• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
دوستان بهترين روش برا بك آپ گرفتن از سايت وردپرسي چيه ؟ (دايركت ادمين)
خب همون بک آپ گرفته دیگه :general711:
از کل سایت و دیتا بیس
بعضی ها میان از پنل وردپرس از برون ریزی استفاده میکنن :general210: و نگهداری هم میکنن o_O

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
علیرضا جون نه از اون روزی که کلا اواتار عوض نمی کردی نه از الان که هر چند وقت یک بار عوض می کنی.
اره دیگه ما هم عادت کردیم. منم بیشتر وقتم را در اینترنت می گذارنم. ولی نه در پی تی . پروژه می گیریم و انجام می دهیم.
و پول به دست می اوریم. موقع بیکاری می اییم پیش دوستان. که همین موقع بیکاری هم بعضی به جای اینکه تبادل اطلاعات کنند
پست های بی ربط می دهند.
بازم فدات. نظر خوبی دادی.
آقا اطلاعات نامحدود نیست که! اینجوریکه شما میگی سر ماه همه اطلاعتشون تخلیه میشه و باید تاپیک قفل بشه :دی
این صحبتای مداومی که بین وبمسترا هست (تا جایی که چت روم نشه) یه مزیت خوبی داره اونم اینکه باعث میشه وبمسترای زیادی تو این تاپیک آنلاین باشن و وقتی کسی سوال پرسید جوابشو بدن. من کمتر جایی دیدم که طرف تو تاپیک با این تعداد پست و یوزر سوال بپرسه و تو همون تاپیکم جوابشو بگیره. معمولا باید تاپیک بزنی بری تا چند روز دیگه اگه کسی دید یه جوابی بده. بخش توسعه وب پی تی هم یه بخش تخصصیه و تقریبا داخلش هیچ سوال نامربوطی نداریم ولی یه وقت طرف میاد یه سوال میپرسه میبینی یه هفتس تاپیک کلا 10 تا بازدید داشته و هیچ پستی نخورده! اگر کسی بیاد تو تاپیک یکی دیگه سوال بپرسه که کلا جوابی نمیگیره! این تاپیک نباشه بخش ویژه وبمسترارو گرد و خاک میگیره...
پ.ن: نمونه طرف یک ساعته کدو میخواسته یه روزه هیچ جوابی نگرفته :|

Last edited:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
از هر دوی شما تشکر می کنم.
aalireza439
k-boy

نه دوستان نمی گویم. که بحث همیشه تخصصی بکنیم. بنده هم در همین تاپیک شوخی کردم و همچنین دوستان دیگر و با هم خوش
گذروندیم. ولی بعضی ها دیگه اخرشن. حالا این ها را ول بکنیم.
الان کسی در زمینه برنامه نویسی اندروید سابقه داره چند تاسوال بپرسیم. اگر اره این ها را جواب بده
فردی می اید و یک برنامه یا همان اپلیکیشن می نویسه و به طور رایگان قرار می ده در سایتی . و بعد از مدتی مثلا 100 هزار نفر
ان را دانلود می کنند و استفاده می کنند. حالا این فرد اگر بخواهد از این نرم افزار کسب درامد بکند باید تبلیغات را برایش اوکی بکند
درسته . خوب تبلیغات را باید چگونه در برنامه قرار بدهد در صورتی که برنامه روی گوشی ها ریخته شده است
ایا باید برنامه را قبل از انتشار به دیتابیسی متصل بکند در نت . و بعد وقتی به اون عدد مورد نظر رسید شروع به گرفتن تبلیغات بکند
و تبلیغات را در برنامه قرار بدهد . کلا در این زمینه اگر کسی بلده بگویید تبلیغات را باید قبل گذاشت یا بعد اگر قبل چگونه و با چه راه درامدی و اگر بعد چگونه و با چه راه های
منتظر جواب هستم.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان جدا کسانی یک زمینه را یاد می گیرند و حرفه ای در ان کار می کنند . واقعا به درامد های باور نکردنی می رسند. به خصوص
اگر درامدشان را به پول ایران حساب بکنیم. داشتم در سایت تم فورست می گشتم. یکی یک قالب از سال 2012 ساخته و هنوزم داره فروش می کنه در همین هفته بالای 910 فروش کرده است. و قیمت قالبشم 55 دلار است. حساب بکنید تا الان درست 71031 نفر این قالب را خریداری کرده اند. و قیمت هر بار خریداری این 55 دلار هست که می شود 3906705 دلار. یعنی در حدود دو سال بیش از 3 میلیون و 900 هزار دلار درامد که در خارجم واقعا مبلغ شگفت انگیری هست درامد داشته که اگر فقط و فقط هر دلار را 3250 تومانم برایش حساب بکنیم 12696791250 این قدر می شود. یعنی بیش از 12 میلیارد و 600 میلیون تومان در دو سال . یعنی درست سالی 6 میلیارد و 300 میلیون حداقل درامد داشته.
حالا یک سوال از اساتید فن طراحی قالب دارم . ادرس این قالب این جاست
http://themeforest.net/item/avada-responsive-multipurpose-theme/2833226
برای طراحی این قالب باید چه زبان های یاد داشت ایا فقط یاد داشتن زبان های HTML و CSS و PHP کافیه یا نه باید چیز های دیگر را نیز یاد داشت. و ایا در وب ایران کسانی را داریم که بتوانند این گونه طرح ها را بزنند.
و نوشتن این قالب چه قدر طول می کشد اگر کسی بخواهد این کار درست بکند از صفر.
واقعا اگر تحریم را بر دارند . وبمستر های ایران میلیارد می شوند از ادسنس گرفته تا این سایت و سایت های غیره ی دیگر

