با رنک الکسای 100 هزار ایران و 2 میلیون جهان روزی 2-3 هزار آی پی بازدید دارهیکی این سایتو از مرگ نجات بده:general503:
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-سایت-تفریحی-ربات-ارسال-مطلب-اختصاصی.573925/
فکر کنم منظورتون 20-30 بازدید هستش
با رنک الکسای 100 هزار ایران و 2 میلیون جهان روزی 2-3 هزار آی پی بازدید دارهیکی این سایتو از مرگ نجات بده:general503:
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-سایت-تفریحی-ربات-ارسال-مطلب-اختصاصی.573925/
اصن میشه به عنوان سیستم عامل رو سرور نصب کرد :general707:پس چی همه سایت هام رو با پینت بالا آوردم ، حتی میشه به عنوان سی ام اس هم ازش استفاده کرد ، هسته قوی داره :general707::general707::general707::general707::general304::general304::general304::general304::general304:
عزیز از شما بعیده.جمله روکامل خوندن اینقدر سخته؟با رنک الکسای 100 هزار ایران و 2 میلیون جهان روزی 2-3 هزار آی پی بازدید داره
فکر کنم منظورتون 20-30 بازدید هستش
سایت شما یزمون یادمه خوب بالا اومد ولی الان با این وضع کسی نمیخره! مخصوصا با این قیمت فعلی!عزیز از شما بعیده.جمله روکامل خوندن اینقدر سخته؟
وبگذر هست.بازدید کننده هم 50-60 تا
قیمتتون خیلی بالاس هزار ای پی بازدید رو اونم نه ربات که وبمستر وقتش رو گذاشته و خودش مطلب براش گذاشته بوده روعزیز از شما بعیده.جمله روکامل خوندن اینقدر سخته؟
وبگذر هست.بازدید کننده هم 50-60 تا
از طرفیحوصله ندارم از طرفدیگه پولم ندارم بهش برسم.قیمتتون خیلی بالاس هزار ای پی بازدید رو اونم نه ربات که وبمستر وقتش رو گذاشته و خودش مطلب براش گذاشته بوده رو
بین 80 تا 300 قیمت دادن
و این که اگه سایت یا دامنه ای که قرار باشه بعد 1 سال دیگه تمدیدش نکنم و فعالیت نکنم از همون اول خودم نابودش کنم بهتره
وقتی شما خودتون میگین که اگه مشتری نباشه و هاست رو تمدید نمیکنید و ادامه نمیدید یعنی امیدی بهش نداره چطور انتظار دارین شخص دیگه ای اینو ازتون بخره
تا حالا رو سرور امتحان نکردم ، اما فکر کنم هتزنر داره ازش استفاده میکنه رو سرور های خاصش :general711:اصن میشه به عنوان سیستم عامل رو سرور نصب کرد :general707:
بله، برای سرور های محرمانه که امنیتش خیلی بالاس:general403::general304:تا حالا رو سرور امتحان نکردم ، اما فکر کنم هتزنر داره ازش استفاده میکنه رو سرور های خاصش :general711:
داداش ناراحت نشیا ولی این سایتی که من دیدم 10000 تومن بیشتر نمیرزهاز طرفیحوصله ندارم از طرفدیگه پولم ندارم بهش برسم.
سایت رو نگه داری بهترهاز طرفیحوصله ندارم از طرفدیگه پولم ندارم بهش برسم.
ببین عزیز اون ((ن)) اول نفی کننده هست :دی به طور صحیح تر بگم نً نٍ شست :دییک ساعته دارم این جمله رو میخونم
حالا نشسته به دلت یا ننشسته؟
سلام ناصر جان ...@miladgraph چه خبر دادا مدارکت رو انشالله پیدا کردی ؟
یاهو نیستی شما ؟سایت رو نگه داری بهتره
هاست و دامنه هم قیمتی نداره
یه هاست 1 ساله بگیر با 1 دامنه که کلا میشه 30 تومن (البته هاست 1 گیگ)
سلامسلام ناصر جان ...
آقا داغ دل ما رو تازه کن الان دقیقا 5 روزه دنبال همین کارام از اون روزی که گم شد چهار شنبه بود چهارشنبه تا جمعه داشتم دنبالشون میگشتم چهار بار جاده رو رفتم و اومدم از هر کسی هم که فکرشو بکنی پرسیدم نبود که نبود ...
