prans.info
Registered User
- نوشتهها
- 194
- لایکها
- 263
دوباره سرچ کنید بعضی وقت ها به دلیل تایم اوت یا مشکل در سرور whois اشتباهی میگه ثبت شده ...نمی دونستم! نت افراز زده بود این دامنه قبلا ثبت شده است!
دوباره سرچ کنید بعضی وقت ها به دلیل تایم اوت یا مشکل در سرور whois اشتباهی میگه ثبت شده ...نمی دونستم! نت افراز زده بود این دامنه قبلا ثبت شده است!
نه دادا مشکلی نباشه بیشتر از 24 طول نمیکشه اما خب زندگی خرج داره دیگه دادا ، :general705::general705::general705::general711::general711::general711::دی ناصر جان عایا ریختن پول از درگاه به حساب شما بیشتر از 24 ساعت به طول می انجامد :أی
بله دوست عزیز باید چند تا بک لینک بخری ... و رو کلمات مد نظرت تمرکز کنی ...البته بک لینک به تنهایی کفایت نمیکنهچرا رفتیم صفحه دوم نتایج گوگل خدااااااا؟؟؟ ( چرا؟؟؟ آخه چرا؟؟؟ چه کردم مگه؟؟!
دوستان کمک کنید ( چه کنم؟ بک لینک بخرم؟
مرسی داداش. ولی تخصصم توی خرید بک لینک صفرهبله دوست عزیز باید چند تا بک لینک بخری ... و رو کلمات مد نظرت تمرکز کنی ...البته بک لینک به تنهایی کفایت نمیکنه
آپدیت منظم + لینک بیلدینگ و ... هم تاثیر گذاره ...
ببین عزیز برا خرید بک لینک باید به پارامترهایی مهمی توجه کنی البته اینا رو بر حسب تجربه خودم میگم ...مرسی داداش. ولی تخصصم توی خرید بک لینک صفره
میشه راهنمایی بفرمایید؟
ممنون.
جک نگو :دی احتمالا وی پی عن یا کریو اون پایین روشنه :دی@miladgraph @MOHAMMAD026_1
والله برای من بدون دشواری باز میشه! خعلی حال میده فقط فیسبوک بازه همه سایت ها فیلتر هستن!
حتما دانشجو هم هستی؟ :دی:general711:@miladgraph @MOHAMMAD026_1
والله برای من بدون دشواری باز میشه! خعلی حال میده فقط فیسبوک بازه همه سایت ها فیلتر هستن!
سایتو تو گوگل وبمستر ثبت کردی ؟ نقشه سایت به درستی ثبت شده ؟سلام دوستان من یه سایت زدم امروز فکر میکنم سومین روزه ولی مطالب ایندیکس نشده خود سایت همون روز ایندیکس شد مشکلی هست؟
پایه این دو html و css هست (یک سال) وقتی تسلط کافی پیدا کنی میشه سمت اون دو تا رفت. (سه چهارسال)سلام دوستان
وقت بخیر
دوستانی که php و javascript کار کردن ، به نظرتون حداقل زمان ممکن برای یادگیری این دوتا چقدر هست ؟
ممنون
آی پی شما با مقدار 127.0.0.1 قبلا توسط یکی از کاربران مسدود استفاده شده است و حال شما نمی توانید به سایت دسترسی داشته باشیداقایون خانوما، شما این سایت براتون باز میشه؟
http://www.anaface.ir
پایه این دو html و css هست (یک سال) وقتی تسلط کافی پیدا کنی میشه سمت اون دو تا رفت. (سه چهارسال)