MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
فک کنم ماهی 100 تومن خرج داره.چطور میشه تو بازارچه یک تاپیک رو مهم کرد ؟ قبلا یک بخش تو پروفایل بود ، هر چی گشتم پیدا نکردم.
خودمم نمیدونمیوزر اصلی شما رو چرا بن کردند؟
هیچکدوم از مدیرا هم ج نمیدن
فک کنم ماهی 100 تومن خرج داره.چطور میشه تو بازارچه یک تاپیک رو مهم کرد ؟ قبلا یک بخش تو پروفایل بود ، هر چی گشتم پیدا نکردم.
خودمم نمیدونمیوزر اصلی شما رو چرا بن کردند؟
از کجا باید سفارش داد؟فک کنم ماهی 100 تومن خرج داره.
نه3.9.1 رفتین؟
برو قسمت ( امکانات بازارچه ) تو پروفایل اتاز کجا باید سفارش داد؟
ما از اول 3.9.1 بودیم، مشکلی هم نداره. چرا شما آپدیت نمیکنید؟3.9.1 رفتین؟
والا خودمم نمیدونم :دیما از اول 3.9.1 بودیم، مشکلی هم نداره. چرا شما آپدیت نمیکنید؟
اینکه قدیمیه :general212:کپی کاران بشتابید ::general709: :general711:
http://www.hamyarwp.com/wordpress/افزونه-دیگر-برای-آپلود-خودکار-تصاویر/
:general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general703:
اما کاربرد داره :دیاینکه قدیمیه :general212:
اره رفتیم :دی3.9.1 رفتین؟
دیگه خوابم برد نتیجه رو ندیدم :general304:زحمت میکشی اعلام میکنی نتیجه رو هم بگو
اره رفتیم :دی
فقط یه مشکل داره اونم تعداد نوشته ها و دیدگاه هاست که بد نشون میده تو پیشخوان
باید فرستندش رو پیدا کنم بگم مرتیکه عوضی اگر کسی میتونست با این مسخره بازیا میلیونر بشه الان خودت چرا صبح تا شب و شب تا صبح هی اسپم میکنی و داد کاربران رو در اوردی از بس چرت و پرت میفرستی؟این میلیونر شو همراه اول پدر منو در آورده
دیگه شورش رو در آورده اند روزی 10 دفعه اس ام اسش میاد هیچ - دیشب ساعت 1 منو از خواب بیدار کرده :general208:
آخه یکی نیست بهشون بگه فهمیدیم دیگه بس کن
به جرم فعالیت علیه ****@ali-ahmari
چرا بن شدی؟
والا شاید میخوان دغ مرگمون کنن من 16 روز پیش یک سفارش چراغ خواب لاک پشت داشتم 32 تا داشتم میلیونر میشدم ها خخخخ ولی ناکس منصرف شد:general211: فک کنم اینا که اینکارو میکنن کم دارن.یه عکسی رو حدود یک ماه پیش میخواستم بزارم اینجا یادم رفت الان میزام :دی
خب چرا خرید میکنن؟مشاهده پیوست 614927
اون تعداد بالا ها همه دارن که انصرافی میشه :دی یه نفر بیکاره میاد این کارو میکنهوالا شاید میخوان دغ مرگمون کنن من 16 روز پیش یک سفارش چراغ خواب لاک پشت داشتم 32 تا داشتم میلیونر میشدم ها خخخخ ولی ناکس منصرف شد:general211: فک کنم اینا که اینکارو میکنن کم دارن.
آره دیگه ولی آدم اولش انقد خوشحال میشه خدایی ولی وقتی انصراف میدن دیگه ...........اون تعداد بالا ها همه دارن که انصرافی میشه :دی یه نفر بیکاره میاد این کارو میکنه