prans.info
Registered User
- نوشتهها
- 194
- لایکها
- 263
آبتین وبدوستان یه هاستینگ خوب معرفی کنید
هاست میخوام برای سایت نسبتا پر فشار - با روزانه 5000 آی پی تقریبا
آبتین وبدوستان یه هاستینگ خوب معرفی کنید
اوووووف عاشق این بازیمسپك تاكرا
داداش سایتو پاک کن :| |:بعضی وقتی باید بعضی پست هارو پاک کرد و خطای 404 رو به جون خرید
هفته پیش عکسهای ارسلان قاسم خانی رو گذاشتم نظراتی دادن براش که رفتم به کل پست رو پاک کردم خلاص:general404:
فکر کنم اگه بازم همچین نظراتی ببینم برم سایتم رو به کل پاک کنم:|:general306:"ارسلان خیلی خیلی از جاستین قشنگتره ارسلان عاشقتم"
"سلام هرکاری کنی به پای جاستین نمی رسی خواهشن یدونه عکس بدون گیریم بگیر"
"اون جاستین که اصلا خوشگل نیست، پسره لوس بی نمک این خدایی خوشگله"
میشه چنتا نمونه بدی داداش؟!ببین عزیز برا خرید بک لینک باید به پارامترهایی مهمی توجه کنی البته اینا رو بر حسب تجربه خودم میگم ...
رنک یک اصلا برا خرید بک لینک مناسب نیست رنک دو و سه خوبه به همراه بازدید مناسب که لینکی که تو سایتی که ازشون خرید میکنید میزارید کلیک خور باشه ... منظور از بازدید مناسب هم 800 , 900 , 1000 ای پی به بالا هست ... (الکسا مناسبی داشته باشه )
سعی کن بک لینک هایی رو که میخری رو یه دسته لینک کنی و رو یه کلمه خاص متمرکز بشی که جایگاهش حفظ بشه ...
ایندکس خوبی تو گوگل داشته باشه ... سایت یا وبلاگی هم که ازشون خرید میکنی فعال باشه یعنی جوری نباشه که طرف یه دومین رنک دار گرفته 5 تا مطلب ریخته روش بعد بک لینک میفروشه ...
سعی کن از سایت یا وبلاگهای بگیری که آپدیت منظم و مفید دارن ...
میگم داداش این فچ چیه؟!تو نت سرچ کردم خودم چیزی پیدا نکردم؟!؟!بعد اینکه مطلب زدی باید فچ کنی؟!سایتو تو گوگل وبمستر ثبت کردی ؟ نقشه سایت به درستی ثبت شده ؟
اگه آره تک تک مطالب رو تو گوگل وبمستر Ftech کن ...
داداش عصبانی نشو میخوای تحریم کنیم؟!!چه میدونم
4 تا گوسفند مدیر شدن
دائمی
والاا من که همیشه سعی میکنم اولین نفر پست بزنم اما اصلا نتیجه نمیگیرم از اونا ..نمونش هم همین آهنگ جدید سیروان و زانیار :|خیر
شما یکار کن
برو آخرین مطلب جدید یه سایت اختصاصی رو قبل از ایندکس شدن بزار تو سایتت (با همون عنوان) بعد Fetch کن
وقتی سرچش میکنی توی صفحه اولی
بعد ۲۴ ساعت بعد که همون مطلبه توی سایت اون بنده خدا ایندکس شد دوباره همون مطلب رو جستجو کن تو گوگل
شما حذف میشی از نتایج٬ یا نهایتا نتیجه بعدی قرار میگیری
اینو خودم تست نکردم اما همه سایت هایی که ازم کپی کردن بعد از ایندکس شدن سایت من٬ خود به خود از نتایج حذف شدن (البته شاید گوگل فهمیده که من فقط مطالب اختصاصی میزارم و ربطی نداشته باشه)
نمیدونم چطور میفهمه٬ ولی ممکنه یه جا از وردپرس یه چیزی برای ذخیره زمانی که شما پست رو میذاری وجود داشته باشه و طبق همون ممکنه گوگل بفهمه (البته جدا از زمان پست)
دوستان یه هاستینگ خوب معرفی کنید
فوتوشاپ ولش با برنامه فوق تخصصی و حرفه ای:general707: paint هم فکر کنم میشه اینکارو کرددوستانی که فتوشاپ دارن ، خواهشا جواب بدن
یه هدر هست که سایزش خیلی بزرگه ، میخواستم دوستی ، عزیزی که آشنایی نسبی با فتوشاپ داره ، هدر رو ریسایز کنه
خیلی فوری و واجبه
تا حدودی مشکل رفع شد !برادر 2 بار پرسیدی گفتم با paint میشه ریسایز کرد. جوابم نمیدی آدم بدونه قضیه چیه :|
من برای یکی از مشتری ها که سایتش باید همیشه آن می بود از اونجا خریدم ...این هاست آبتین وب عجب قیمتهای خوبی داره، خرید ماهانه هم داره... کسی استفاده کرده ببینه کیفیتش چه طوره؟؟
آبتین وب دیگه مثل قبل نیست. پشتیبانیش خوب نیست. نت افراز هم که اگه بری هر روز میگه سایتت فشار میاره به سرور و از این حرفا، میگه ارتقا بده.دوستان یه هاستینگ خوب معرفی کنید
قبلا خوب بود. چند وقته کیفیت پشتیبانیش خراب شدهاین هاست آبتین وب عجب قیمتهای خوبی داره، خرید ماهانه هم داره... کسی استفاده کرده ببینه کیفیتش چه طوره؟؟
برنامه ادیت عکس فقط paint.net
3-4 مگابایت نیست اما نصف فتوشاپ قابلیت داره! شاهکاره این برنامه. (مجانیه)
میتونید از سایت http://pixlr.com/editor/ هم استفاده کنید. خیلی قابلیتهای خوبی داره.دوستانی که فتوشاپ دارن ، خواهشا جواب بدن
یه هدر هست که سایزش خیلی بزرگه ، میخواستم دوستی ، عزیزی که آشنایی نسبی با فتوشاپ داره ، هدر رو ریسایز کنه
خیلی فوری و واجبه
8 یا 8.1 ؟ اگه 8.1 نصب کردی که تازه آغاز مشکلات ریز و درشته.مشکل عجالتا حل شد تا 1-2 روز دیگه فتوشاپ نصب کنم
تازه رفتم رو وین8 فعلا این مشکلات طبیعیه :دی
من گفتم paint.net نه برنامه paint ویندوزداداش چرا اطلاعات غلط میدی به بنده خدا. فتوشاپ نصف Paint قابلیت داره :general707::general707::general707::general707:
برا fttch کردن از این آموزش استفاده کن ...http://iranmatlab.ir/fa/news/18397/fetch-as-google-در-گوگل-وبمستر-چیستمیگم داداش این فچ چیه؟!تو نت سرچ کردم خودم چیزی پیدا نکردم؟!؟!بعد اینکه مطلب زدی باید فچ کنی؟!
هدر رو بفرست اکی میکنم ...دوستانی که فتوشاپ دارن ، خواهشا جواب بدن
خیلی فوری و واجبه
اکانت وبمستر گوگل برای آن بسازید و از بخش Manual actions جریمه نشدن آن را بررسی کنیداز کجا باید فهمید یه سایت به لیست سیاه گوگل رفته؟؟؟؟؟