مشخصات سیستمی که میکشه رو میتونی بگی ؟خوشبختی میدونین یعنی چی؟!؟!یعنی اینکه بشنوی GTA V بهبود یافته شده برا PC میاد که الان من زیادی خوشبخت نیستم:| چون سیستمم نمیکشه
2خوشبختی میدونین یعنی چی؟!؟!یعنی اینکه بشنوی GTA V بهبود یافته شده برا PC میاد که الان من زیادی خوشبخت نیستم:| چون سیستمم نمیکشه
مگه با ابگرمکن فامیله :دی؟
:general707: چه خطی استفاده میکنن 919 :general711: همینجوری به 912 کد علاقه دارم الان یه چند تایی از پیش شماره های مختلف دارم اما هیچ کدوم به دلم نمیشینه :general705:تهرانیا خودشون 912 نمیگیرن شما میخوای بگیری چیکار :general405:
نه بابا پول کجا بودتو یه پولی دستت هست نمیدونی کجا خرج کنی:دی
همکاری در فروش و کوتاه کننده لینک و شماره رند خب یکم صبر کن بعد یک کار پرسود انجام بده
اگه هم چیزی سراغ نداری زمین بخر
تو همون رند میزنه نگاه کنی راحت پیدا میشه
:general208::general304::general711:=)))))))
:general304::general304:
اغا ما یه همسایه داریم البته دوتا کوچه اونور تر خلاصه چند وقته زیاد منو محل نمیکرد خیلی خودشو میگرفت من هی با خودم میگفتم این چی شده چرا اینجوری شده الان تازه فهمیدم خواننده شده =)))))))) برای خودش دری وری میخونه خودشو میگیره =))))
=)))))))
اغا ما یه همسایه داریم البته دوتا کوچه اونور تر خلاصه چند وقته زیاد منو محل نمیکرد خیلی خودشو میگرفت من هی با خودم میگفتم این چی شده چرا اینجوری شده الان تازه فهمیدم خواننده شده =)))))))) برای خودش دری وری میخونه خودشو میگیره =))))
سلام دوستان عزیز
من پیوند یکتا سایتم رو عوض کردم و بعد از سه چهار روز به حالت سابق برگردوندم و حالا گوگل وبمسترم رو چک کردم دیدم کلی ارور v404 ثبت شده (حدود 1500) ارور
حالا باید چکار کنم که برطرف بشن؟
پیشاپیش از راهنماییی شما ممنونم
نه اینا بفهمن من سایت دارم منو کچل میکنن :دی هی باید بگن بیا برای منم سایت بزن :|پیشنهاد میکنم یه جوری آدرس یکی از سایت هاتو بهش بدی البته خودت مستقیم نه ها ، کم کم تو باید دیگه محل نزاری :general711:
=)))))))
:general707::general707::general707::general707::general707::general707:خوشبختی میدونین یعنی چی؟!؟!یعنی اینکه بشنوی GTA V بهبود یافته شده برا PC میاد که الان من زیادی خوشبخت نیستم:| چون سیستمم نمیکشه
با بخشنامه بانک مرکزی، بانک های دولتی و خصوصی از امروز (سه شنبه ۲۰ خردادماه) بابت مانده گیری از کارت های خودشان از مردم کارمزد می گیرند.
http://www.tasnimnews.com/Home/Single/395846
دستی دستی سایتو به . . . دادیسلام دوستان عزیز
من پیوند یکتا سایتم رو عوض کردم و بعد از سه چهار روز به حالت سابق برگردوندم و حالا گوگل وبمسترم رو چک کردم دیدم کلی ارور v404 ثبت شده (حدود 1500) ارور
حالا باید چکار کنم که برطرف بشن؟
پیشاپیش از راهنماییی شما ممنونم
داشتم تو سایت های کوتاه کننده لینک میگشتم :general705::general705::general705::general705:
یهو به یه سایتی خوردم ، کوتاه کننده لینک خودش پاپ آپ گذاشته :general611::general611::general611::general611::general607::general607::general607::general607: