AmirHossein.M
Registered User
دوستان سایتهایی که آهنگ های غیر مجاز میزارن مثل رپر ها , مثل آهنگ تتلو فیل.تر میشن ؟
من این قدر در آمد داشتم، کلا کار فیزیکی رو بیخیال میشدم ! :general705:ناقابله میخوای شماره کارت بده بفرستم برات دقت کنید که فروش هست نه سود
پ.ن: اینجا اعلام می نمایم که دوستان عزیز یه مدتی نخواهم بود ، و احتمالش هست که دور نت رو کلاً خط بکشم ، شاید هم بعداً برگشتم
درحال راه اندازی کسب و کار فیزیکی هستم :general705:
بدون شرح :general609:
ماه پیش هم یکی گذاشته بودم کی یادشه !!!!!؟؟؟؟
1 و خورده ای افت داشته
موفق باشی ولی این مورد آخر نشدنیه :دیناقابله میخوای شماره کارت بده بفرستم برات دقت کنید که فروش هست نه سود
پ.ن: اینجا اعلام می نمایم که دوستان عزیز یه مدتی نخواهم بود ، و احتمالش هست که دور نت رو کلاً خط بکشم ، شاید هم بعداً برگشتم
درحال راه اندازی کسب و کار فیزیکی هستم :general705:
گفتم دادا این درآمد هست ( سود خالص ) نیست - هزینه ها کم بشه چیزی تهش نمیمونه و انی که کلاً از نت نیست ترکیبی از نت و بیرون هستشمن این قدر در آمد داشتم، کلا کار فیزیکی رو بیخیال میشدم ! :general705:
به به شما استاد زبان هستین آیا :general710::general711:باید بنویسید "Edited By" نه "Edit By"
موفق باشی ولی این مورد آخر نشدنیه :دی
بده امین. هاستش قبرستون سایتاس. هرکی لازم نداره میده بهش :دیگفتم دادا این درآمد هست ( سود خالص ) نیست - هزینه ها کم بشه چیزی تهش نمیمونه و انی که کلاً از نت نیست ترکیبی از نت و بیرون هستش
به به شما استاد زبان هستین آیا :general710::general711:
احتمالاً به عنوان یه کاربر عادی شاید هم 1 سایت شخصیم رو نگر دارم و یه سایت هم برا کسب و کار جدیدم که در حد معرفی خواهد بود را بندام همین :general711::general711::general711::general711:
موندم با این همه دامنه و یه چند تا سایت خواب رفته که بازدیدی ندارن چیکار کنم
یعنی در این حدبده امین. هاستش قبرستون سایتاس. هرکی لازم نداره میده بهش :دی
وب زیستان نظرتون درباره این چیه : http://8pic.ir/images/m4vashghgka5vv3sgcvm.jpg
تشکر.البته هنوز کامل نشدهطرح های ساده همیشه قشنگه ...
تتلو که دیگه رپ نمیخونه!دوستان سایتهایی که آهنگ های غیر مجاز میزارن مثل رپر ها , مثل آهنگ تتلو فیل.تر میشن ؟
farsi sazi file zaban chand migiri?راستی بچه ها من قالب Inovado ( اینووادو ) فارسی دارم برای وردپرس. فارسی سازی کامل و درست همراه با کنترل پنل مخصوص فارسی. کسی خواست با قیمت زیر بازار در خدمتم ... .
پ.خ دادم :Xراستی بچه ها من قالب Inovado ( اینووادو ) فارسی دارم برای وردپرس. فارسی سازی کامل و درست همراه با کنترل پنل مخصوص فارسی. کسی خواست با قیمت زیر بازار در خدمتم ... .
ما ؟ فارسی سازی ؟ نه بابا ! بلد نیستم ! این قالب هم خریدم ... توسط افراد فوق حرفه ای ترجمه شده. خودم بلد نیستمfarsi sazi file zaban chand migiri?
اگه وبمستر نگهبان باشه و یا نگهبان وبمستر دیگه نور الانور میشه :general711:دقت کرده اید فقط یه نگهبان و یه وبمستر میتونند شب تا روز رو کار کنند ؟
آره دیگه میبینی این داره کار میکنه تمام خونه ها رو دزد برد و نفهمید :general304:اگه وبمستر نگهبان باشه و یا نگهبان وبمستر دیگه نور الانور میشه :general711:
خیلی کوچکتر از این حرفام بخوام نصیحت کنم ولی من به شخصا یک سال و نیم پای سایتم زحمت کشیدم حالا خوب یا بد شده رو نمیدونم ولی تو این مدت مهمونی میرفتیم به هیچ وجه از اون لحظات لذت نمی بردم . دوستم میومد پیشم اصلا تو اون لحظه نبودم و لذتشو نمیبردم و همینجور گذشت و یه مشکل که بهتر هست نگم برام بوجود اومد که واقعا الان که دارم فکر میکنم می بینم لذت زندگی رو نبردمدقت کرده اید فقط یه نگهبان و یه وبمستر میتونند شب تا روز رو کار کنند ؟