irmelody.in
Registered User
henterz.comکسی تعرفه سرویس هاستینگ هاست دی ال رو میدونه؟؟!
یه هاستینگ خوب وارزون و بگین میخوام روش یه سایت تفریحی تست کنم فقط خووب باشه ها ( بجز هاست دی ال،میهن وبهاست،نت افراز)
عالیه شرکتش
henterz.comکسی تعرفه سرویس هاستینگ هاست دی ال رو میدونه؟؟!
یه هاستینگ خوب وارزون و بگین میخوام روش یه سایت تفریحی تست کنم فقط خووب باشه ها ( بجز هاست دی ال،میهن وبهاست،نت افراز)
من بیشتر داداش :x هیچی الان دیگه مدرسه ها تموم شد بازدید میره بالانوکرتم داش چه خبرا؟ سایت های موزیک چه خبر؟
شما 8 سانگ رو خیلی وقته داری چرا درست حسابی کار نمی کنی زود بیاد بالا؟
داش اگر دوست داری یاهو بده سئو کار تاپ سراغ دارم رفیقمه کارش یکهمن بیشتر داداش :x هیچی الان دیگه مدرسه ها تموم شد بازدید میره بالا
اره داش..شاید یکی از علت هاش اینه که سئو کار خوب..گیرم نیومده..اومده باشه هم زیاد میگیرن
دومیش هم درمورد لینک بیلدینگِ که کسیو سراغ ندارم کااامل انجام بده..سومم اینه که سایت من بک لینک نداره اصلا ..چنتا سایت بگو بک لینک بگیرم
همین الان ازش گرفتم یه ماههhenterz.com
عالیه شرکتش
فک کنم ایدیتو داشتم :/ بیا اد کن داداش : amirhossein.conorداش اگر دوست داری یاهو بده سئو کار تاپ سراغ دارم رفیقمه کارش یکه
تنها چیزی که پیدا کردم اینه : با مراجعه به شعبه افتتاح کننده حساب نسبت به فعال سازي اين خدمات اقدام نموده و شناسه مشتري و کلمه عبور خود را دريافت نماييد.دادا بانکداری الکترونیکی داری !!!؟؟؟
https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/
بخش انتقال بین کارتی سحاب هستش
یه چرخی بزنی پیدا میکنی
اگه یکم رعایت کنن نیازی بهش نیست! وبمسترا برای یه تاپیک مدیر لازم ندارن!مدیر لازم داره این بخش.
با حرفتون موافقم اگه همه رعایت کنند دیگه هیچ مشکلی پیش نمیاداگه یکم رعایت کنن نیازی بهش نیست! وبمسترا برای یه تاپیک مدیر لازم ندارن!
-حرف خصوصی تو پ.خ
-تشکر به جای نقل قول
-اگه جواب سوالو میدونین نقل قول کنین!
کار سختی نیست :|
داش اگر دوست داری یاهو بده سئو کار تاپ سراغ دارم رفیقمه کارش یکه
یدونه هم گزینه اضافه کن که صاحبش هم نمیدونه چیه ؟دوستان وب مستر
دقیقا وب سایت زیر درچه حوزه ای قرار می گیره؟
miyanali.com
1- شبکه اجتماعی
2- وبلاگ
3- فروم
4- خبرگزاری
5 - سایت تفریحی و سرگرمی
6- بقیه موارد
7 - همه ی موارد
8 - حوزه ای جدید!
عدد گزینه ی مورد نظر خود را به ....
تو آپارات میذارن به احتمال قوی ولی باید صبر کنی دیگه مستقیم نمیشهدوستان کسی سایتی سراغ داره که بشه پخش مستقیم افتتاحیه جام جهانی رو به طور کامل دید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو آپارات میذارن به احتمال قوی ولی باید صبر کنی دیگه مستقیم نمیشه
؟؟؟؟؟؟من ساعت 11 ی مطلبی گذاشتم رو سایتم
ساعت 4 بعد از ظهر یکی همون مطلب رو تو گوگل سرچ کرده بود ,سایتم صفحه ی اول نتیجه ی سوم اومده بود:general210:
نظرتون چیه در این مورد؟ایا این خوبه؟
اون مطلب چندتا نتیجه توی گوگل داره ؟من ساعت 11 ی مطلبی گذاشتم رو سایتم
ساعت 4 بعد از ظهر یکی همون مطلب رو تو گوگل سرچ کرده بود ,سایتم صفحه ی اول نتیجه ی سوم اومده بود:general210:
نظرتون چیه در این مورد؟ایا این خوبه؟
سید @l3est جواب داد دیگه ، بخش حواله ها ، انتقال بین کارتی ( سحاب ) هست ، اگه فعال نیست ، به شعبه سر بزن بگو همه چیز رو فعال کنن ، تلفن بانک ، اس ام اس بانک و اینترنت بانکتنها چیزی که پیدا کردم اینه : با مراجعه به شعبه افتتاح کننده حساب نسبت به فعال سازي اين خدمات اقدام نموده و شناسه مشتري و کلمه عبور خود را دريافت نماييد.
برای کارت به کارت ملت به ملت هم باید شناسه و کلمه عبور داشته باشیم؟
دوستان وب مستر
دقیقا وب سایت زیر درچه حوزه ای قرار می گیره؟
miyanali.com
1- شبکه اجتماعی
2- وبلاگ
3- فروم
4- خبرگزاری
5 - سایت تفریحی و سرگرمی
6- بقیه موارد
7 - همه ی موارد
8 - حوزه ای جدید!
عدد گزینه ی مورد نظر خود را به ....