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
کسی هس درباره ی این توضیح بدهsecure searcho_O

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
@MihanV یا @k-boy
داش یه فایل دارم،‌ بی زحمت برام دیکد میکنی؟
ممنونتون میشم:general504:

فایل های ضمیمه

• footer.zip
    4.8 KB · نمایش ها: 13

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
اضافه کردن چند خط توضیحات جدید به پست های قدیمی از نظر گوگل مشکل ایجاد نمیکنه؟
یا میتونه مفید باشه؟

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
به نظرتون کدوم بک لینک بهتری میتونه باشه ؟

پرشین تولز که رنک 4 داره و 441 هزار ایندکس و بازدید بالا
یا دانلودپیپیر که رنک 6 داره و 906 تا ایندکس و بازدید کم

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
به نظرتون کدوم بک لینک بهتری میتونه باشه ؟

پرشین تولز که رنک 4 داره و 441 هزار ایندکس و بازدید بالا
یا دانلودپیپیر که رنک 6 داره و 906 تا ایندکس و بازدید کم
پی‌تی (ع)

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
اقا روی WP-ADMIN و سایر پوشه ها که پسورد میزارم٬ وقتی وارد سایت میشم هی ازم یوز و پسورد میخواد٬ چیکار کنم که بازدید کننده رو اذیت نکنه ؟

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
اقا روی WP-ADMIN و سایر پوشه ها که پسورد میزارم٬ وقتی وارد سایت میشم هی ازم یوز و پسورد میخواد٬ چیکار کنم که بازدید کننده رو اذیت نکنه ؟
وقتی شما وارد میشین ، از شما یوزر پس میخواد و اون موقع بازذید کننده اذیت میشه :general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707:

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
از شما رمز میخواد یا از همه؟
اگه از شما میخواد که بازدید کننده اذیت نمیشه ولی اگه برای همه میاد چند تا راه داری: 1- رمز رو برداری 2- چندتا پاپ آپ بزاری که بازدید کننده حواسش رو اون پرت بشه و از این نظر اذیت نشه :|

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
دوستان بهترين روش برا بك آپ گرفتن از سايت وردپرسي چيه ؟ (دايركت ادمين)

خب همون بک آپ گرفته دیگه :general711:
از کل سایت و دیتا بیس
بعضی ها میان از پنل وردپرس از برون ریزی استفاده میکنن :general210: و نگهداری هم میکنن o_O
backup buddy
http://webmasterstalk.ir/files/file/23-افزونه-backup-buddy/

بالا