miladgraph
همکاربازنشسته
+3 ملیون ...دوستان به نظرتون این چقدر ارزش داره ؟
111.ir
+3 ملیون ...دوستان به نظرتون این چقدر ارزش داره ؟
111.ir
برو بالا+3 ملیون ...
درستهسرویس 1 گیگ
نام سرویس: سرویس میزبانی هاست 1 گیگ لینوکس
فضا: 1 گیگ (بر روی هارد SSDسرعت بالا)
پهنای باند ماهیانه: نامحدود
امکانات: نامحدود
ساب دامین: نامحدود
ادون دامین: نامحدود
پارک دامین : نامحدود
محل سرور: آلمان
بک آپ گيري منظم سرور: روزانه ، هفتگي ، ماهيانه
انتقال: انتقال رایگان از سایر شرکتها
نصب و تحویل: بالافاصله بعد از پرداخت
قابلیت بک آپ گيري در پنل: دارد
ديتابيس MySQL : نامحدود
اکانت FTP : نامحدود
آمارگير: حرفه اي
پشتيباني آنلاين: 24 ساعته
انتقال: انتقال رایگان از سایر شرکتها
نصب و تحویل: بالافاصله بعد از پرداخت
کنترل پنل: Cpanel
وب سرور قدرتمند لایت اسپید
وضعیت پرداخت: 6 ماهه ، 1 ساله
احساس میکنم یه پولی داری میخوای خرجش کنی :دیدوستان عزیز نظرتون در مورد راه اندازی یه کوتاه کننده لینک چیه ، به نظرتون استقبال میشه !!!؟؟؟ صرفه اقتصادی خواهد داشت !!!!؟؟؟
با @hossein_online صحبت کن اطلاعات خوبی داره ...دوستان عزیز نظرتون در مورد راه اندازی یه کوتاه کننده لینک چیه ، به نظرتون استقبال میشه !!!؟؟؟ صرفه اقتصادی خواهد داشت !!!!؟؟؟
منتظرم هاستم بالا بیاد,بعدش میام ازت میخرمدرسته
اما در عوض بهترین کیفیت رو داریم
میتونید یه پلن تست بگیرید از ما:
http://forum.persiantools.com/threads/هاست-رایگان-به-مناسبت-نیمه-شعبان.574314/
اگه راضی بودید، بعدش خرید کنید
یه دامنه کوتاه 3 حرفی دارم که روی همین نام دامنه با پسوند روسیه کوتاه کننده لینک هستشاگه اعتماد سازی بشه اره
من خودم بیشتر دوس دارم از کوتاه کننده استفاده کنم تا پاپ آپ
من کاری ندارم اصلاً 10 میلیون ارزش داشته باشه من الان نقد میدونم براش 500 بدم اما فکر نکنم این قیمت بفروشن :general711::general711::general711::general711::general711::general711::general711:دوستان به نظرتون این چقدر ارزش داره ؟
111.ir
حالا این دوستمون چیکارس طراحه یا همچین سایتی داره یا داشته !!!!؟؟با @hossein_online صحبت کن اطلاعات خوبی داره ...
پارسال 16 میلیون فروختنشمن کاری ندارم اصلاً 10 میلیون ارزش داشته باشه من الان نقد میدونم براش 500 بدم اما فکر نکنم این قیمت بفروشن :general711::general711::general711::general711::general711::general711::general711:
اگه اشتباه نکنم داشته و الآن هم داره ...حالا این دوستمون چیکارس طراحه یا همچین سایتی داره یا داشته !!!!؟؟
ما تو خونه یکی وینتاچ داریم آشغال به تمام معناتو مدل های وینتاچ تبلت های خوبی میتونی پیدا کنی
اره منم نظر همینه تقریبا ...ما تو خونه یکی وینتاچ داریم آشغال به تمام معنا
از این چینی ها نگیرین اصلا ارزش ندارن.
یه سوال چرا به جای تبلت ، گوشی نمیگیری؟ اونم همون کارهارو میکنه فقط سایز صفحش کوچیکترهاره منم نظر همینه تقریبا ...
شما تبلت چیزی تا 500 در چنته نداری ؟
ولا راستیش برا خودم که نمیخوام برا یکی از دوستان میخوام که اونم تبلت میخواد چون میخواد صفحش بزرگ باشه و بتونه پی دی اف و ... رو راحت تر بخونه به هر حال کارش با تبلت راه میفته ...یه سوال چرا به جای تبلت ، گوشی نمیگیری؟ اونم همون کارهارو میکنه فقط سایز صفحش کوچیکتره
تبلت تا 500 چیز باحال پیدا نمیکنی
به نظر من یخورده صبر کن و جمع کن تا 700 یا یک برسون بعد یه چیز بهتر بگیر.
نماد الکترونیکی داره؟جایی هس که بشه از یه هاستینگ شکایت کرد؟
اره داره ولی نمیدونم واسه چی به این شرکت نماد دادن:general710:نماد الکترونیکی داره؟
ارزش نداره بخوای بدویی دنبالش ...جایی هس که بشه از یه هاستینگ شکایت کرد؟
http://www.enamad.ir/Opinions.aspxاره داره ولی نمیدونم واسه چی به این شرکت نماد دادن:general710:
http://www.shatelhost.com/