• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693

brand2

Registered User
لایک‌ها
657

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
این میلیونر شو همراه اول پدر منو در آورده
دیگه شورش رو در آورده اند روزی 10 دفعه اس ام اسش میاد هیچ - دیشب ساعت 1 منو از خواب بیدار کرده :general208:
آخه یکی نیست بهشون بگه فهمیدیم دیگه بس کن
باید فرستندش رو پیدا کنم بگم مرتیکه عوضی اگر کسی میتونست با این مسخره بازیا میلیونر بشه الان خودت چرا صبح تا شب و شب تا صبح هی اسپم میکنی و داد کاربران رو در اوردی از بس چرت و پرت میفرستی؟
کلا خوشم میاد توی بحث وزارت ارتباطات از اینترنت گرفته تا اپراتور های مخابراتی همش خر تو خره، هیچ نظارتی روشون نیست کلماتی مثل رضایت مشتری و حریم خصوصی هم که با ساقه کرفس برابری میکنن! :general208:
به جرم فعالیت علیه **** :(

sepehrdl

Registered User
لایک‌ها
128
یه عکسی رو حدود یک ماه پیش میخواستم بزارم اینجا یادم رفت الان میزام :دی
خب چرا خرید میکنن؟مشاهده پیوست 614927
والا شاید میخوان دغ مرگمون کنن من 16 روز پیش یک سفارش چراغ خواب لاک پشت داشتم 32 تا داشتم میلیونر میشدم ها خخخخ ولی ناکس منصرف شد:general211: فک کنم اینا که اینکارو میکنن کم دارن.

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
والا شاید میخوان دغ مرگمون کنن من 16 روز پیش یک سفارش چراغ خواب لاک پشت داشتم 32 تا داشتم میلیونر میشدم ها خخخخ ولی ناکس منصرف شد:general211: فک کنم اینا که اینکارو میکنن کم دارن.
اون تعداد بالا ها همه دارن که انصرافی میشه :دی یه نفر بیکاره میاد این کارو میکنه :D

sepehrdl

Registered User
لایک‌ها
128
اون تعداد بالا ها همه دارن که انصرافی میشه :دی یه نفر بیکاره میاد این کارو میکنه :D
آره دیگه ولی آدم اولش انقد خوشحال میشه خدایی ولی وقتی انصراف میدن دیگه ...........

بالا