• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ozil20

Registered User
لایک‌ها
565

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
واقعا جای فستیوال هایی مثل این تو ایران خالیه ، پول خوبی هم ازش درمیومد.

exit-best-hvala-eng2_1.png

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
حالا دقیقا چی کار میکنن ؟:|
اکثرا DJ های معروف میان رو استیچ و کارهای محبوب شون رو اجرا میکنن ، برنامه دیگه ای هم دارن ، کشورهای اروپایی و امریکایی خیلی از این جشنواره ها است ، بخصوص تو تابستان .
به طور کلی بخواهم بگم خوش میگذرونن :دی

یک جشنواره بود ULTRA یکی از برنامه هاش تو چند دقیقه تمام بلیط هاش آنلاین فروش رفت!

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
پایگان روش خیلی جالبی واسه پیچوندن پول بازاریابها داره و اون ادغامی کردن سفارشات هست.وقتی مشتری از چند فروشگاه محصولات متفاوت میگیره سیستم پایگان سفارشات تمامی بازاریاب ها رو "لغو ادغام" میزنه و پورسانت به هیچ بازاریابی تعلق نمیگیره!
من بهشون تیکت زدم و این موضوع رو پذیرفتن ولی گفتن اگه راه حلی دارید بگید :| به نظرتون راه حلش واضح نیست؟!!

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
اکثرا DJ های معروف میان رو استیچ و کارهای محبوب شون رو اجرا میکنن ، برنامه دیگه ای هم دارن ، کشورهای اروپایی و امریکایی خیلی از این جشنواره ها است ، بخصوص تو تابستان .
به طور کلی بخواهم بگم خوش میگذرونن :دی
ولا در جریانی که تو ایران DJ شدن در عروسی , تولد و کلا هر جایی که فکرشو بکنی ممنوع است
حالا بیان فستیوال راه بندازن :دی

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
امروز یه چیز جدید فهمیدم
اگه مطالب جدید و تخصصیمون رو یه نفر قبلا از ایندکس شدنش توی سایت خودش بزاره و سریع Fetch کنه٬ ممکنه گوگل برای روز اول منبع مطلب رو سایت کپی کننده شناسایی کنه
اما
بعد از روز بعد که وبسایت منبع٬ مطلبش ایندکس میشه٬ اون مطلب کلا از از تمامی صفحات گوگل حذف میشه چون گوگل شما رو منبع اصلی میدونه و حق به حق دار میرسه
اینو بعد از اینکه چندین سایت از سایتم کپی میکردن فهمیدم چون زودتر از من ایندکس میشدن ولی بعد از ایندکس شدن مطلب در سایت من٬ همرو با یه تیپا از نتایج جستجو پرت میکرد بیرون .
داداش منبع داری برای اثباتش؟ چون اگه اینطوری باشه خیلی خوبه. گوگل از کجا میفهمه؟ :general707:

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
ولا در جریانی که تو ایران DJ شدن در عروسی , تولد و کلا هر جایی که فکرشو بکنی ممنوع است
حالا بیان فستیوال راه بندازن :دی
برای همین گفتم جاش خالیه.
کلا واسه مردم ما خوشگذرونی جاش خالیه :|

دیروز یک خبر خوندم نوشته بود ، اجتماع تو مکان های عمومی ، رستوران ها و.. برای دیدن فوتبال ممنوع اعلام شده.

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
یه سایت بود که نشون میداد شما تو نتیج گوگل چندمی؟ میشه آدرس بدید
ممنون
Keyword Tool - What Page Your Website Is On Google & Bing
What Page of Google Am I On? - A Free SEO Tool and Rank Tracker
http://www.pageonepr...google-am-i-on/
اگر سایت شما توی کلمه کلیدی که وارد میکنید توی 10 صفحه اول باشه , صفحه رو مشخص میکنه ...
اگر توی 10 صفحه نباشه باید هزینه پرداخت کنید و اکانت بخرید جهت استفاده
راه ديگه استفاده از اين نرم افزار هست : http://www.download3...for-Google.html
راه ديگه چك كردن دستي هست , ولي نه از طريق آدرس google.com
بايد از طريق اين آي پي : 74.125.228.40 وارد بشيد و جستجو رو انجام بديد و صفحات رو چك كنيد

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
داداش منبع داری برای اثباتش؟ چون اگه اینطوری باشه خیلی خوبه. گوگل از کجا میفهمه؟ :general707:
خیر
شما یکار کن
برو آخرین مطلب جدید یه سایت اختصاصی رو قبل از ایندکس شدن بزار تو سایتت (با همون عنوان) بعد Fetch کن
وقتی سرچش میکنی توی صفحه اولی
بعد ۲۴ ساعت بعد که همون مطلبه توی سایت اون بنده خدا ایندکس شد دوباره همون مطلب رو جستجو کن تو گوگل
شما حذف میشی از نتایج٬ یا نهایتا نتیجه بعدی قرار میگیری
اینو خودم تست نکردم اما همه سایت هایی که ازم کپی کردن بعد از ایندکس شدن سایت من٬ خود به خود از نتایج حذف شدن (البته شاید گوگل فهمیده که من فقط مطالب اختصاصی میزارم و ربطی نداشته باشه)

نمیدونم چطور میفهمه٬ ولی ممکنه یه جا از وردپرس یه چیزی برای ذخیره زمانی که شما پست رو میذاری وجود داشته باشه و طبق همون ممکنه گوگل بفهمه (البته جدا از زمان پست)

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
توی یه پستی از یه سری کلمات استفاده شده اگه دقیقا همونارو بیارم توی برچسب ها هم وارد کنم مشکلی داره؟

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
دوستان حواستون به بکاب گرفتن باشه و به هیچ وجه به میزبانتون اعتماد نکنید! من چند روز پیش امتحانی درخواست بک آپ کردم اول گفتن داریم بعدش دیگه یکی دوبار پیگیر شدم اما بکاپی درکار نبود! خلاصه حواستون را جمع کنید و بکاپ را جدی بگیرید...

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
دوستان یه هاستینگ خوب معرفی کنید
هاست میخوام برای سایت نسبتا پر فشار - با روزانه 5000 آی پی تقریبا

بالا