irmelody.in
Registered User
بالاخره بعد از یک ماه و نیم اومدم پی تی
سلامممممممممممممممم بروبچ خوبید؟
چه خبراااااااا؟
دلم کلی تنگ شده بود برا نت
چه خبراااااااا؟
چی تونسته بود این همه وقت از نت دورت کنه ؟ :general707::general707::general707::general707:بالاخره بعد از یک ماه و نیم اومدم پی تی
چه خبراااااااا؟
خودمممممممم نمیدونم واااااااااااالاچی تونسته بود این همه وقت از نت دورت کنه ؟ :general707::general707::general707::general707:
خوب، خوش اومدیخودمممممممم نمیدونم واااااااااااالا
خوشبختی یعنی اینکه تو دست تو دست من میزاریخوشبختی میدونین یعنی چی؟!؟!یعنی اینکه بشنوی GTA V بهبود یافته شده برا PC میاد که الان من زیادی خوشبخت نیستم:| چون سیستمم نمیکشه
داداش این دیگه یه سمبله :general707:اینجا هرکی پست بزاره همه ازش تشکر میکنن
از این به بعد منم از همه تشکر میکنم پس
فروش فایلبیشترین درامد توی نت از چه طریقی حاصل میشه
اینجا هرکی پست بزاره همه ازش تشکر میکنن
از این به بعد منم از همه تشکر میکنم پس
:general601:داداش این دیگه یه سمبله :general707:
فروش فایل هم گندش در اومده الان سایت سهله تو وبلاگ ها هم سیستم فروش فایل را انداختن :general710:فروش فایل
بدون دردسر :general406::general711:
آرهفروش فایل هم گندش در اومده الان سایت سهله تو وبلاگ ها هم سیستم فروش فایل را انداختن :general710:
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
قطعی نت بس نبود الان چند روزیه هر روزیه یه ربع ، نیم ساعتی برق هم میره :general710: سیستم هم فرت :general405:
با این اوضاع میخوام UPS بگیرم :general705::general705::general705::general705::general705: فکر میکنید ماهی بالای 1 میلیون پول برق بیاد :general707::general707::general707::general707:
ابگرمکن بهره وریش از این بیشترهمگه با ابگرمکن فامیله :دی؟
شرف به درودتاز طریق ایده های ناب.
واقعا مشکل مردم ما شکل موی بچه های ماست ؟درود بر شرف بهرامیون :general707:
اگه پیدا کردین برای منم پخ کنین دوستانقالب رایگان سالم فارسی تو مایه های این داریم ؟
http://demo.yithemes.com/panthea/
همینو نصب کردم صفحه ادمین سفید شد :|
آقا تازه دچار مشکل من شدی من قطعی نت خیلی کم دارم اصلا به چشم نمی یاد ولی قطعی برق تا دلت بخواد:|فروش فایل هم گندش در اومده الان سایت سهله تو وبلاگ ها هم سیستم فروش فایل را انداختن :general710:
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
قطعی نت بس نبود الان چند روزیه هر روزیه یه ربع ، نیم ساعتی برق هم میره :general710: سیستم هم فرت :general405:
با این اوضاع میخوام UPS بگیرم :general705::general705::general705::general705::general705: فکر میکنید ماهی بالای 1 میلیون پول برق بیاد :general707::general707::general707::general707:
کلا اونایی که جریان امضات رو نگرفتن تو ایران نیستنجریان امضامو فهمیدی مشتی
خیلیا پخ میفرستن اینی که نوشتی یعنی چی
یاد آهنگ بهرام افتادم :general510:جریان امضامو فهمیدی مشتی
خیلیا پخ میفرستن اینی که نوشتی یعنی چی