k-boy
Registered User
این اسم مختصرت بیشتر شبیه یوزر منه. واضحتر صحبت کن :دیمن نفرینت کردم k.b
این اسم مختصرت بیشتر شبیه یوزر منه. واضحتر صحبت کن :دیمن نفرینت کردم k.b
این k.b یه رمزه بین من و ایشون واردی حریم شخصی ما نشید لطفا :دیاین اسم مختصرت بیشتر شبیه یوزر منه. واضحتر صحبت کن :دی
مثه این که قانوناشون عوض شده ...بلای که سر خودم اومده دوتا گواهی نامه و پول نقد و 5 تا کارت بانکی و کارت دانشجویی و.. رو تو اتوبوس بین شهری جا گذاشتم شما برید پلیس +10 مدارک رو ببرید و بگید گم شده ( یه شعبه دیگه ) گفت یه سال بگید 6 سال گذشته :general210: ( هرچند من فردا اون روز رفتم و تو یه ساعت کارمو کردم دکترم رفتم ) مدارکو بدین معاینه رو برید در اخرم یه برگه موقت بهتون میدن میتونید رانندگی کنید کسی هم اگه با وجود اون برگه شما رو جریمه کرد کد مامور که روی برگه جریمه هست به راهنمایی رانندگی مراجعه کنید و شکایت کنیداگه بخواید به حرف اونا گوش کنید سال دیگه همین موقع گواهی نامه دستتون میرسه تا اون موقع هم که نمیتونید بدون گواهی نامه رانندگی کنید.
یادم رفت بگم یه برگه هم میدن که پر میکنید که فلان روز گواهی نامه ام گم شده اگه پیدا شد تحویل میدم متنش دقیقا یادم نیست این رو حتما پرکنید و مهر بزنن تا بعدا اگه از گواهی نامه سو استفاده کردن مشکلی پیش نیاد
هوشمند ، فکر کنم دوسال گذشته بود ، این قضیه برای دو سال پیش بودمثه این که قانوناشون عوض شده ...
شما گواهینامتون معمولی بود یا هوشمند ؟
از تاریخ صدورش چه قدر گذشته بود ؟
مشکل من هم همینه که دو تا برا من یکی بود همونطور که خودتون گفتید برا من هم هموشمند و به صورت دو تا یکی بود یعنی گواهینامه پایه سوم و موتور سیکلتم رو یه گواهینامه بود ...هوشمند ، فکر کنم دوسال گذشته بود ، این قضیه برای دو سال پیش بود
الان که گواهی نامه هرچندتا باشه همه رو یکی میکنن بهتون میدن
الان مگه میپرسه فلان روز گم شده باید یه سند بدین که معلوم کنه 6 ماه گذشته ؟ داره به حرف شما اکتفا میکنه مگه اینکه بگن 6 ماه از تاریخ صدور گواهی نامه گذشته باشه
باید پیگیر بشید، بگید حداقل یه برگه بهم بدین بتونم رانندگی کنم ، این قانونشون هم خیلی مزخرفه :general210: خوبه پول المثنی رو میدین از جیب دولت نمیرهمشکل من هم همینه که دو تا برا من یکی بود همونطور که خودتون گفتید برا من هم هموشمند و به صورت دو تا یکی بود یعنی گواهینامه پایه سوم و موتور سیکلتم رو یه گواهینامه بود ...
گواهینامه ماشین رو چند ماه پیش فک کنم برج 12 بود گرفته بودم برا موتور رو برج 3 تو سیستم که زد چون گفت برا موتور رو تازه گرفتی نمیتونی بگیری ... یکی نیست بهش بگه موتور رو قبول ولی ماشین رو چرا ...
اتفاقا همین رو هم بهشون گفتم گفت چون تازه اومده 2 ماه حق رانندگی نداری ... :lباید پیگیر بشید، بگید حداقل یه برگه بهم بدین بتونم رانندگی کنم ، این قانونشون هم خیلی مزخرفه :general210: خوبه پول المثنی رو میدین از جیب دولت نمیره
عوض اینکار این پیجو بزن جزو بوکمارکات پسفردا مدارکت گم شد نیای اینجا بگی چیکار کنم تا همه اینارو از اول بگن بهت :دیحالا جواد وقت نمیکنه بیاد تذکر بده شما باس همینطوری اسپم کنید
عایا شما سخنان گران بهای بنده را اسپم تلقی کرده ؟ :دیحالا جواد وقت نمیکنه بیاد تذکر بده شما باس همینطوری اسپم کنید
لوگوی کلوب دات کام هم به زودی عوض میشه ...
مسابقه طراحی لوگو گذاشته بودن ... برا طراح اصلی هم آیفون 5s میدن ...
ن عزیز اونجوری که شما فک میکنید هم نیست :دی ناخن کوچیکه اف بی هم نمیشه ...این سایت مگه هنوز سر پاس
اخرین بار فکر کنم سال 86-87 عضوش بودم یادش بخیر :general711:
با این حساب پس باید الان با اف بی رقابت کنه دیگه نه :general703: نسخه زبان انگلیسی هم گذاشتن ؟؟؟؟
این اسم مختصرت بیشتر شبیه یوزر منه. واضحتر صحبت کن :دی
پ.خ چیه :دی نظر سنجی چیه ؟ :دی من در جریان نیستم ... :دی@miladgraph بیا پ.خ برا نظر سنجی :general707::general707::general707::general711::general711::general711:
دادا حالا این که چیزی نیست از این حیاتی تر هست :general405:این اسم مختصرت بیشتر شبیه یوزر منه. واضحتر صحبت کن :دی
باتری موس ام تموم شد یهو الان دارم با موس لپ تاپ کار می کنم خدا نصیبه گرگ بیابون نکنه :|:|
من برم ناصرا دات ای ار و ثبت کنم:general707:دادا حالا این که چیزی نیست از این حیاتی تر هست :general405:
@miladgraph یه دامنه داره که خیلی شبیه یوزتوئه :general707:
من بودم دامنه رو ازش میلیاردی میخریدم فردا روزی یه سایتی بالامیره رو این دامنهه و ..... بقیه اش رو هم خودت ادامه اش رو برو که چیا ممکنه که نشه :general711:
حداقلش میاد برا یوزرت قیمت میزاره و میگه بفروشش به من :general705: