• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
دوستان سایتهایی که آهنگ های غیر مجاز میزارن مثل رپر ها , مثل آهنگ تتلو فیل.تر میشن ؟

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
ناقابله میخوای شماره کارت بده بفرستم برات :D دقت کنید که فروش هست نه سود
پ.ن: اینجا اعلام می نمایم که دوستان عزیز یه مدتی نخواهم بود ، و احتمالش هست که دور نت رو کلاً خط بکشم ، شاید هم بعداً برگشتم ;)
درحال راه اندازی کسب و کار فیزیکی هستم :general705:
من این قدر در آمد داشتم، کلا کار فیزیکی رو بیخیال میشدم ! :general705:

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
ناقابله میخوای شماره کارت بده بفرستم برات :D دقت کنید که فروش هست نه سود
پ.ن: اینجا اعلام می نمایم که دوستان عزیز یه مدتی نخواهم بود ، و احتمالش هست که دور نت رو کلاً خط بکشم ، شاید هم بعداً برگشتم ;)
درحال راه اندازی کسب و کار فیزیکی هستم :general705:
موفق باشی ولی این مورد آخر نشدنیه :دی

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
من این قدر در آمد داشتم، کلا کار فیزیکی رو بیخیال میشدم ! :general705:
گفتم دادا این درآمد هست ( سود خالص ) نیست - هزینه ها کم بشه چیزی تهش نمیمونه و انی که کلاً از نت نیست ترکیبی از نت و بیرون هستش ;)
باید بنویسید "Edited By" نه "Edit By" :D
به به شما استاد زبان هستین آیا :general710::general711:
موفق باشی ولی این مورد آخر نشدنیه :دی

احتمالاً به عنوان یه کاربر عادی شاید هم 1 سایت شخصیم رو نگر دارم و یه سایت هم برا کسب و کار جدیدم که در حد معرفی خواهد بود را بندام همین :general711::general711::general711::general711:
موندم با این همه دامنه و یه چند تا سایت خواب رفته :D که بازدیدی ندارن :D چیکار کنم

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
گفتم دادا این درآمد هست ( سود خالص ) نیست - هزینه ها کم بشه چیزی تهش نمیمونه و انی که کلاً از نت نیست ترکیبی از نت و بیرون هستش ;)

به به شما استاد زبان هستین آیا :general710::general711:

احتمالاً به عنوان یه کاربر عادی شاید هم 1 سایت شخصیم رو نگر دارم و یه سایت هم برا کسب و کار جدیدم که در حد معرفی خواهد بود را بندام همین :general711::general711::general711::general711:
موندم با این همه دامنه و یه چند تا سایت خواب رفته :D که بازدیدی ندارن :D چیکار کنم
بده امین. هاستش قبرستون سایتاس. هرکی لازم نداره میده بهش :دی

brand2

Registered User
لایک‌ها
657
دوستان به چند نفر برای همکاری در یک تیم فارسی سازی قالب احتاج داریم
عزیزانی که میتونن پ.خ بدن تا بیشتر با هم گفتگو کنیم

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
بده امین. هاستش قبرستون سایتاس. هرکی لازم نداره میده بهش :دی
یعنی در این حد :D

پ.ن : وبمستران و دومینر های عزیز حتماً سر بزنید شاید امروز شانس با شما یار باشد ، حراج دامنه هام ، خونه دار و بچه دار زنبیل و بردار و بیار آتیش زدم به مالم

http://forum.persiantools.com/threa...ب-دامنه-های-میلیونی-شوید-««««««««««««.579119/

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
دوستان سایتهایی که آهنگ های غیر مجاز میزارن مثل رپر ها , مثل آهنگ تتلو فیل.تر میشن ؟
تتلو که دیگه رپ نمیخونه!
با اینکه رپ تو ایران براش مجوز صادر نمیشه ولی به خاطر آهنگ رپ فیلتر نمیکنن (اگه مشکل دیگه ای نداشته باشه) ولی سایت موزیک یعنی فعالیت روی لبه! هر لحظه امکان داره که سایت فیلتر بشه

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
راستی بچه ها من قالب Inovado ( اینووادو ) فارسی دارم برای وردپرس. فارسی سازی کامل و درست همراه با کنترل پنل مخصوص فارسی. کسی خواست با قیمت زیر بازار در خدمتم ... .

brand2

Registered User
لایک‌ها
657
راستی بچه ها من قالب Inovado ( اینووادو ) فارسی دارم برای وردپرس. فارسی سازی کامل و درست همراه با کنترل پنل مخصوص فارسی. کسی خواست با قیمت زیر بازار در خدمتم ... .
farsi sazi file zaban chand migiri?

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
پ.خ دادم :X

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
اگه وبمستر نگهبان باشه و یا نگهبان وبمستر دیگه نور الانور میشه :general711:
آره دیگه میبینی این داره کار میکنه تمام خونه ها رو دزد برد و نفهمید :general304:

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
دقت کرده اید فقط یه نگهبان و یه وبمستر میتونند شب تا روز رو کار کنند ؟ :D
خیلی کوچکتر از این حرفام بخوام نصیحت کنم ولی من به شخصا یک سال و نیم پای سایتم زحمت کشیدم حالا خوب یا بد شده رو نمیدونم ولی تو این مدت مهمونی میرفتیم به هیچ وجه از اون لحظات لذت نمی بردم . دوستم میومد پیشم اصلا تو اون لحظه نبودم و لذتشو نمیبردم و همینجور گذشت و یه مشکل که بهتر هست نگم برام بوجود اومد که واقعا الان که دارم فکر میکنم می بینم لذت زندگی رو نبردم
تازه من بجز سایت سرکار هم میرم یعنی شب بیداری و صبح زود بیدار شدن و الان تازه میفهمم زندگی یعنی چی !
خلاصه بپا زیاد درگیر نشی شاید من بجای 1سال و نیم شبانه روز در اختیار نت بودن با 3 سال برنامه ریزی منظم خعلی بهتر میتونستم هم زندگی کنم و هم وب مستری

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

بالا