LordShadows
Registered User
نمرات گران بهام اومدن فردا شب برای صرف خرما تشریف بیارید:general208:
مدرسه یا دانشگاه؟ من امتحانام تازه شروع شده :دینمرات گران بهام اومدن فردا شب برای صرف خرما تشریف بیارید:general208:
مدرسه:دی پیش دانشگاهی ام مثلا تیر هم کنکور دارم:general208:مدرسه یا دانشگاه؟ من امتحانام تازه شروع شده :دی
تبلت چیز جالبی گیرت نمیاد.سلام دوستان تبلت تا 500 چی پیشنهاد میدید ؟
گوشی در حد 500 چی سراغ داری؟تبلت چیز جالبی گیرت نمیاد.
ولی یکم بزاری روش گوشی که کارای تبلت رو بکنه میتونی بخری
Send From My Galaxy SIII Using Tapatalk
گوشیم رمش 512 هست هنگ تو کارش نیست خیلی خیلی کم اونم مواقعی که برنامه زیاد همزمان باز کنی.گوشی در حد 500 چی سراغ داری؟
البته رم (ram) بالای 1024 باشه که تند تند هنگ نکنه
با سلام و احترام
از کاربرانی که در زمینه طراحی قالب وبلاگ مهارت دارند تقاضا میشود با ایمیل زیر تماس بگیرند .
هر قالب حرفه ای 50000 تومان خریداری میشود از شما .
موفق باشید
دمت آب جوش !گوشیم رمش 512 هست هنگ تو کارش نیست خیلی خیلی کم اونم مواقعی که برنامه زیاد همزمان باز کنی.
اندروید 4.4 سبک تر از ورژن های قبلی هست و باعث میشه کمتر هنگ کنه.
تا 500 که رمش 1 باشه فقط اینو پیدا کردم:
LG L70 D320
کجاش نوشته ؟این فیس نما میخواد سیستم وبلاگدهی هم راه بندازه
ایمیلشون کدومه ؟این فیس نما میخواد سیستم وبلاگدهی هم راه بندازه
این قیمتای فول سرور چقد ارزونهگوشی در حد 500 چی سراغ داری؟
البته رم (ram) بالای 1024 باشه که تند تند هنگ نکنه
[email protected]ایمیلشون کدومه ؟
مثلا کدوم؟ !این قیمتای فول سرور چقد ارزونه
داداش یه سوال ، شما که اینترنت 10 مگ مخابرات گرفتی سرعت دانلودت روزانه و شبانه از سرور های ایران و خارج چقدری هست ؟!حکایتی هم هست که میگه، جغد ها وبمستران بازنشسته اند، دیگه کور شدن رفتن تو کار شکار و طبیعت. :general707::angrybirds13:
سرویس 1 گیگمثلا کدوم؟ !
تو مدل های وینتاچ تبلت های خوبی میتونی پیدا کنیسلام دوستان تبلت تا 500 چی پیشنهاد میدید ؟
اگه اعتماد سازی بشه ارهدوستان عزیز نظرتون در مورد راه اندازی یه کوتاه کننده لینک چیه ، به نظرتون استقبال میشه !!!؟؟؟ صرفه اقتصادی خواهد داشت !!!!؟؟؟