• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
رفقا وبگذر قاطی کرده یا من دارم خواب می‌بینم؟؟ :general707:
rjl9uuiop868rz2tje8.png

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
اینجا هرکی پست بزاره همه ازش تشکر میکنن
از این به بعد منم از همه تشکر میکنم پس

داداش این دیگه یه سمبله :rolleyes::general707:
کار جالبیه خیلی تاپیک خوبیه امیدوارم بتونم از تجربیات شما توی زمینه ی وب مستری استفاده کنم

ولی بعضیا تشکر نمیکنن ، فکر میکنن چیزی اشون کم میشه ، بخیل هستن

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
سعید هستم از شهرستان چابهار :D دقیقا نمیدونم چند ساله وبمستر هستم , ولی وبلاگنویسی رو خیلی دوست دارم و از خیلی وقت پیش تقریبا وبلاگی داشتم که جمله های کوتاهی که برام پیش میومد مینوشتم و الانم دوستانم تو فیسبوک این جملات رو میبینن که خیلی از پیج ها دارن ازش استفاده میکنن .

بعد از تجربه وبلاگنویسی همزمان با شهاب (مدیر موبفا) یه سایت کلیپ راه اندازی کردم , تقریبا میتونم بگم اولین سایت کلیپ ایران بود با نام ClipFa.Org که تنها چیزی که الان ازش دارم یه هدر از سایت هست که آخرین هدر سایت بود . که رنک 2 داشت و بازدید تقریبا خوبی داشت البته هاست نداشت و به بلاگفا وصل بود و قالب خیلی خوشگلی داشت که بعد ها اون قالب تو نت پخش شد , ولی متاسفانه بعدها دامین توسط هاستینگ دزدیده شد و ... , بعد از اون سایت های مثل Clipi.ir با همکاری شهاب راه اندازی کردیم که متاسفانه موفق نشدن .

بعد از اون چون به موسیقی علاقه داشتم (زیرزمینی) یه انجمن رپ تشکیل دادم که اولین و پربازدید ترین انجمن رپ فارسی بود که حتی خود رپرهای بزرگ هم عضو بودند هر هفته تو تهران میتینگ های میزاشتیم و بچه ها میومدن با هم کل کل میکردن حتی خیلی ها از جنوب به خاطر میتینگ میومدن تهران , مسابقات زیادی هم برگزار کردیم و در آمد خوبی هم داشت (خیلی ها همینجوری برا حمایت ازشون پول میریختن به حسابم و کلی حال میکردم :lol:) بعد از 2 سال سایت خیلی خیلی شلوغ شده بود جوری که تعداد آنلاین هاش به همین پی تی هم میرسید :lol: متاسفانه یه چند تا رپر پول داده بودند به یه هکر و هر روز سایت هک میشد که بعد ها نتونستیم ادامه بدیم و سایت رو بستیم .

چند تا فیلم و عکس هم میزارم شاید براتون جالب باشه

اینم که فیلم هک شدن سایت هست که توسط هکر گرفته شده و کلی هم فحش تو این کلیپ به ما دادن :lol:
مشاهده پیوست 81346

بعد از این سایت با مجتبی ادمین رنکفا سایت افزایش بازدید به روش مشاهده رو افتتاح کردیم سایت اون رنکفا بود و مال من فارس رنک , با تبلیغات کم سایت بنده به 300 ایران تو کمتر از 2 هفته رسید و بازدید خوبی داشت , خرید بازدید هم بسیار عالی بود ولی بعد یکی از دوستام که گفتش من کلی رو سایت تفریحیم زحمت کشیدم , وقتی از سیستم فارس رنک استفاده کردم کل ایندکس هام پریده , سایت رو بعد از مدتی بستم . البته بعدش سایت پی سی رنک اومد و اسکریپتش پخش شد و تقریبا سایت ها از 3 تا به 30 تا رسید .

پلن های افزایش بازدید پولی زیادی داشتم تو سایت که پرفروش ترینش این بود که با 20 درصد تخفیف بود و تقریبا 12 تا از این پلن رو فروختم .

مشاهده پیوست 81351

سایت های دیگه ای هم داشتم مثل تک پاتوق و ... که زیاد مهم نبودن :lol:

البته در کنار این سایت ها یه سایت تفریحی , یه فروشگاه به علاوه یه سایت دیگه هم دارم که تازه افتتاح شده و از نظر خودم سایت های موفقی هستند و از گفتن آدرس معذورم .

چقدر طولانی شد , :lol: شرمنده دیگه !
کسی وب مستری میشناسه که لایک فیسبوک بفروشه

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
بچه ها امتحان هاشون تموم شده دیگه طبیعیه بازدید همه میره بالا
بازدید کننده های سایت من دانشجو ان احتمالا که کاهش داشتم :D
شایدم یه عده از سالمندان میومدن که همه کم کم رفتن اون دنیا و من بازدیدم اینجوری داغون شده و رو به صفره :دی

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
نسخه 33 کروم خیلی داغونه
وقتی وارد سایت هایی میشم مثل:
http://site.com:2082
یا
http://site.com:2222

آدرس بار کلا محو میشه :confused:
الان 3 روزه که آپدیت کردم
دهنمو سریس کرده:general710:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
این که چیزی نیست. به زودی شاهد این خواهیم بود سایت پاپ آپ خودش پاپ آپ بزاه :general707::general509::general208::general107:
پس خیلی عقبی داداش
سه ماه پیش من پاپ اپ تو پاپ اپ دیدم:general707:

بالا