داداش من حلش کردم باز شد نگران نباش
بچه های بالا که میگن شما هستیندیگه توضیح نمیتونم بدم
برید و به کاراتون برسید
فعلا نهسلام تبلیغات متنی رو میخوای تمدید کنی؟
شیلتره !:general405:
اها اینه
من نگفتم که من رفع فیلتر کرده ام گفتند توی امضامه منم رفتم توش دیدم باز شد گفتم حتما قدمم خوش بودهبچه های بالا که میگن شما هستین
اینی که تو امضاشون هست فیلتر نبوده که رفع شه ، اونی که فیلتره یه سایت دیگس دادا :general705:
اونیکی رو رفع فیلتر کن براشون دادا :general609:
:general611::general611::general611::general611::general611::general611::general611: رضا خوش قدم که میگن شما هستین :general707::general707::general707::general707::general707::general707:من نگفتم که من رفع فیلتر کرده ام گفتند توی امضامه منم رفتم توش دیدم باز شد گفتم حتما قدمم خوش بوده
بازم آدرس اونی که فیلتر هست رو هم بدید برم میبینی اونم باز شد
دیگه من فیلتر شده نیت کرده بودم و وارد شدم:general611::general611::general611::general611::general611::general611::general611: رضا خوش قدم که میگن شما هستین :general707::general707::general707::general707::general707::general707:
اونیکی هم http://www.feebazar.ir/ هست یه سر بزن شاید فرجی شد :general304::general304::general304::general304::general304::general304:
البته این یکی فیلتر نبودا :general705:
میگم تو این یکی تاپیکت خرید گوشی های قدیمی از ehsan0914 چیزی خریدی ؟حالا تيكت دادم توي سامانه رفع فيلتر
كسي پاسخ نداده
Sent from my iPhone using Tapatalk
چرا ازش نخریدی ؟نه والا فكر نكنم ازون خريده باشم
ولي از طريق اون تاپيك بيشتر از ١٠ تا گوشي قديمي خريدم
Sent from my iPhone using Tapatalk
آره چطور مگه؟احیانا دوبله فارسی سانسور شده نیستن؟:general703:
والا يا پولشو نداشتم يا اون موردي نبوده كه ميخايتم يا اصلاً با ايشون مكاتبه نكردمچرا ازش نخریدی ؟
میگما چرا هی تشکر میکنن ازم تو عالم خودم میگفتم چقدر محبوب شده اممگه نگفتین توی این تاپیک،همه از تک تک پست ها تشکر میکنن ! پس واسه چی باز یه عده تشکر نمیکنن :||||| زشته دیگه،یه تشکر چقدر کارداره :|||| خوب نیست آدم انقدر بخیل باشه
باورکن اگه تشکر کنی چیزی ازت کم نمیشه ! پس عقده ای نباش از همه ی پست های این تاپیک تشکر کن