بله این بهتره نظر چندین نفرو میفهمیتو تاپیک مطرح کنید خیلی بهتر جواب میده ...
ممکنه یه نکته ای به ذهن کسی برسه که به ذهن یکی دیگه نرسه ....
بله این بهتره نظر چندین نفرو میفهمیتو تاپیک مطرح کنید خیلی بهتر جواب میده ...
این اسمایل های سبز رنگ بودن که یه سایت خارجی گذاشته بود و بچه های همین انجمن از اونجا تو پستها کپی میکردنتو تاپیک مطرح کنید خیلی بهتر جواب میده ...
این اسمایل های سبز رنگ بودن که یه سایت خارجی گذاشته بود و بچه های همین انجمن از اونجا تو پستها کپی میکردن
میخوام یه همچین بخشی رو توی سایتم راه اندازی کنم ، که اسمایل هارو بزارم و کاربرها کپی کنن ، نمیدونم قالبش چطور باشه !
روی سایت ufont.ir میخوام اضافه کنم همینجوری بزارم توی پست یا رو ساب دامین یه وردپرس دیگه نصب کنم و کلهم یه قالب دیگه باشه
این اسمایل های سبز رنگ بودن که یه سایت خارجی گذاشته بود و بچه های همین انجمن از اونجا تو پستها کپی میکردن
میخوام یه همچین بخشی رو توی سایتم راه اندازی کنم ، که اسمایل هارو بزارم و کاربرها کپی کنن ، نمیدونم قالبش چطور باشه !
روی سایت ufont.ir میخوام اضافه کنم همینجوری بزارم توی پست یا رو ساب دامین یه وردپرس دیگه نصب کنم و کلهم یه قالب دیگه باشه
حاژی یه همچین قالبی رو آشنا داری بزنه برام ؟این سلیقه ای هست ...
مثلا سلیقه من اینجوریه : http://mihanv.com/smiley
حاژی یه همچین قالبی رو آشنا داری بزنه برام ؟
مثلا همینجوری باشه کد و ... داشته باشه اصلا قالب های مخصوص این کار داریم که سرچ کنم ؟
این اتفاق ها زیاد میفته کار بعضی از بیکاراس واسه من که زیاد رخ دادهبعد مدتی یه سفارش بیاد با اون پورسانتش بعد امروز بزنن انصرافی:|
همچی در عکس هویداس (درست نوشتم:دی)
هر موقه بیکار شدی یه ندا بده کار دارم برات خخخمن اینو خودم زدم از روی بیکاری :دی - 2 سال پیش
هر موقه بیکار شدی یه ندا بده کار دارم برات خخخ
کسی طراحی همچین قالبی میکنه یا سرغ داره جایی؟ وردپرس
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
باشه. البته میدونم داری مسخرمون میکنی ( خودتون طراح و استاد مایی)بیا دو تا لوگو برای من بزن , منم یه تم این جوری میزنم برات
عجب پیشنهادی دادم
باشه. البته میدونم داری مسخرمون میکنی ( خودتون طراح و استاد مایی)
درسته ... ولی به نظر من بهترین کار قرار دادن همکاری در فروش هست ... مطمنید پولتون خورده نمیشه...
سلام شهر ... از خیابان کارواش بیاین داخل پیشش مسجد سلمان فارسی است پیش مسجد ارایشگاه نینا است بالا ی اون هستم مرسی مانتو فیروزهای سفارش دادم لطفا سایز بزرگش ۴۲ بزارین و دستبندش هم باشه خوب کادوش کنین خواهشن و زنگ بزنیم
با اجازه ریپ کنید :general707:باشه. البته میدونم داری مسخرمون میکنی ( خودتون طراح و استاد مایی)
با اجازه ریپ کنید :general707:
:general707::general707::general707::general707::general707:بدون شرح :general609:
ماه پیش هم یکی گذاشته بودم کی یادشه !!!!!؟؟؟؟
1 و خورده ای افت داشته
فروش برای خودت هست؟بدون شرح :general609:
ماه پیش هم یکی گذاشته بودم کی یادشه !!!!!؟؟؟؟
1 و خورده ای افت داشته
:general707::general707::general707::general707::general707:
فروش برای خودت هست؟