k-boy
Registered User
سایتایی که آپدیت مدام ندارن مثل فروشگاه و آپلود سنتر , به جز بک لینک چطوری باید روشون کار کرد؟
بهینه سازی کدها , پایین آوردن سرعت لود , کار رو چند تگ سرچ خور , تبلیغات و بعد استفاده از بازدهی و ...سایتایی که آپدیت مدام ندارن مثل فروشگاه و آپلود سنتر , به جز بک لینک چطوری باید روشون کار کرد؟
طبق تجربه ای که خودم داشتم فقط خود مطلب !سایتایی که آپدیت مدام ندارن مثل فروشگاه و آپلود سنتر , به جز بک لینک چطوری باید روشون کار کرد؟
چون خودم سایت خدماتی داشتم دارم این حرفو میزنم ...طبق تجربه ای که خودم داشتم فقط خود مطلب !
با @mohsenshahbazi , @MihanV صحبت کن ...از دوستان کسی با پنل های اس ام اس تحت وب کار کرده؟
میشه شماره ای که این پنل ها اس ام اس میدند رو به شماره ای دلخواه تغییر داد؟
همفکری برای جلوگیری از سرقت فیدسلام دوستان
چطور میشه جلوی سایتهایی که از طریق فید مطالب رو کپی میکنن گرفت ؟ تقریبا همه مطالب جدید کپی میشه
از کابوی به @Milad._.R زنده ای؟ فک کنم رف به دیار باقی :دی
سایتایی که آپدیت مدام ندارن مثل فروشگاه و آپلود سنتر , به جز بک لینک چطوری باید روشون کار کرد؟
عمراداش آدرس اون سایتو پ.خ کن نترس جوادش نمیکنم
هیچ وقت به سئو کار اطمینان نداشتمداداش از کجا خریدی؟ خودت تصمیم گرفتی یا با سئو کار مشورت کردی؟
کد تخفیف نت افراز : 7 درصدی : usr845MUOیکی کد تخفیف نت افراز رو بده که درصدش بالا باشه
(اگه این کد رو استفاده کنم به زیر مجموعه صاحب کد میرم؟؟قضیش چیه؟!)
بیشترینش همینه که بهتون پیشنهاد شد.یکی کد تخفیف نت افراز رو بده که درصدش بالا باشه
(اگه این کد رو استفاده کنم به زیر مجموعه صاحب کد میرم؟؟قضیش چیه؟!)
کد تخفیف نت افراز : 7 درصدی : usr845MUO
(در جریان نیستم ...)
دادا طراح آشنا دارم. بگم بیاد؟دوستان اینجا کسی کار با فتوشاپش خوبه ؟ میخوام یه کاور طراحی کنه ...
ن عزیز ... مشکل حل شد ... تشکر از توجهتون ...دادا طراح آشنا دارم. بگم بیاد؟