- نوشتهها
- 2,896
- لایکها
- 2,153
هک شده؟
برا منم بازه و فیلتر نیست@MOHAMMAD026_1
اره فک کنم :general105:
@miladgraph
میلاد سرویس کردیااا :v بابا ب قران بدون وی پی عن و ..... هر گونه مواد مخدر میرم اف بی:general707:
به نظرم زیاد گفتی ها :| :general105:پایه این دو html و css هست (یک سال) وقتی تسلط کافی پیدا کنی میشه سمت اون دو تا رفت. (سه چهارسال)
به نظرم زیاد گفتی ها :| :general105:
اکثرا DJ های معروف میان رو استیچ و کارهای محبوب شون رو اجرا میکنن ، برنامه دیگه ای هم دارن ، کشورهای اروپایی و امریکایی خیلی از این جشنواره ها است ، بخصوص تو تابستان .حالا دقیقا چی کار میکنن ؟:|
ولا در جریانی که تو ایران DJ شدن در عروسی , تولد و کلا هر جایی که فکرشو بکنی ممنوع استاکثرا DJ های معروف میان رو استیچ و کارهای محبوب شون رو اجرا میکنن ، برنامه دیگه ای هم دارن ، کشورهای اروپایی و امریکایی خیلی از این جشنواره ها است ، بخصوص تو تابستان .
به طور کلی بخواهم بگم خوش میگذرونن :دی
داداش منبع داری برای اثباتش؟ چون اگه اینطوری باشه خیلی خوبه. گوگل از کجا میفهمه؟ :general707:امروز یه چیز جدید فهمیدم
اگه مطالب جدید و تخصصیمون رو یه نفر قبلا از ایندکس شدنش توی سایت خودش بزاره و سریع Fetch کنه٬ ممکنه گوگل برای روز اول منبع مطلب رو سایت کپی کننده شناسایی کنه
اما
بعد از روز بعد که وبسایت منبع٬ مطلبش ایندکس میشه٬ اون مطلب کلا از از تمامی صفحات گوگل حذف میشه چون گوگل شما رو منبع اصلی میدونه و حق به حق دار میرسه
اینو بعد از اینکه چندین سایت از سایتم کپی میکردن فهمیدم چون زودتر از من ایندکس میشدن ولی بعد از ایندکس شدن مطلب در سایت من٬ همرو با یه تیپا از نتایج جستجو پرت میکرد بیرون .
برای همین گفتم جاش خالیه.ولا در جریانی که تو ایران DJ شدن در عروسی , تولد و کلا هر جایی که فکرشو بکنی ممنوع است
حالا بیان فستیوال راه بندازن :دی
تو یه روز چجوری 44 تا پست آخه یکم به اون کیبوردت رحم کنچه میدونم
4 تا گوسفند مدیر شدن :|
حتی حاضر نیستن جواب پ.خ یا ایمیل رو بدن
Keyword Tool - What Page Your Website Is On Google & Bingیه سایت بود که نشون میداد شما تو نتیج گوگل چندمی؟ میشه آدرس بدید
ممنون
خیرداداش منبع داری برای اثباتش؟ چون اگه اینطوری باشه خیلی خوبه. گوگل از کجا میفهمه؟ :general707: