یاهو ادت کردم قبول کن
یاهو ادت کردم قبول کن
بکش پایین ; چی برو بالا حاجی چه خبره بیشتر از 3 :general107:برو بالا
اسمشو بگو شاید همشکایتی باشیم:دیجایی هس که بشه از یه هاستینگ شکایت کرد؟
شاتل هاستاسمشو بگو شاید همشکایتی باشیم:دی
سیم کارت نمیخورهولا راستیش برا خودم که نمیخوام برا یکی از دوستان میخوام که اونم تبلت میخواد چون میخواد صفحش بزرگ باشه و بتونه پی دی اف و ... رو راحت تر بخونه به هر حال کارش با تبلت راه میفته ...
نظرت درباره این چیه ؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-20800/ASUS-Memo-Pad-ME172V-16GB/تبلت-ایسوس-ممو-پد-ام-ای-172-وی-16-گیگابایت
تغییر مالکیت دامنه ی ملی به صورت دستی هست و 1 ساعت فکر نمیکنم زمان زیادی باشه...@M+J سلام دادا برای اولین بار از سایت دامنه دات نت استفاده کردم یه دامنه زدم برا انتقال چقدر طول میکشه !!!؟؟؟
انشالله کم کم دامنه ها رو از اینور اونور جمع کنم و کم کم بیام رو دامنه دات نت :general711:
سایت خوبیه دادا مبارکه اما باز هم جای پیشرفت داره بهش برس ،
گوشی من خوبه، رمش 1024 هست، قیمتش هم فکر میکنم 560 باشه، SONY Xperia M Dual C2005 دو سیم کارت پشتیبانی می کنه، اگر خواستی بگیری حتما یادت باشه C2005 رو بگیری. تنها عیبش هم دوربینش هست، بین رقباش با همین 5 مگاپیکسل یکم ضعیف عمل میکنه.گوشی در حد 500 چی سراغ داری؟
البته رم (ram) بالای 1024 باشه که تند تند هنگ نکنه
ولا واقعا صفره ... ایشالله تیر ماه به بعد خوب مبشه ... ماه رمضون شیر پرچرب و خرما خوب جواب میده :دی محصول اختصاصی تولید میکنیم :دیچرا فروش صفر شده آخه :(
دادا اسمش 10 مگه، در حقیقه 3 مگه. سرعت دانلودش سرور ایران (دانلود ها) حدود 380 هست و سرور خارجی (یادم نیست از کجا دان کردم) حدود 350 . پینگش هم زیر 20 بود از سرور ایران، سرور خارج یادم رفت پینگ بگیرم. شب ها هم توی پینگ تاثیر نداره، فقط دانلود رو حدودا 50 تا 70 کیلو پایین میارن. از ساعت 2 تا هفت رایگانداداش یه سوال ، شما که اینترنت 10 مگ مخابرات گرفتی سرعت دانلودت روزانه و شبانه از سرور های ایران و خارج چقدری هست ؟!
کپي برداري از قالب یا مطالب یا ... طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای، پیگرد قانونی دارد.سازمانی هست که ایده اینترنتی رو بشه ثبت کرد و اگه از سیستم کپی برداری کردن بتونیم شکایت کنید مانند ثبت اختراع :general707:
این مدل خیلی خوبه توی همین رنج قیمت، دو تا از دوستای من دارن هر دوشون راضی هستنولا راستیش برا خودم که نمیخوام برا یکی از دوستان میخوام که اونم تبلت میخواد چون میخواد صفحش بزرگ باشه و بتونه پی دی اف و ... رو راحت تر بخونه به هر حال کارش با تبلت راه میفته ...
نظرت درباره این چیه ؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-20800/ASUS-Memo-Pad-ME172V-16GB/تبلت-ایسوس-ممو-پد-ام-ای-172-وی-16-گیگابایت
این سیستم کسب در امده نمیخوام راه اندازی کردم چندتا سایت بیان سریع کپی کنن مثل این پاپ آپ ها میخوام یه جا ثبت کنم یکی کپی کرد راحت برم شکایت کنم سایتشو ببندم:general210:کپي برداري از قالب یا مطالب یا ... طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای، پیگرد قانونی دارد.
فکر نکنم ربطی به اون داشته باشه، چون بیشتر دیدم نرم افزار اونجا ثبت میکنند. یه دنگ و فنگی هم داره اصن پشیمون میشی بخوای این کار رو بکنی
بله دادا درسته 1 ساعت چیزی نی آخه یه بار یکی قرار بود منتقل کنه فکر کنم 1-2 روز طولش دادا :general210:تغییر مالکیت دامنه ی ملی به صورت دستی هست و 1 ساعت فکر نمیکنم زمان زیادی باشه...
ممنونم در خدمتیم
با سلام استاد Paintبله دادا درسته 1 ساعت چیزی نی آخه یه بار یکی قرار بود منتقل کنه فکر کنم 1-2 روز طولش دادا :general210:
ما شما رو قبول داریم دادا :general510:
یه تبلیغ هم بکنیم:general711:
***** دامنه دات نت شبکه ثبت و انتقال دامنه damaneh.net :general707::general707::general707::general707: *****