اگه جواب نمیدن 100درصد یا سرور هاشون چیزیشون شده یا خودشون سایتو بستن و پولو کشیدن بالاجواب نمیده
اگه اینجوری شده باشه دامنم چی میشه میشه کاری کرد دامنه ام از دستم نره؟اگه جواب نمیدن 100درصد یا سرور هاشون چیزیشون شده یا خودشون سایتو بستن و پولو کشیدن بالا
بالا میاد اینترنتت مشکل دارهاین سایتی که دادین اصلا http://www.p30hosting.com/ نمیاد
نماد داره میشه شکایت کرد نمیشه؟جواب نمیده
درستشم همینه. وگرنه باید مثل ما خودتو بکشی تا یجوری ایندوتارو به هم ربط بدی :دیهمه اول تحصیل میکنن بعد دنبال کاری میگردن که مرتبط با درس و رشتشون باشه، وبمسترا برعکسن! اول کار میکنن بعد سعی میکنن رشته دانشگاهی انتخاب کنن که ارتباط هرچند جزیی با کارشون داشته باشه!
نمیدونمبالا میاد اینترنتت مشکل داره
نماد داره میشه شکایت کرد نمیشه؟
ساعت یک خواب بودی؟ این همه دلیل برای بیدار موندن :general707:این میلیونر شو همراه اول پدر منو در آورده
دیگه شورش رو در آورده اند روزی 10 دفعه اس ام اسش میاد هیچ - دیشب ساعت 1 منو از خواب بیدار کرده :general208:
آخه یکی نیست بهشون بگه فهمیدیم دیگه بس کن
سرم درد میکردساعت یک خواب بودی؟ این همه دلیل برای بیدار موندن :general707:
این میلیونر شو همراه اول پدر منو در آورده
دیگه شورش رو در آورده اند روزی 10 دفعه اس ام اسش میاد هیچ - دیشب ساعت 1 منو از خواب بیدار کرده :general208:
وب مستری که تا ساعت 3 الی 4 بیدار نباشد، وب مستر نیست :general404::general208::general707:ساعت یک خواب بودی؟ این همه دلیل برای بیدار موندن :general707:
با این حساب ادمین بسیاری از سایت های بزرگ وبمستر نیستند اصلا وبگرد به حساب میان :general304:وب مستری که تا ساعت 3 الی 4 بیدار نباشد، وب مستر نیست :general404::general208::general707:
آقا لود نمیشه
این امیدش به میلیونر شدن از ما بیشتره :general707::general707::general707::general107:این میلیونر شو همراه اول پدر منو در آورده
آقا لود نمیشه
واسه من بالا اومد
فکر کنم یه کارایی داره می کنند اخه جواب تیکت رو دادند که داریم مشکل رو بررسی می کنیم بعد از سه روز جواب دادند عجب.......آقا لود نمیشه
بالاخره بالا اومد برای من هم. احتمالا سرور هاشون مشکل دارنواسه من بالا اومد
یوزر اصلی شما رو چرا بن کردند؟واسه من بالا اومد