه اختصاصی نیست :دی
مدیرش خیلی شوت تر از این حرفاست که اگه مشکلی پیش اومد رجوع کنه به پیام هااگه بعدا از طرف کس دیگه ای مشکل درست بشه و اونم اتفاقی پیامای شمارو بخونه , شما مقصر میشی!
همین که فکر انجام کار دیگه به ذهن طرف بزنه خجالت اوره:general406:عزیزان وبمستر،
شما اگه بصورت غیرقانونی و بدون رضایت صاحب آپلودسنتر، به مدیریتش دسترسی داشتید چه میکردید؟غیر از نگاه کردن عکسای مردم
! رتبه هم زیر صد هزار
دلم قبول نمیکنه به نفع سایت خودم ازش استفاده کنم. مشکل اخلاقی داره! البته مدیرش بسیار آدم شوت و منفوریه. بارها هم بهش گفتم مشکل رو حل کن ولی انگار اصلاً پیام ها رو نمیخونه![]()
عزیزان وبمستر،
! رتبه هم زیر صد هزار
لینک:متن pdfـش رو میشه انتخاب کرد ؟
فایل رو آپ کن ببینم چیه اگه اختصاصی نیست :دی
پس زمینه همه صفحات ادرس سایت خودش رو گذاشته. (لینک بالا گذاشتم دان کن ببین 2 مگ بیشتر نیس :دی )واتر مارک شده؟ بک گراند چه رنگیه؟ یه عکس بگیری شاید بچه های بهتر بتونن کمک کنن.
احساس می کنم این پست تو همه صفحات هست! :| :| :|با سلام به تمامی دوستان
امروز تصمیم گرفتم به کار نویسندگی سایت و وبلاگ ادامه بدم.
من انواع پست ها رو میتونم بزارم:
تخصصی؛ روزی حداکثر 5 پست
نیمه تخصصی؛ روزی حداکثر 8 پست
کپی پیست ؛ روزی حداکثر 10 پست
سابقه نویسندگی در سایت های آلاچیق، موبایل یاب، پی سی کوءست، ایران فیلم و... دارم.
درمورد قیمت هم به توافق خواهیم رسید.
همچنین با وی پی اس هم آشنایی دارم.
کسانی که به نویسنده نیاز دارند، پ خ اعلام کنند.
بازنویسیلینک:
http://www.prozhe.com/پایان-نامه-تحقق-یک-سیستم-هوش-مصنوعی
پس زمینه همه صفحات ادرس سایت خودش رو گذاشته. (لینک بالا گذاشتم دان کن ببین 2 مگ بیشتر نیس :دی )
پ ن: من همه چیزش رو ویرایش کردم تو سیستم دارم ولی بک گراند رو نمیتونم ویرایش کنم![]()
فایل comments.php تو پوشه قالب وردپرس دارین؟دوستان بخش وبلاگ سایتم, کامنتاش کار نمی کنه, می شه راهنماییم کنید باید چیکار کنم؟
http://portreart.ir/وبلاگ-پرتره/