• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

prans.info

Registered User
لایک‌ها
263
نمی دونستم! نت افراز زده بود این دامنه قبلا ثبت شده است!
دوباره سرچ کنید بعضی وقت ها به دلیل تایم اوت یا مشکل در سرور whois اشتباهی میگه ثبت شده ...

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
:دی ناصر جان عایا ریختن پول از درگاه به حساب شما بیشتر از 24 ساعت به طول می انجامد :أی
نه دادا مشکلی نباشه بیشتر از 24 طول نمیکشه اما خب زندگی خرج داره دیگه دادا ، :general705::general705::general705::general711::general711::general711:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
امروز یه چیز جدید فهمیدم
اگه مطالب جدید و تخصصیمون رو یه نفر قبلا از ایندکس شدنش توی سایت خودش بزاره و سریع Fetch کنه٬ ممکنه گوگل برای روز اول منبع مطلب رو سایت کپی کننده شناسایی کنه
اما
بعد از روز بعد که وبسایت منبع٬ مطلبش ایندکس میشه٬ اون مطلب کلا از از تمامی صفحات گوگل حذف میشه چون گوگل شما رو منبع اصلی میدونه و حق به حق دار میرسه
اینو بعد از اینکه چندین سایت از سایتم کپی میکردن فهمیدم چون زودتر از من ایندکس میشدن ولی بعد از ایندکس شدن مطلب در سایت من٬ همرو با یه تیپا از نتایج جستجو پرت میکرد بیرون .

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
چرا رفتیم صفحه دوم نتایج گوگل خدااااااا؟؟؟ :(( چرا؟؟؟ آخه چرا؟؟؟ چه کردم مگه؟؟! :(
دوستان کمک کنید :(( چه کنم؟ بک لینک بخرم؟
بله دوست عزیز باید چند تا بک لینک بخری ... و رو کلمات مد نظرت تمرکز کنی ...البته بک لینک به تنهایی کفایت نمیکنه
آپدیت منظم + لینک بیلدینگ و ... هم تاثیر گذاره ...

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
بعضی وقتی باید بعضی پست هارو پاک کرد و خطای 404 رو به جون خرید:D
هفته پیش عکسهای ارسلان قاسم خانی رو گذاشتم نظراتی دادن براش که رفتم به کل پست رو پاک کردم خلاص:general404:
"ارسلان خیلی خیلی از جاستین قشنگتره ارسلان عاشقتم"
"سلام هرکاری کنی به پای جاستین نمی رسی خواهشن یدونه عکس بدون گیریم بگیر"
"اون جاستین که اصلا خوشگل نیست، پسره لوس بی نمک این خدایی خوشگله"
فکر کنم اگه بازم همچین نظراتی ببینم برم سایتم رو به کل پاک کنم:|:general306:

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان واسه یه سایتی که روزی بالای 500 600 گیگ پهنای باند مصرف میکنه پیشنهاد میکنید سرور اختصاصی از کجا و چه آپشنی تهیه بشه

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
بله دوست عزیز باید چند تا بک لینک بخری ... و رو کلمات مد نظرت تمرکز کنی ...البته بک لینک به تنهایی کفایت نمیکنه
آپدیت منظم + لینک بیلدینگ و ... هم تاثیر گذاره ...
مرسی داداش. ولی تخصصم توی خرید بک لینک صفره :(
میشه راهنمایی بفرمایید؟
ممنون.

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
مرسی داداش. ولی تخصصم توی خرید بک لینک صفره :(
میشه راهنمایی بفرمایید؟
ممنون.
ببین عزیز برا خرید بک لینک باید به پارامترهایی مهمی توجه کنی البته اینا رو بر حسب تجربه خودم میگم ...
رنک یک اصلا برا خرید بک لینک مناسب نیست رنک دو و سه خوبه به همراه بازدید مناسب که لینکی که تو سایتی که ازشون خرید میکنید میزارید کلیک خور باشه ... منظور از بازدید مناسب هم 800 , 900 , 1000 ای پی به بالا هست ... (الکسا مناسبی داشته باشه )
سعی کن بک لینک هایی رو که میخری رو یه دسته لینک کنی و رو یه کلمه خاص متمرکز بشی که جایگاهش حفظ بشه ...
ایندکس خوبی تو گوگل داشته باشه ... سایت یا وبلاگی هم که ازشون خرید میکنی فعال باشه یعنی جوری نباشه که طرف یه دومین رنک دار گرفته 5 تا مطلب ریخته روش بعد بک لینک میفروشه ...
سعی کن از سایت یا وبلاگهای بگیری که آپدیت منظم و مفید دارن ...

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
سلام دوستان من یه سایت زدم امروز فکر میکنم سومین روزه ولی مطالب ایندیکس نشده خود سایت همون روز ایندیکس شد مشکلی هست؟
سایتو تو گوگل وبمستر ثبت کردی ؟ نقشه سایت به درستی ثبت شده ؟
اگه آره تک تک مطالب رو تو گوگل وبمستر Ftech کن ...

kooolak

Registered User
لایک‌ها
559
سلام دوستان
وقت بخیر

دوستانی که php و javascript کار کردن ، به نظرتون حداقل زمان ممکن برای یادگیری این دوتا چقدر هست ؟
ممنون

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
سلام دوستان
وقت بخیر

دوستانی که php و javascript کار کردن ، به نظرتون حداقل زمان ممکن برای یادگیری این دوتا چقدر هست ؟
ممنون
پایه این دو html و css هست (یک سال) وقتی تسلط کافی پیدا کنی میشه سمت اون دو تا رفت. (سه چهارسال)

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
بالا