بنده تو یک شرکت پیمانکاری کارشناس فنی اجرایی هستم + اینکه تاحدودی کارهای بخش انفورماتیک و شبکه داخلی شرکت رو انجام میدم.
راستش بعد از 9 سال واقعا از این کار خسته شدم و بخاطر تبعیض ها و بی عدالتی هایی که توی شرکت وجود داره میخوام از شرکت بیام بیرون و یک کاری برای خودم داشته باشم که آقا و نوکر خودم باشم. نه اینکه من کار کنم و یه عده دیگه بخورن!
برای همین بعد بیرون آمدن از این کار دیگه 100% وقتم آزاده و ماله خودمه. خدا رو شکر یک درامد جنبی حدود 2 میلیونی هم دارم که میتونم روزیمو باهاش سر کنم و تا حدود 2 سال هم میتونم حدود 1 تومن بیمه بیکاری بگیرم. برای همین حساب کردم یک کاری رو شروع کنم که احتیاج به مکان و زمان خاصی نداشته باشه و از توی خونه هم بشه انجامش داد که هرچی گشتم آخرش به همین نت رسیدم.
علاقه زیادی هم به این نوع کارها دارم و میدونم که از پسش برمیام . آدم بسیار صبوری هم هستم و عجله ای هم ندارم و دنبال این هم نیستم همین ماه بعد از این کار درآمد داشته باشم.
این کل وضعیت من بود که صادقانه خدمتتون عرض کردم. در مورد هزینه هم همونطور که گفتم 600 الی 700 میتونم ماهیانه هزینه کنم. حالا نظرتون چیه؟ بنظرتون استارت یک سایت دانلود کار عاقلانه ایه با اوضاعو شرایط موجود و با وجود این سایتهایی که الان هستن؟
افزونه ای برای وردپرس سراغ دارید که همه پیش نویس ها رو حذف کنه ؟؟
متاسفانه اونم پاک نمی کند ...افزونه wp optimze فکر کنم پاک می کنه
شما ترافیک مصرفی رو مگه چقدر حاسب کردید ؟ اگر 100 ترا هم حساب کنیم از 10 تومان بیشتر نمیشه هزینه سرورشما به نظرتون چند ترابایت ماهیانه ترافیک مصرف میکنند؟
هزینه هر ترابایت ترافیک چقدر هست؟
http://www.asiatech.ir/تعرفه-ارتقاء-سرور-اختصاصی-Dedicated-Server
ما روی آسیاتک خیلی کار کردیم و با جستجوی در گوگل هم میتونید ببینید که سرور اختصاصی آسیاتک و سرور مجازی آسیاتک در کجا هستیم!
هزیته ترافیک سرور اختصاصی به این صورت محاسبه میشه.
http://www.asiatech.ir/تعرفه-میزبانی-سرور
برای پاک کردن از ترکیب این افزونه و wp optimze استفاده شد ممنون ...
دوست عزیزشما ترافیک مصرفی رو مگه چقدر حاسب کردید ؟ اگر 100 ترا هم حساب کنیم از 10 تومان بیشتر نمیشه هزینه سرور
پس آی ار پاپ آپ فعلا از همه بهتره درسته؟فیس نما که خیلی شاکی داره..
با شمارش آیپی کمش کاری نداریم.
اصلاً همون ها رو هم به قیمتی که میگه احتساب نمیکنه
پاپ اپ از اساس اشتباه هست و...
اما خودش مشتری مین وب ادز هست و اونجا بهش آیپی رو بهتر حساب میکنند.
حدود 6 برابر سود میکنه!
سیستم های خارجی هم که واقعاً خوب براش حساب میکنند.
در مورد امضاتونپس آی ار پاپ آپ فعلا از همه بهتره درسته؟
اینو بزارم؟!
3 به بالا میخوام مطلب دار با موضوع خبری و تفریحی /مجله!در مورد امضاتون
وبلاگ رنک 1 و 2 و 3 موجوده عزیز![]()
باید دید اون سایت 600 با چه موضوعی هست . سایت soft98 اکثرا نرم افزارهای کم حجم برای دانلود داره . فکر نمیکنم بیش تر از 100 ترا مصرف داشته باشهدوست عزیز
ترافیک درج شده در سایت آسیاتک ترافیک اینترانت هست (شبکه ملی)
در واقع ده درصد اون اینترنت هست
شما وقتی که سایتی مثل سایت 98 دارید فقط از ایران از اون دانلود میشه؟
http://www.alexa.com/siteinfo/soft98.ir
آمریکا، افغانستان، هلند، انگلیس، کانادا، آلمان، فرانسه، عربستان...
البته ترافیک کلی بیش از صد ترابایت هست.
ما سایتی داریم که رتبه اش 600 ایران هست و ... 80 ترابایت مصرف داره ماهانه..
اونوقت به نظرتون سافت 98 فقط 100 ترابایت؟
وی پی اس تنها کفایت میکنه. ما خودمون داریم استفاده میکنیم.واسه سایت موزیک هاست اشتراکی با هاست دانلود بهتره یا وی پی اس تنهایی؟
وبلاگ هات برگشتن دوباره؟در مورد امضاتون
وبلاگ رنک 1 و 2 و 3 موجوده عزیز![]()
بر که نگشتنوبلاگ هات برگشتن دوباره؟
دوست عزیز منظورتون از این پست دقیقا چیه؟ساشي جان يه +18 تو عنوان تاپيك اضافه مي كردي :دي
دوستان 15 16 ساله اگه شما كنكور ندارين كه اينجا پلاسين ؟
فروش خودروهای وارداتی
قیمت خودروهای وارداتی
خودورهای وارداتی
خودروهای خارجی
فروش خودرو
والا نه...پس آی ار پاپ آپ فعلا از همه بهتره درسته؟
اینو بزارم؟!
باید دید اون سایت 600 با چه موضوعی هست . سایت soft98 اکثرا نرم افزارهای کم حجم برای دانلود داره . فکر نمیکنم بیش تر از 100 ترا مصرف داشته باشه
وبلاگای شمام حذف میشه؟بر که نگشتن
نشستم از اول دارم ثبت میکنم![]()