• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
آقا کی تو میهن استور عضوه؟
من چند روزه نمیتونم وارد پنلم بشم
فراموشی پسورد رو میزنم میگه رمز جدید ارسال شد ولی هیچی نمیاد
به شمارشون زنگ میزنم اشغاله فقط
به ایمیل اینفو که تو فوتر گذاشتن ایمیل زدم دو بار دو روزه جواب ندادند
هرکی عضوه بهم پ.خ بده من کاربریم رو بدم بهش تا اون از طریق تیکت باهاشون درمیون بذاره
چون تیکتها رو میخونن حتما
ممنون
پ.ن: اکی شد باهاشون حرف زدم. یه نفر هک کرده بود اکانتم رو ایمیل و پسورد و همه چی رو عوض کرده بود.

Last edited:

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
بله میدن . . .
امین خشنود یه سه ماهش رو خریده :دی
مجازی؟
راضی بوده از خریدش؟

سه ماهه 360ت .با 360 میشه حداقل از دو تا سایت رنک بالای دیگه لینک گرفت

من میخوام یکی بگیرم یکم دو دلم

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
مجازی؟
راضی بوده از خریدش؟

سه ماهه 360ت .با 360 میشه حداقل از دو تا سایت رنک بالای دیگه لینک گرفت

من میخوام یکی بگیرم یکم دو دلم
والله نمیدونم امین چش شده اصن به سایت هاش رسیدگی نمیکنه . . .فکر کنم میخواد بکشه بیرون از نت . . .
در مورد بک لینک ها هم خبر ندارم راضی هست یا نه ولی قرار بود مجازی رو بیاره زیر 300 ایران که فعلا بر عکش شده

raneli

Registered User
لایک‌ها
109
اگه نیاز به افزایش اعضای گروه فیسبوک دارید این تاپیک رو بخونید
البته الان 2000 عضو هم می تونم اضافه کنم 30 تومن ;)

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
اينجا رو ببين :دي
و اينكه اين اول ديفيس ميكنه و بعد mahdi smoke هم مياد اسكي ميره (ديشب هم لينك رو دادم)
دوم هم اينكه هك نشده فقط ديفيس شدن , نه wp-persian نه wordpress.net
من به خاطر ناشی بودنم معذرت میخوام:general601:
-----------------------------------------------------------------
راستی از قالب فروشگاهی شما استفاده کردم ولی لینک فوتر رو نوفالو کردم (البته با اجازت:D )
بک گراندش رو چطوری میشه تغییر داد؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
من به خاطر ناشی بودنم معذرت میخوام:general601:

740.gif

-----------------------------------------------------------------
راستی از قالب فروشگاهی شما استفاده کردم ولی لینک فوتر رو نوفالو کردم (البته با اجازت:D )
بک گراندش رو چطوری میشه تغییر داد؟
164.gif
:دي
تو استايل :

کد:
body {
background:#EAF0F5;
font-family:tahoma;
font-size:8pt;
margin:0px;
line-height:130%;
direction:rtl;
color:#1A1A1A;
}

كد رنگ background:#EAF0F5; رو عوض كن

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان متاسفانه همین جوری اگر بعضی از افراد ادامه بدهند. حالا چه کسانی بماند. خیلی از بزرگان نت و افرادی که مو سفید کرده ی وب هستند مطمئن باشید دیگه فقط می ایند پست ها را می خوانند و خیلی کم می ایند کمک می کنند. و تجربیات شان را در اختیارتان می گذارند. بنده خودمم کلا تصمیم گرفتم در این تاپیک کم فعالیت بکنم. یا اصلا پست نزنم. مگر در موارد ضروری .

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
دوستان متاسفانه همین جوری اگر بعضی از افراد ادامه بدهند. حالا چه کسانی بماند. خیلی از بزرگان نت و افرادی که مو سفید کرده ی وب هستند مطمئن باشید دیگه فقط می ایند پست ها را می خوانند و خیلی کم می ایند کمک می کنند. و تجربیات شان را در اختیارتان می گذارند. بنده خودمم کلا تصمیم گرفتم در این تاپیک کم فعالیت بکنم. یا اصلا پست نزنم. مگر در موارد ضروری .
یکی از اسپمرها کم شد :D
پ.ن: داداش شوخی کردم ها :) این تاپیک همیشه افت و خیز داشته و عده ای اومدن و رفتن ولی این تاپیک ماندگار هست!

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اصلا 150 هزار تومن میارزه ؟!

همین چند ماه پیش شاید بالای 1000 تا لینک فالو رو یکدفعه نافالو کرد . فکر کنم این خودش یک امتیاز منفی برای پرشین تولز میشه. (؟)

سایتایی که لیکاشون تو پی تیه تو گوگل خوب بالا اومدن! البته فقط از اینجا نگرفتن , اکثرا از چندجای دیگه هم لینکای رنک بالا با همین حدود قیمت و ارزش خریدن.
نوفالو کردن لینکام فکر نکنم به لینکای پیج اول آسیبی برسونه. کلا لینکای پی تی خیلی زیاد بود. فکر کنم اینطوری براشون بهترهم شد!

