bodobiabekharbebar.com
دادا هوایز گرفتی اینجور دامنه های تاپ فکر کنم تا الان آزاد مونده باشن اونم با پسوند کام :general707::general707::general707::general707::general707:
bodobiabekharbebar.com
اون سایتی که میگفتین همین سایتیه که تو امضاس؟یه خیری بیاد برام پلاگین آمار بازدید نوشته نصب کنه, من حال کلنجار رفتن با پلاگین هارو ندارم![]()
بله همینه, چطور؟اون سایتی که میگفتین همین سایتیه که تو امضاس؟
مبارکه , همین :دیبله همینه, چطور؟![]()
وقتي يه وبمستر داره ميوفته تو چاه چيكار بايد كرد ؟
من تا چند روز پيش فكر ميكردم بايد دستشو گرفت , الان فهميدم بايد يك لگد هم زد كه زودتر بره :دي
پ ن : برگرفته از قهوه تلخ با دخل و تصرف توسط خودم
:general210::general210::general210::general210::general210::general210::general210:وقتي يه وبمستر داره ميوفته تو چاه چيكار بايد كرد ؟
من تا چند روز پيش فكر ميكردم بايد دستشو گرفت , الان فهميدم بايد يك لگد هم زد كه زودتر بره :دي
پ ن : برگرفته از قهوه تلخ با دخل و تصرف توسط خودم
سلامسلام صبح دوستان وبمستر بخیر و نیکی
حدود 3 ماهی هست هاست یک سایت نیمه غیرفعال ام به شدت پهنای باند رو می سوزونه.
امار رو نگاه می کنم خبری نیست. امار سی پنل رو چک می کنم اونجا هم خبری نیست. به طرز عجیبی کنتور می زند برای مثال روز گذشته فقط 21 گیگ از پهنای باند رو مصرف کرده که برای یک سایت غیر فعال کاملا غیر منطقی هست. یک راهنمایی بفرمایید بلکه نجات بیابیم.
حالا شما هی بگو ["rel="nofollow] :|یعنی واقعا ماهیانه 150 هزار تومان برای لینک فالو در پرشین تولز میدن ؟!
حالا شما هی بگو ["rel="nofollow] :|
لینک قوی بدی که داره اگه تمدید نشه ضررش خیلی زیاده!
سلام نیمه شبت بخیرسلام
میتونی ایپی های خارجی رو ببندی یا ببینی کیا ترافیکو میخورن
صب شمام بخیرسلام نیمه شبت بخیر
والا این طور که جزئیات نشون می ده دیروز هیچ بازدیدی انجام نشده و هیچ ایپی هم لاگ نزده.
روزز قبلش suspend بود.صب شمام بخیر
البته 21 گیگ برای یک روز خیلیه
روز های قبلش چطور؟
شاید از عکس های سایت و مطالب.. جای دیگه استفاده میشه
http://www.htaccesstools.com/hotlink-protection/
از کجا میشه فهمید؟لایسنس دایرکت ادمین نت افراز من اکسپایر شد
از کجا میشه فهمید؟
------------------
میهن استور بالا نمیاد :(