قبلا این جمله رو واسه برنامه نویسا به کار میبردن:general705:وب مستری که تا ساعت 3 الی 4 بیدار نباشد، وب مستر نیست :general404::general208::general707:
اون ادم بیکار نیس.میخواد وبمسترا به پولی نرسن و از نت برن بیرون و خودش یکه تاز باشه:general710:اون تعداد بالا ها همه دارن که انصرافی میشه :دی یه نفر بیکاره میاد این کارو میکنه
@mohammad619619بکس طراح بنر فلت..باحال..برای سایت موزیک کیو سراغ دارین؟
بله
اطلاعات تکمیلی رو پ.خ کنبه یک عدد بشر جهت انجام خرید وی پی اس و سپس تحویل اون به من نیازمندیم.پولش رو اول کار پرداخت میکنم.
میهن استوره؟یه عکسی رو حدود یک ماه پیش میخواستم بزارم اینجا یادم رفت الان میزام :دی
خب چرا خرید میکنن؟مشاهده پیوست 614927
برای چه سایتی میخوای استفاده کنی قالبو ؟آقا میخوام از این قالب استفاده کنم.به نظرتون شلوغ نیست؟
http://puzzles.themerex.net/
ممنون. یکی از دوستان اوکی کرداطلاعات تکمیلی رو پ.خ کن
اره میهن استورهمیهن استوره؟
کلا میهن استور انصرافی خیلی زیادی داره تقریبا فقط یک سوم سفارشات وصول میشن دو سوم انصرافی یا برگشتی! البته یه چیزی الان دیدم فکم پخش زمین شد! : ))))
والا بهترین برای من میهن استور بوده :دیمیهن استور به خاطر این انصرافی داره چون خیلی دیر محصولو میفرسته ...
از دوستان هم ممنون که منو تگ زدن . دمشون گرم :x
کسی قیمت دستش نیست؟؟؟؟رو سایت سپهر دانلود چقدر قیمت میزارید؟ vps+ دو تا هاست + سه دامنه رایگان کنار آن + قالب ویرایش شده و سئو
چرا میخواهید بفروشیدش ؟کسی قیمت دستش نیست؟؟؟؟
مال خیلی وقت پیشهببین مردم چه کارایی که نمیکنن :|
یارو برداشته این بنر رو گذاشته تو سایت اش:
اینم یه سوتی وب مستری ! :دیمال خیلی وقت پیشه
اولین باری که این بنر رو دیدم نمیدونستم بنر چیه میخواستم بهش جواب بدم میدیم رفت تو یه سایت دیگه سه چهار بار امتحان کردم دیدم که نه نمیشه :general304:
اون زمان وبمستر نبودم پس سوتی وبمستری محسوب نمیشهاینم یه سوتی وب مستری ! :دی