شنبه صبح رفتم راهنمایی رانندگی میگه باید 6 ماه از تاریخی که گم شده بگذره من شدم اینجوری :general210: گفتم یه مدرکی چیزی که حق رانندگی رو به من بده نمیدید گفت نع باید 6 ماه بگذره خلاصه با کش و قوس فراوون رفتیم پلیس +10 تا از اون ها هم یه سوالی بپرسم ببینم اونا چی میگن اون ها گفتن باید از تاریخی که گم شده 2 ماه بگذره حرف اونا رو هم قبول کریدم تا ببینم چی میشه 2 ماه دیگه باید برم جالبش اینجاست اکثر مراحل قبلی رو دورباره باید بری اعم از (معاینه پرشکی و هر گونه پولی که بوده و ... ) ایشالله 2 ماه دیگه میریم ببینیم چی میشه ...
حالا مونده بیمه + کارت وسیله که اونا رو هم اگه اشتباه نکنم فردا باید برم دادسرا و بعدش هم پلیس +10تا المثنی صادر کنن که اونم فک کنم تا به پست تحویل بدن 2 تا سه ماه طول بکشه ...
یه کارت بانکی هم بود که اگه وقت کنم میرم بانک میگیرم ...
خوب دوستان از این متن نتیجه گیری که یمشه گرفت اینه که به هیچ وجه من الوجوه مدارک گم نکنید که کلاتون پس معرکست ...
بله هستمیاهو نیستی شما ؟
ببین عزیز اون ((ن)) اول نفی کننده هست :دی به طور صحیح تر بگم نً نٍ شست :دی
سلام ناصر جان ...
آقا داغ دل ما رو تازه کن الان دقیقا 5 روزه دنبال همین کارام از اون روزی که گم شد چهار شنبه بود چهارشنبه تا جمعه داشتم دنبالشون میگشتم چهار بار جاده رو رفتم و اومدم از هر کسی هم که فکرشو بکنی پرسیدم نبود که نبود ...
شنبه صبح رفتم راهنمایی رانندگی میگه باید 6 ماه از تاریخی که گم شده بگذره من شدم اینجوری :general210: گفتم یه مدرکی چیزی که حق رانندگی رو به من بده نمیدید گفت نع باید 6 ماه بگذره خلاصه با کش و قوس فراوون رفتیم پلیس +10 تا از اون ها هم یه سوالی بپرسم ببینم اونا چی میگن اون ها گفتن باید از تاریخی که گم شده 2 ماه بگذره حرف اونا رو هم قبول کریدم تا ببینم چی میشه 2 ماه دیگه باید برم جالبش اینجاست اکثر مراحل قبلی رو دورباره باید بری اعم از (معاینه پرشکی و هر گونه پولی که بوده و ... ) ایشالله 2 ماه دیگه میریم ببینیم چی میشه ...
حالا مونده بیمه + کارت وسیله که اونا رو هم اگه اشتباه نکنم فردا باید برم دادسرا و بعدش هم پلیس +10تا المثنی صادر کنن که اونم فک کنم تا به پست تحویل بدن 2 تا سه ماه طول بکشه ...
خوب دوستان از این متن نتیجه گیری که یمشه گرفت اینه که به هیچ وجه من الوجوه مدارک گم نکنید که کلاتون پس معرکست ...
یه یارو کارت پایان خدمت گم کرده بود داشت گریه میکرد ... :دیسلام
(از اونجایی که جواب سلام واجبه و من بالا سلام نکرده بودم :general711: )
نگران نباش دادا انشالله حل میشه اتفاقه دیگه چیکارش میشه کرد
اسم اولی رو چرا evanescence نزاشتید؟http://www.ufont.ir/دانلود-فونت-لاتین-evanescent/
http://www.ufont.ir/دانلود-فونت-اندروید/
گرافیستان از دستش ندید. خصوصا اولی ...
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
اسم فونت اورجینالش این بوده . ما هم اسم فونت میزاریم دیگه ..اسم اولی رو چرا evanescence نزاشتید؟
سلام ناصر جان ...