MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
@ufontدوستان اینجا کسی کار با فتوشاپش خوبه ؟ میخوام یه کاور طراحی کنه ...
@ufontدوستان اینجا کسی کار با فتوشاپش خوبه ؟ میخوام یه کاور طراحی کنه ...
ته فید بزن لعنت بر پدر کسی که از فید های اینجا کپی کندسلام دوستان
چطور میشه جلوی سایتهایی که از طریق فید مطالب رو کپی میکنن گرفت ؟ تقریبا همه مطالب جدید کپی میشه
کلا اینطوریه یا فقط تویه پست؟دوستان میخوام عکس بیاد وسط ( میانه ) ولی نمیاد تو ادیتور میزنه وسطه ولی میری تو مطلب راست چینه
هر کاری میکنم نمیشه
چرا سامن بنر؟ واسه کیست؟ :دیدوستان اینم مجموعه 2000 فونت فارسی ...کسی به کارش میاد حتما دانلود کنه مجموعه جامع و کاملیه ...
لینک دانلود
واسه من که نیست ... یه جایی لینک رو دیدم و خودم هم حوصله آپلود مجدد نداشتم گفتم ثواب داره بزارم :دیکلا اینطوریه یا فقط تویه پست؟
چرا سامن بنر؟ واسه کیست؟ :دی
سوال فتوشاپیتو دیدم یه لحظه گفتم چه سوال کلیدی بودکه بعد از حلش رفتی سایت زدی :دیواسه من که نیست ... یه جایی لینک رو دیدم و خودم هم حوصله آپلود مجدد نداشتم گفتم ثواب داره بزارم :دی
وقتی میخوام پست بدمکلا اینطوریه یا فقط تویه پست؟
از @Javacl که پرسیدیم جوابمون رو که نداد حالا این آقا علیرضا رو نمیدونم
فک کنم زودتر ترفت خدمت :دیاز @Javacl که پرسیدیم جوابمون رو که نداد حالا این آقا علیرضا رو نمیدونم
من به شخصه این صندلی های داغ رو به خاطر برخی از جریانات تحریم مینمایم ، :general711::general711::general711::general711::general711:
درسته ... ولی به نظر من بهترین کار قرار دادن همکاری در فروش هست ... مطمنید پولتون خورده نمیشه...پاپ آپ خیلی اذیت میکنه اما میهن پاپ آپ رو بذار روزانه یکی داره اما 7 تومنه
فیس نما کم میده برای دوتا 2 یا 3 تومن
اگه ماهانه بذاری مشتری برات دارم
البته دو سه روز باید بذاری ببینه چقدر ورودی داره هزینه رو بهت میده.
تا روزی که خوب باشه ورودی بهت پرداخت میکنه.
خب حتما تو کدا اینطوری تعیین شده! آدرس؟وقتی میخوام پست بدم
همکاری در فروش واسه سایتای با بازدید بالاسدرسته ... ولی به نظر من بهترین کار قرار دادن همکاری در فروش هست ... مطمنید پولتون خورده نمیشه...
قالب چی دانلود تفریحی خبری...آقا یه مشورت در رابطه با قالب و .. دارم کی میتونه کمک کنه خعلی واژبه یه امکان میخوام به سایتم اضافه کنم دنبال یه قالب مناسب میگردم میخوام مشورت کنم و چندتایی سوال دمتون گرم پیشاپیش توی پخ مزاحم میشم اعلام امادگی کنید
هیچ کدوم من پخ بدم سوالم رو بپرسم ؟میشه آدرس انجمن فر
قالب چی دانلود تفریحی خبری...
بفرما پ.خ کنهیچ کدوم من پخ بدم سوالم رو بپرسم ؟
آقا یه مشورت در رابطه با قالب و .. دارم کی میتونه کمک کنه خعلی واژبه یه امکان میخوام به سایتم اضافه کنم دنبال یه قالب مناسب میگردم میخوام مشورت کنم و چندتایی سوال دمتون گرم پیشاپیش توی پخ مزاحم میشم اعلام امادگی کنید