MOHAMMAD026
Registered User
ایرانی ها اصولا خیلی بی جنبه ان :general707:واسه اون دختره که تو بازی ایران ایتالیا تی وی نشونش داد پیج درست کردن :|
ایرانی ها اصولا خیلی بی جنبه ان :general707:واسه اون دختره که تو بازی ایران ایتالیا تی وی نشونش داد پیج درست کردن :|
اووووه خیلی وقته.چن صدتا پیج ساختن واسش:general707:واسه اون دختره که تو بازی ایران ایتالیا تی وی نشونش داد پیج درست کردن :|
من تازه دیدم :دیاووووه خیلی وقته.چن صدتا پیج ساختن واسش:general707:
یادمه منم لایکش کردم![]()
:general208:اووووه خیلی وقته.چن صدتا پیج ساختن واسش:general707:
یادمه منم لایکش کردم![]()
دوستانی که درگاه ملت دارن .
یادتون نره چیز زیادی به قرعه کشی طرح پذیرنده ها نمونده :general707::general707::general707::general707::general707::general707:
برا منم دعا کنید :general711::general711::general711::general711::general711:
جریان خرید و فروش امتیاز ملت چی هستش ؟
دیکد نکردم تاحالا. وگرنه انجام میدادم...
اتفاقا یه مدت سوال خودمم بود. هنوز قسمت نشده تستش کنم ولی به نظرم مشکلی پیش نیاد! اکثر سایتایی که پستاشون میاد جزء نتایج اول خیلی طولانی و پرمحتوان ولی اگه پستای دیگشونو ببینی از اون کوتاهتر و مختصرتر نوشته شدن! هرچی bounce rate و مدت زمانیکه کاربرا تو اون پیج میمونن مهم. بالاخره یجوری باید درستش کرد!اضافه کردن چند خط توضیحات جدید به پست های قدیمی از نظر گوگل مشکل ایجاد نمیکنه؟
یا میتونه مفید باشه؟
پی تیبه نظرتون کدوم بک لینک بهتری میتونه باشه ؟
پرشین تولز که رنک 4 داره و 441 هزار ایندکس و بازدید بالا
یا دانلودپیپیر که رنک 6 داره و 906 تا ایندکس و بازدید کم
تا اونجایی که من میدونم تو باشگاه مشتریان بانک ملت به ازا هر کارکرد بانکی که به صورت اینترنتی انجام میدی یه امتیاز میده بهت مثلا انتقال وجه 1 امیتیاز خرید شارژ 0.5 امتیاز امتیازات که جمع شد به 100 رسید میتونی وام بگیری ... حالا یک سری به این وام نیاز ندارن امتیازشونو میفروشن تا بقیه از این امکانات استفاده کنن ...جریان خرید و فروش امتیاز ملت چی هستش ؟
من 109 تا امتیاز دارم وام میدن؟تا اونجایی که من میدونم تو باشگاه مشتریان بانک ملت به ازا هر کارکرد بانکی که به صورت اینترنتی انجام میدی یه امتیاز میده بهت مثلا انتقال وجه 1 امیتیاز خرید شارژ 0.5 امتیاز امتیازات که جمع شد به 100 رسید میتونی وام بگیری ... حالا یک سری به این وام نیاز ندارن امتیازشونو میفروشن تا بقیه از این امکانات استفاده کنن ...
https://club.bankmellat.ir/rewardsمن 109 تا امتیاز دارم وام میدن؟
تست کردم همه رواز این استفاده کن
http://www.base64encode.org/
دیکد نکردم تاحالا. وگرنه انجام میدادم...
اتفاقا یه مدت سوال خودمم بود. هنوز قسمت نشده تستش کنم ولی به نظرم مشکلی پیش نیاد! اکثر سایتایی که پستاشون میاد جزء نتایج اول خیلی طولانی و پرمحتوان ولی اگه پستای دیگشونو ببینی از اون کوتاهتر و مختصرتر نوشته شدن! هرچی bounce rate و مدت زمانیکه کاربرا تو اون پیج میمونن مهم. بالاخره یجوری باید درستش کرد!
پی تی
فقط روی پوشه wp-admin رمز بزارید بقیه نیازی نیستاقا روی WP-ADMIN و سایر پوشه ها که پسورد میزارم٬ وقتی وارد سایت میشم هی ازم یوز و پسورد میخواد٬ چیکار کنم که بازدید کننده رو اذیت نکنه ؟
درون بانکی رو نمیدونم ولی شتابی برا همه کارت ها 500 هست ...@دوستانی که تو بانک ملت حساب دارن
هزینه انتقال حساب درون بانکی و شتابی چنده؟ مثل ملی رایگانه یا نه؟
ملت به ملت (توسط شماره کارت) : 250 تومان@دوستانی که تو بانک ملت حساب دارن
هزینه انتقال حساب درون بانکی و شتابی چنده؟ مثل ملی رایگانه یا نه؟