farbodpoles
Registered User
- نوشتهها
- 1,219
- لایکها
- 481
تو سایت بانک ملت چطور کارت به کارت پرداخت کنم ؟؟؟
یعنی الان از پستات تشکر بشه مشکل حل میشه؟:general609:مگه نگفتین توی این تاپیک،همه از تک تک پست ها تشکر میکنن ! پس واسه چی باز یه عده تشکر نمیکنن :||||| زشته دیگه،یه تشکر چقدر کارداره :|||| خوب نیست آدم انقدر بخیل باشه
باورکن اگه تشکر کنی چیزی ازت کم نمیشه ! پس عقده ای نباش از همه ی پست های این تاپیک تشکر کن
شدی مث این چانتا لایک داره , بکش بیرون حاجی :|مگه نگفتین توی این تاپیک،همه از تک تک پست ها تشکر میکنن ! پس واسه چی باز یه عده تشکر نمیکنن :||||| زشته دیگه،یه تشکر چقدر کارداره :|||| خوب نیست آدم انقدر بخیل باشه
باورکن اگه تشکر کنی چیزی ازت کم نمیشه ! پس عقده ای نباش از همه ی پست های این تاپیک تشکر کن
پست های من نه
پست همه
تو همون نام کاربری (عنصار) نیستی ؟شدی مث این چانتا لایک داره , بکش بیرون حاجی :|
عسپم کجا بود مومن :دییه سوالی برام پیش اومده . شما وبمستر هستید !!!؟؟؟ یا اسپم مستر !!!!؟؟؟ :general609::general609::general609:
میشه آدرس یکی از سایتهاتون رو بفرمائید ؟
adroit.mihanblog.com
ماهی یک بازدید هم نداره باو :دیواووووو چه سایتی :general611::general611::general611::general611::general611:
فکر کنم ماهی یه بازدید داشته باشی :general707::general707::general707::general707::general707:
با 3 تا ایندکس در گوگل :general711:
سید شما دقیقاً کجا سر میزنید که فیلتر نی !!!؟؟؟؟@Haj_Ehsan رفع فیلتر شد، تبریک :general707:
چي داداش؟@Haj_Ehsan رفع فیلتر شد، تبریک :general707:
بعضیا مث من بیماری گشادیسم دارن حوصلشون نمیکشهمگه نگفتین توی این تاپیک،همه از تک تک پست ها تشکر میکنن ! پس واسه چی باز یه عده تشکر نمیکنن :||||| زشته دیگه،یه تشکر چقدر کارداره :|||| خوب نیست آدم انقدر بخیل باشه
تو سایت بانک ملت چطور کارت به کارت پرداخت کنم ؟؟؟
یه عکس بدی ممنون میشم منم لازم دارمدادا بانکداری الکترونیکی داری !!!؟؟؟
https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/
بخش انتقال بین کارتی سحاب هستش
یه چرخی بزنی پیدا میکنی
آخه از هر پستی هم که نمیشه تشکر کرد بالاخره باید یه فرقی بین پست مفید و اسپم وجود داشته باشهمگه نگفتین توی این تاپیک،همه از تک تک پست ها تشکر میکنن ! پس واسه چی باز یه عده تشکر نمیکنن :||||| زشته دیگه،یه تشکر چقدر کارداره :|||| خوب نیست آدم انقدر بخیل باشه
چون خودم یه زمانی میخواستم اینکارو کنم.:general406:آره چطور مگه؟
بگووووووو توام از دنیا بدون من بیزاریـــــــــدنیــــــــــــــارووو بی تو نمیخواااااااااام
میدونم کی حوصله داره تگارو پاک کنه ولی الان مردم کی حوصلش میشه بیاد تگ رو صفحه رو بنویسهآخه از هر پستی هم که نمیشه تشکر کرد بالاخره باید یه فرقی بین پست مفید و اسپم وجود داشته باشه
مثلا همین چند صفحه پیش من آقا جواد رو تگ کردم فک کنم 4-5 نفری تشکر کردن اصن بهم برخورد
چون خودم یه زمانی میخواستم اینکارو کنم.:general406:
البته اون سایتی که میخوای فیلمها رو ازش بگیری رو فیلماش تگ تبلیغاتی میذاره.(واسه من مهم نبود)
بیا بهم بگو که تو هم مثل من..بگووووووو توام از دنیا بدون من بیزاریـــــــــ
نوکرتم داش چه خبرا؟ سایت های موزیک چه خبر؟بیا بهم بگو که تو هم مثل من..
داداش از همین اول بگم من گِی نیستم ها:general707: خخخخخخخخخخ ) =))