afshin313
Registered User
چرا؟ :general503::general503::general503:سلام بچه ها
این مدیرای کیسه کش منو بن کردن :general503::general211:
چرا؟ :general503::general503::general503:سلام بچه ها
این مدیرای کیسه کش منو بن کردن :general503::general211:
نهوضع فروش دوباره داره جون میگیره
کسی که با من کاری نداشت ؟
یه بازی هست شبیه والیبال اما توپ کوچیک داره و روپایی میزنن و نباید توپ بخوره زمین اسمش چیه !!!! :general705::general705::general705::general705::general705:این دیگه چه مدل بازی بود؟:general210:
اینطوری میخواستیم جام رو ببریم؟
رو یه دامنه که برا فروش گذاشتن:general711:
سپك تاكرایه بازی هست شبیه والیبال اما توپ کوچیک داره و روپایی میزنن و نباید توپ بخوره زمین اسمش چیه !!!! :general705::general705::general705::general705::general705:
من یهو فکر کردم جام جهانیه اون بازیه نه فوتبال .:general707::general707::general707::general707::general707:
سپاسموفق باشین.
البته این اسکریپت اینجا خیلی دشمن داره
برای همه دامنه هایی دبلیو اس آزاد این صفحه رو میاره
گوگل هم شورش رو در آورده هر چی میشه یه کلمه کلیدی میده بیرونامکان جدید گوگل رو دیده بودید!
سرچ کنید "world cup iran" !
من که دیشب متوجه شدم :دی
تا اینجا تیم دوم هستیم :general707:
بله ...آمار کل سایت به زور به 200 آیپی میرسه ...نه بابا، دیگه از الکسا معتبر تر که نداریم! میخوان شما را تیغ بزنن... زیر بار نرو
:lای بابا
همشون یاد گرفتن :|
دقیق نمیدونم البته فک کنم هر دو ...برای مصرف سی پی یو یا انلاین زیاد یا فراخوانی یه فایل؟
فک کنم مشکل سایت من اینه که ابزار وبلاگ ارائه میدم و لینکم تو خیلی از سایتا هست ...من رو با همین مسخره بازیها بردن رو الماس1
یکی از سایتهام تو های استت 300 آی پی داشت میگفت 2800 آی پی داره!
معلوم که هست ... هیچ کسی از پول بدش نمیاد ...نت افراز معلوم نیست چرا این کارا رو میکنه. ربات ها رو هم حساب میکنه. ما یه سایت زدیم. بعد 1 ماه گفت باید ارتقا بدی. اصن ما اون موقع روزی 200 آی پی به زور داشتیم.
اوایل از این کارا نمیکردن. خود وردپرس که سایت رو بعضی مواقع فراخوانی میکنه هم حساب میکنن. صفحات ادمین هم حساب میکنه. کلا خیلی زیاد کنتور میندازه.
وردپرس (وبسایت ابزار وبلاگ دارم )از چه cmsیی استفاده میکنی میلاد جان؟
من وبسایتی دارم که ابزار وبلاگ ارائه میدم اگه این کارو کنم فک کنم دیگه ابزار ها تو دیگر وبلاگ هایی که از ابزارهای ما استفاده میکنن نشون داده نمیشه ...نت افراز تیم پشتیبانی'ش عوض شده + این که اکثر سایت های روز نت افراز hotlink protection ندارن و ممکنه عکس و css و این چیزا رو ملت از سایت شما میزارن رو سایت خودشون و از پهنای باند و میزان درخواست های شما حساب میکنه ولی تو سایت اونا نشون میده .
hotlink protection رو فعال کنید بازدیدو آماره webalizer واقعی میشه .
:general208:امار تو ضربدر چند کرده؟
تشکر از شما مشکل حل شد ...مبلغش چنده ؟
به ماهم چیزی میرسه ؟
:دی ناصر جان عایا ریختن پول از درگاه به حساب شما بیشتر از 24 ساعت به طول می انجامد :أیمبلغ بالای 1 میلیون پذیرفته میشه ، کمتر باشه نه !!!!!:general609:
1 ماه پول باید بمونه تو حساب ما ، بعد 1 ماه هم با کسر 50% کارمزد واریز میشه به حسابتون ، :general705:
به همون حسابی که واریز کرده و نه حساب دیگه
داداش میلاد زندگی خرج داره در جریانی دیگه
سوال چرا از ، سرویس های پرداخت اینترنتی مثل ***** و یا ****** و ....... استفاده نمیکنید ، * زدم که تبلیغ نشه براشون :general711:
برا من همچنان مثه سابقه فک کنم وضع فروش بد از جام جانی یه رونقی بگیره ...وضع فروش دوباره داره جون میگیره
کسی که با من کاری نداشت ؟
نمی دونستم! نت افراز زده بود این دامنه قبلا ثبت شده است!برای همه دامنه هایی دبلیو اس آزاد این صفحه رو میاره
دیگه تو اوج باید خداحافظی کنیم :دیامکان جدید گوگل رو دیده بودید!
سرچ کنید "world cup iran" !
من که دیشب متوجه شدم :دی
تا اینجا تیم دوم هستیم :general707: