Hamidreza23
Registered User
بازنویسی![]()
اوووووففففف خودم یه راه پیدا کردم
بازنویسی![]()
اوووووففففف خودم یه راه پیدا کردم
متاسفانه الان من یک هفته هست که کل اینترنتم اینجوری شده :| الان یک ساعته میخوام عکسی که مهدی گذاشته رو ببینم ولی لود نمیشه :|سرعت سایت های روی نت افراز اومده پایین؟ الان هرچی دارم زور میزنم پنل وردپرس بالا نمیاد! شما هم همین مشکلو دارین؟
میشه اسمش رو پ.خ کنید برای بررسیعزیزان وبمستر،
شما اگه بصورت غیرقانونی و بدون رضایت صاحب آپلودسنتر، به مدیریتش دسترسی داشتید چه میکردید؟غیر از نگاه کردن عکسای مردم
! رتبه هم زیر صد هزار
دلم قبول نمیکنه به نفع سایت خودم ازش استفاده کنم. مشکل اخلاقی داره! البته مدیرش بسیار آدم شوت و منفوریه. بارها هم بهش گفتم مشکل رو حل کن ولی انگار اصلاً پیام ها رو نمیخونه![]()
واسه منم دیر میاد بالا! البته امروز سرعت اینترنت سرویس کرده :|سرعت سایت های روی نت افراز اومده پایین؟ الان هرچی دارم زور میزنم پنل وردپرس بالا نمیاد! شما هم همین مشکلو دارین؟
سرعت برا من بالاترم رفته :دیسرعت سایت های روی نت افراز اومده پایین؟ الان هرچی دارم زور میزنم پنل وردپرس بالا نمیاد! شما هم همین مشکلو دارین؟
متاسفانه الان من یک هفته هست که کل اینترنتم اینجوری شده :| الان یک ساعته میخوام عکسی که مهدی گذاشته رو ببینم ولی لود نمیشه :|
واسه منم دیر میاد بالا! البته امروز سرعت اینترنت سرویس کرده :|
اینترنت که همیشه داغونه ولی الان بقیه سایت ها خوب برام میان وردپرس سایت های خودم بالا نمیاد! عنوان لود میشه دیگه هیچی لود نمیشهسرعت برا من بالاترم رفته :دی
وردپرس 3.8.3
خیرمیشه اسمش رو پ.خ کنید برای بررسی![]()
هاست اشتراکیه دیگه یکی داره بیشتر از حد خودش دهن سرور رو مورد عنایت قرار میده هنوز ساسپندش نکردن :general707:اینترنت که همیشه داغونه ولی الان بقیه سایت ها خوب برام میان وردپرس سایت های خودم بالا نمیاد! عنوان لود میشه دیگه هیچی لود نمیشه
اینترنت که همیشه داغونه ولی الان بقیه سایت ها خوب برام میان وردپرس سایت های خودم بالا نمیاد! عنوان لود میشه دیگه هیچی لود نمیشه
برای منم پنل وردپرس رو به سختی میاره
اینترنت که همیشه داغونه ولی الان بقیه سایت ها خوب برام میان وردپرس سایت های خودم بالا نمیاد! عنوان لود میشه دیگه هیچی لود نمیشه
فایل comments.php تو پوشه قالب وردپرس دارین؟
اینترنت کی خراب نبوده :| همش خرابه :|اینترنت همتون خرابه یا فقط از من؟
Sent from my C6602 using Tapatalk
برا من دیروز داغون بود و داشت روانیم میکرد . . .همیشه که خرابه
ولی امروز فکر کنم داغونه
سرعت اینترنت من ده مگه ولی تا گوگل رو باز میکنه، جونش در میاد
همیشه که خرابه
ولی امروز فکر کنم داغونه
سرعت اینترنت من ده مگه ولی تا گوگل رو باز میکنه، جونش در میاد