ufont
کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
مهدی 23 ساله از اصفهان .دیی سوال یهویی برام پیش اومد
بچه ها میشه بگین چند سالتونه:general705_O
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
مهدی 23 ساله از اصفهان .دیی سوال یهویی برام پیش اومد
دهنت سرویس =))
http://wordpress.net/
از روی چی حساب کنم؟تو دوس داری چند سالم باشه ؟!
اصلا چند بهم میخوره؟![]()
کلا میشه فهمیداز روی چی حساب کنم؟![]()
حالا میمیری ی کلام بگی چند سالته:general707:کلا میشه فهمید
میگی چطوری؟
از طرز رفتار، طرز صحبت و...
شما آواتار ات فک کنم مال خودته؟حالا میمیری ی کلام بگی چند سالته:general707:
از روی رفتار و طرز صحبت هم نمیشه زیاد فهمید
چون ی سری ادما هستن سنشون کمه ولی حرف میزنن در حد ادم بزرگا
ی سری هم هستن مثل ی بچه حرف میزنن و رفتار میکنن
یاد اون دیالوگ افتادم که میگفتم وقتی خوشحالم مثل یه بچه 3 سالم وقتی ناراحتم 23 سالمه و الان 1000 سال ( البته اعداد دیالوگ رو تغییر دادم تو دیالوگ بود 15-25-1000ی سوال یهویی برام پیش اومد
یه بنده خدایی بود میگفت برگرد سنتو بگم :دی خدارو شکر اینجا فضا مجازیه و این چیز دیگه اون چیز نیست :دیشما آواتار ات فک کنم مال خودته؟
------------
من بدون در نظر گرفتن آواتار ات میگم
از 16 الی 23
(البته نظر من بر اساس رفتار نیست. بر اساس یه چیز دیگست)
روش خوبیهیه بنده خدایی بود میگفت برگرد سنتو بگم :دی خدارو شکر اینجا فضا مجازیه و این چیز دیگه اون چیز نیست :دی
یه تاپیک بزن سن وبمسترهای عزیز بعد بگو مهمش کنن. به جوابتم میرسی...حالا ی سوال پرسیدم همه یا پیچوندن یا در رفتنمشاهده پیوست 601199 مشاهده پیوست 601200
اکثرا بچه سال هستن :general210:حالا ی سوال پرسیدم همه یا پیچوندن یا در رفتنمشاهده پیوست 601199 مشاهده پیوست 601200
اسکریپتشون گیر آوردی؟دنبال یه اسم و دامنه برای سیستم همکاری در فروش میگردم :general210::general210::general210::general210:
در حال خرید هستم دنبال دامنه میگردم براش ، البته نمیخوام دامنه میلیونی از اینجا بخرمااسکریپتشون گیر آوردی؟
اینم خوبه:در حال خرید هستم دنبال دامنه میگردم براش ، البته نمیخوام دامنه میلیونی از اینجا بخرما
میخوام یه دامنه خوب آزاد گیر بیارم و ثبت کنم![]()
bodobiabekharbebar.comدر حال خرید هستم دنبال دامنه میگردم براش ، البته نمیخوام دامنه میلیونی از اینجا بخرما
میخوام یه دامنه خوب آزاد گیر بیارم و ثبت کنم![]()
اول میخواستم برم سراغ این سیستم بعد ، اما فعلا تو الویت دوم قرار داره ،اینم خوبه:
http://www.xshopsaz.ir/