بررسی ویژه.خیر
پ.ن: چه نوع بررسی ای مثلاً؟![]()
داداش هر کی نیاز داشته باشه مطمئن باش ما بهش معرفیت میکنیم . . . :|با سلام به تمامی دوستان
امروز تصمیم گرفتم به کار نویسندگی سایت و وبلاگ ادامه بدم.
من انواع پست ها رو میتونم بزارم:
تخصصی؛ روزی حداکثر 5 پست
نیمه تخصصی؛ روزی حداکثر 8 پست
کپی پیست ؛ روزی حداکثر 10 پست
سابقه نویسندگی در سایت های آلاچیق، موبایل یاب، پی سی کوءست، ایران فیلم و... دارم.
درمورد قیمت هم به توافق خواهیم رسید.
کسانی که به نویسنده نیاز دارند، همینجا اعلام کند
Sent from my C6602 using Tapatalk
بیا هی بهت گفتیم از نت ایران بد نگو .آهِش تورو گرفت :دیعجب بدبختی داریم! هاست هرکی رو نت افراز رو باز میکنم خیلی راحت لود میشه فقط سایت های خودم باز نمیشن! دیداس آیا؟ نت افراز هم 1-2 ساعتیه جواب نمیده!
دوستان و عزیزان یه پروژه دانلود کردم که تا آخر هفته باید تحویل بدم و پی دی اف هست. همه چیزش رو ویرایش کردم حله فقط تمام صفحات بک گراند داره و ادرس سایت رو نوشته :| با چه برنامه ای ویرایشش کنم؟ خیلی نیاز دارم ممنون
تا حالا چنین موردی رو ندیدم!فونت فارسی وجود داره که اینجوری نوشته بشه ؟خونی باشه:general705:مشاهده پیوست 571592
پراید رو دیدی؟ این تیباشونه!:general707:ماشین تیبا خوب هست؟ :S
دمت گرم . . . منم میگم خوب نیست ولی این فامیامون میخاد بخره و تو کَتش نمیره :دیپراید رو دیدی؟ این تیباشونه!:general707:
در حالی که جفتشون مزخرف هستن ولی پراید رو ترجیح میدم.
+
مباحث وبمستری![]()
دمت گرم . . . منم میگم خوب نیست ولی این فامیامون میخاد بخره و تو کَتش نمیره :دی
بحث و گفتگو بین وبمسترها![]()
![]()
خب مشکل اینه که پیدا نکردم/فک میکردم این وبمسترا میدوننتا حالا چنین موردی رو ندیدم!
حالا اگه شما تونستی پیدا کنی ما رو هم بی خبر نذاز![]()
چقدر گفتم این پول منو پس بده بالا نکش اینطوری شدی :general707:عجب بدبختی داریم! هاست هرکی رو نت افراز رو باز میکنم خیلی راحت لود میشه فقط سایت های خودم باز نمیشن! دیداس آیا؟ نت افراز هم 1-2 ساعتیه جواب نمیده!
بعد عمری پست سیاسی بزنیم
به خدا حیف این نوبخت هست که گیر یه افرادی مثل طیب نیا و صالح آبادی افتاده .. هم از ادب و نزاکت هم از تسلط مصاحبه و علم اقتصادی ! :|