کدوم کشور نیاز ات هست؟دوستان ی وی پی اس مطمئن معرفی کنید دهنمون سرویس شد از بس آی پی مسدود شد:general208::general208:
سایت های بزرگ، 1 سرور ندارنبرادران دست اندر کار کسی میتونه تقریبی بگه هزینه سرور یه سایت دانلود در حد سافت98 یا پی سی دانلود حدودا ماهانه چقدره؟
هیچ کدوم یدونه سرور ندارن. باید ببینی چند تا سرور دارن. با چه هاردی. بعد شاید بشه حدودش رو گفت.برادران دست اندر کار کسی میتونه تقریبی بگه هزینه سرور یه سایت دانلود در حد سافت98 یا پی سی دانلود حدودا ماهانه چقدره؟
چند درصد رو میشماره؟من از آی ار پاپ آپ استفاده میکنم شمارشش خیلی خوبه
-----------------------------------
واسه چی به بعضیا میگی بیا زیر مجموعه ی من شو در میرن؟
خوبه تو همه جا نوشته اگه زیر مجموعه ی کسی شی ازت چیزی کم نمیشه:general107:
http://www.tikdata.ir/portal/cart.php?gid=6دوستان ی وی پی اس مطمئن معرفی کنید دهنمون سرویس شد از بس آی پی مسدود شد
سافت 98 در حال حاظر به اسپانسری آسیاتک تامین سرور میشه.برادران دست اندر کار کسی میتونه تقریبی بگه هزینه سرور یه سایت دانلود در حد سافت98 یا پی سی دانلود حدودا ماهانه چقدره؟
اگه وی پی اس توپ میخوای پ.خ بده با قیمت مناسب از دوستم واست بگیرم من خودم ازش سرور دارم عالیه سروراشدوستان ی وی پی اس مطمئن معرفی کنید دهنمون سرویس شد از بس آی پی مسدود شد:general208::general208:
دوستان ی وی پی اس مطمئن معرفی کنید دهنمون سرویس شد از بس آی پی مسدود شد:general208::general208:
آمریکا هارد ساس فکر نکنم داشته باشن. انگلیس خوبه. هلند گرونه . ایران هم گرونهکدوم کشور نیاز ات هست؟
آمریکا ؟ انگلیس ؟ هلند ؟ ایران ؟
فیس نما که خیلی شاکی داره..چند درصد رو میشماره؟
الان این فیس نما که من گذاشتم بین 25 تا 30 درصد رو برای من شمارش میکنه!!!!!!!!!!!
ردیستیشن با ایران کلا پینگ خوبی نداره اما قیمتش مناسبه!آمریکا هارد ساس فکر نکنم داشته باشن. انگلیس خوبه. هلند گرونه . ایران هم گرونه
انگلیس یه رنج آیپی خوب بگیر. منم مشکل داشتم. تیکت زدم رنج آیپی 37 بهم دادن. مشکل آیپی دیگه ندارم
هاست دانلود و هاست وبواسه سایت موزیک هاست اشتراکی با هاست دانلود بهتره یا وی پی اس تنهایی؟
در حال حاظر رایگان هست.40 میلیون منظورتون هزینه ماهیانه سرورشه؟!
درست همون "تخت" هست..دوستان به نظرتون چه واژه ای رو برای بنر فلت جایگزین کنیم تا فارسی باشه :دی
بنر مسطح , بنر تخت :دی
ول کن بابا شماهام شورش رو در آوردید هر چیز انگلیسی هست باید فارسی کنید :|دوستان به نظرتون چه واژه ای رو برای بنر فلت جایگزین کنیم تا فارسی باشه :دی
بنر مسطح , بنر تخت :دی
هاست سایت رو جدا تهیه کنید و از vps به دو صورت استفاده کنید (همزمان)واسه سایت موزیک هاست اشتراکی با هاست دانلود بهتره یا وی پی اس تنهایی؟