ali-tahmasb
Registered User
یعنی پینت در این حد امکانات داره؟ خوب بگو ما هم استفاده کنیم داداخیلی زیباست .:general609:
این است قدرت پینت ویندوز :general711:
با پینت ویندوز طراحی کردی درسته :general510:
یعنی پینت در این حد امکانات داره؟ خوب بگو ما هم استفاده کنیم داداخیلی زیباست .:general609:
آقا شما با این حرفت، نرم افزار حرفه ای Paint رو زیر سوال میبری !:general304:خیلی زیباست .:general609:
فکر کنم اینا بعد این که تماس رو قطع میکنند، کلی ذوق میکنند که مردم رو سرکار گذاشتن و میخندن به مردم. من یه باز زنگ زدم گفتم قطه، گفت حتما مودمت خاموشه. یا ما رو خیلی خر فرض کردن یا خودشون روقبلا گفتم پشتیبانیش مثل اورژانس اجتماعی درد و دل مردم گوش میدن کمم که میارن میگن کلی قطعه اخه لا مصب همسایه بالایی وصله داری فیلم س..ر دانلود میکنه دروغگو .
من نمیدونم اون حقوقی که میگیرن واسه چیه ؟
پشتیبانی مخابرات ما هم دقیقا همینطوری هست :|قبلا گفتم پشتیبانیش مثل اورژانس اجتماعی درد و دل مردم گوش میدن کمم که میارن میگن کلی قطعه اخه لا مصب همسایه بالایی وصله داری فیلم س..ر دانلود میکنه دروغگو .
من نمیدونم اون حقوقی که میگیرن واسه چیه ؟
داداش چند تاش رو بزار ببینیمآقا شما با این حرفت، نرم افزار حرفه ای Paint رو زیر سوال میبری !:general304:
Paint لایق حرفه ای هاست
من با Paint بنر های فوق فوق حرفه ای میزنم :general711:
به ما خدارو شکر از این حرفا نزدن، یعنی بیشتر مواقع جواب هاشون رو پیش بینی میکنم اصن زنگ نمیزنم بهشون :general711:پشتیبانی مخابرات ما هم دقیقا همینطوری هست :|
زنگ میزنم میگم چرا قطعه؟
میگه سراسری هست
یکی نیست بگه آخه کیسه کش، چرا دروغ میگی !
:general306:داداش چند تاش رو بزار ببینیم
بله امکاناتش بیشتر هم هست فقط چون رایگان کنار ویندوز ارائه میدن ، خیلیا ازش استفاده نمیکنن ، :general210:یعنی پینت در این حد امکانات داره؟ خوب بگو ما هم استفاده کنیم دادا
اینجا فروم همه جانبه ایه@MihanV
سلام دادا
چی شد کامارو رو خریدی ، بیار یه عکس باهاش بگیریم
بیا پ.خ دوباره اینجا رو بنگاه ماشین نکنیم
عجب، یه چشمه از این توان مندی ها بزارید بهره مند بشیم، فیض ببریم :general206:بله امکاناتش بیشتر هم هست فقط چون رایگان کنار ویندوز ارائه میدن ، خیلیا ازش استفاده نمیکنن ، :general210:
طرراحان حرفه ای همشون آخر سر میرسن به این که با پینت کار کنن :general609:
بله دیگه ، چیز خاصی نی @MihanV میخواد یه کامارو بخره حالا من میگم بیخیال کامارو شو یه لامبورگینی یا بوگاتی ( درست نوشتم این 2 تا اسم رو یا غلط املایی دارم :general711: ) بخر همین و دیگر هیچاینجا فروم همه جانبه ایه
از دوستان میتونید بپرسید دوستان عزیز @miladgraph و @ali-ahmari (دادا نیستی چند وقتیه کجایی کم پیدایی ) و .... با طرح های من آشنایی دیرینه ای دارنعجب، یه چشمه از این توان مندی ها بزارید بهره مند بشیم، فیض ببریم :general206:
وبمستران عزیز به پراید هم قانع باشید :general404:بله دیگه ، چیز خاصی نی @MihanV میخواد یه کامارو بخره حالا من میگم بیخیال کامارو شو یه لامبورگینی یا بوگاتی ( درست نوشتم این 2 تا اسم رو یا غلط املایی دارم :general711: ) بخر همین و دیگر هیچ
از دوستان میتونید بپرسید دوستان عزیز @miladgraph و @ali-ahmari (دادا نیستی چند وقتیه کجایی کم پیدایی ) و .... با طرح های من آشنایی دیرینه ای دارن
اینترنت اکسپلور و گوگل یعنی کل نت و دیگر هیچ :general711:بعضیا کلا اینترنت رو تو اینترنت اکسپلورر میدونن:general707:
این داش ناصر ما هم کلا طراحی و ویرایش عکس رو تو پینت میبینه:general705:
گفتی اینترنت اکسپلورر، یاد سایت دانشگاه افتادم :general208:بعضیا کلا اینترنت رو تو اینترنت اکسپلورر میدونن:general707:
این داش ناصر ما هم کلا طراحی و ویرایش عکس رو تو پینت میبینه:general705:
باهاش سایت هم طراحی میکنید؟اینترنت اکسپلور و گوگل یعنی کل نت و دیگر هیچ :general711:
طراحی هم فقط پینت و دیگر هیچ این فتوشاپ و کرول مال تازه کاراست :general707::general707::general707::general707:
باهاش سایت هم طراحی میکنید؟
درسته ما وبمستر هستیم، ولی دکتر که نیستیمیکی این سایتو از مرگ نجات بده:general503:
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-سایت-تفریحی-ربات-ارسال-مطلب-اختصاصی.573925/