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
یکی از اسپمرها کم شد :D
پ.ن: داداش شوخی کردم ها :) این تاپیک همیشه افت و خیز داشته و عده ای اومدن و رفتن ولی این تاپیک ماندگار هست!
درسته عده ای امدند و عده ای رفتند. ولی عده ای که رفتند یا کم فعالیت می کنند. باید افراد بدانند چه کسانی هستند.
بعدم یک اسپمر کم شد . مگر بنده اسپمر می دهم. اگرم داده باشم کمه. که اگر می دادم الان بالای 10 هزار تا پست داشتم البته منم شوخی می کنم جدی نگیرید.
ولی طرح بعضی سوالات دیگه خیلی ضایع هست و اصلا ربطی نداره به بحث گفتگو بین وبمستر ها.
یک کم دوستان رعایت بکنند.

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
PT هم مثل یک سایت تفریحی هست ، بیشتر به درد وقت گذروندن می خوره ، به نظر من وبمسترها باید تمام وقتشون رو روی سایت هاشون بزارن .
من خودم یک زمانی خیلی PT پلاس بودم ( اون موقع بیشتر کار غیر اینترنتی داشتم ، اینترنت هم دم دستم بود) ، الان هر از گاهی PT میام ، بیشتر بازارچه ، یکسر هم این بخش :)

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
PT هم مثل یک سایت تفریحی هست ، بیشتر به درد وقت گذروندن می خوره ، به نظر من وبمسترها باید تمام وقتشون رو روی سایت هاشون بزارن .
من خودم یک زمانی خیلی PT پلاس بودم ( اون موقع بیشتر کار غیر اینترنتی داشتم ، اینترنت هم دم دستم بود) ، الان هر از گاهی PT میام ، بیشتر بازارچه ، یکسر هم این بخش :)
علیرضا جون نه از اون روزی که کلا اواتار عوض نمی کردی نه از الان که هر چند وقت یک بار عوض می کنی.
اره دیگه ما هم عادت کردیم. منم بیشتر وقتم را در اینترنت می گذارنم. ولی نه در پی تی . پروژه می گیریم و انجام می دهیم.
و پول به دست می اوریم. موقع بیکاری می اییم پیش دوستان. که همین موقع بیکاری هم بعضی به جای اینکه تبادل اطلاعات کنند
پست های بی ربط می دهند.
بازم فدات. نظر خوبی دادی.

Last edited:

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
سلام صبح دوستان وبمستر بخیر و نیکی

حدود 3 ماهی هست هاست یک سایت نیمه غیرفعال ام به شدت پهنای باند رو می سوزونه.
امار رو نگاه می کنم خبری نیست. امار سی پنل رو چک می کنم اونجا هم خبری نیست. به طرز عجیبی کنتور می زند برای مثال روز گذشته فقط 21 گیگ از پهنای باند رو مصرف کرده که برای یک سایت غیر فعال کاملا غیر منطقی هست. یک راهنمایی بفرمایید بلکه نجات بیابیم.
شاید هاستت داره این کارو میکنه که ازت پول بگیره
این مسئله رو من خیلی دیدم

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
شاید هاستت داره این کارو میکنه که ازت پول بگیره
این مسئله رو من خیلی دیدم
اره ممکنه ولی این شرکتش معتبره و من از قدیمی ترین مشتری هاش هستم.
مسئله اینجاست فایل error log هم حجم اش به شدت سنگین می شه که گاها مجبور به حذف هستم و روز بعد همین برنامه....

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
دوستان بهترين روش برا بك آپ گرفتن از سايت وردپرسي چيه ؟ (دايركت ادمين)

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
اره ممکنه ولی این شرکتش معتبره و من از قدیمی ترین مشتری هاش هستم.
مسئله اینجاست فایل error log هم حجم اش به شدت سنگین می شه که گاها مجبور به حذف هستم و روز بعد همین برنامه....
فایل error log رو بررسی کن
حتما اسکریپت سایتت اختلال به وجود آورده

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
علیرضا جون نه از اون روزی که کلا اواتار عوض نمی کردی نه از الان که هر چند وقت یک بار عوض می کنی.
اره دیگه ما هم عادت کردیم. منم بیشتر وقتم را در اینترنت می گذارنم. ولی نه در پی تی . پروژه می گیریم و انجام می دهیم.
و پول به دست می اوریم. موقع بیکاری می اییم پیش دوستان. که همین موقع بیکاری هم بعضی به جای اینکه تبادل اطلاعات کنند
پست های بی ربط می دهند.
بازم فدات. نظر خوبی دادی.
تو هم پست بی ربط بده ، آدم ها وقتی که با دوستاشون یک جا جمع میشن ، فکر کردی تبادل اطلاعات میکنن ؟ برای ما که نصف اش فحش و مسخره کردن همدیگه هست ، بقیش هم شامل اطلاعات ارزشمندی نمیشه :D

آواتار رو هم برای متنوع کردن احوال شما عوض میکنم :دی

بالا