به دنیال یه ایده جدید باش ...در آمد این سایتهای دانلود نرم افزار و بازی از چیه؟ اصلا صرف میکنه اگه سایت بگیره؟
من دنبال یه برنامه دراز مدت هستم که شاید یکی دو سال هم طول بکشه و تا اون موقع انتظار درامد هم از سایت ندارم. فعلا ماهی تا 600 تومن هم میتونم هزینه کنم. بنظر شما وارد این کار بشم یانه؟
عینک..ساعت..دوستان توی سایت موزیک کدوم محصول همکاری در فروش بزاریم؟
در حال حاضر برا فروش مانتو تابستانه خوبه ...دوستان توی سایت موزیک کدوم محصول همکاری در فروش بزاریم؟
اینو موافق ام :general105:هز ایده جدید هم داشته باشی به ماه نکشیده 1000 نفر کپی ازش رو میزنن!
اختیار داریددر آمد این سایتهای دانلود نرم افزار و بازی از چیه؟ اصلا صرف میکنه اگه سایت بگیره؟
من دنبال یه برنامه دراز مدت هستم که شاید یکی دو سال هم طول بکشه و تا اون موقع انتظار درامد هم از سایت ندارم. فعلا ماهی تا 600 تومن هم میتونم هزینه کنم. بنظر شما وارد این کار بشم یانه؟
همچین سروری که گفتین تو تیک دیتا هم هست من گشتم چیزی ندیدم:دیهاست دانلود و هاست وب
هاست وب و وی پی اس
هاست وب و هاست دانلود و وی پی اس.
مثلاً برای شروع یک سرور 1 گیگ رم یاهارد 30 رو با قیمت 10 هزار تومان به همراه یک هاست وب 1 گیگ 2 هزار تومانی مناسبه
همون سرور رو هاست دانلود میکنید و البته مقداری برای ویندوز رزو میشه اما حجم پر شد میتونید هارد اضافه کنید یا هاست دانلود بخرید در کنارش!
ممنون اگه شرایط خوب پیش بره حتما مزاحم میشمهاست سایت رو جدا تهیه کنید و از vps به دو صورت استفاده کنید (همزمان)
هم بعنوان هاست دانلود استفاده کنید + هم بعنوان سرور آپلود و دانلود
مطمئنن از وی پی اس بعنوان هاست دانلود استفاده کنید، خیلی بهتره
خواستید، براتون کانفیک میکنم (رایگان)![]()
اگر سرمایه کافی و وقت کافی داشته باشید ایده شما ایده خودتون باقی میمونه...ایده جدید وجود نداره ! هر کاری هرچقدر هم دست توش زیاد باشه اگر اصولی و درست انجام بشه یک موفقیت نسبی به همراه داره.
هز ایده جدید هم داشته باشی به ماه نکشیده 1000 نفر کپی ازش رو میزنن!
http://www.tikdata.ir/portal/cart.php?gid=8همچین سروری که گفتین تو تیک دیتا هم هست من گشتم چیزی ندیدم:دی
راستی با دانلود و آپلود مشکلی ندارم نتم نامحدوده
ممنون اگه شرایط خوب پیش بره حتما مزاحم میشم![]()
همه رو تیک بزن (all select)افزونه ای برای وردپرس سراغ دارید که همه پیش نویس ها رو حذف کنه ؟؟
میشه بگید این 40 میلیون رو چظور حساب کردید ؟http://www.tikdata.ir/portal/cart.php?gid=6
آیپی به خاطر چی مسدود می شد؟
سافت 98 در حال حاظر به اسپانسری آسیاتک تامین سرور میشه.
اما اون سایت با اون حجم اطلاعات حداقل سروری که روی ایران داره با احتساب ترافیکش ماهیانه 40 میلیون ارزش داره.
البته با توجه به رنک این هزینه برای سرویس دهنده مناسب هست.
شما اگر رنک زیر صد داشته باشید ما هم میتونیم روی پارس آنلاین یا حتی خود آسیاتک بهتون سرویس رایگان بدیم.
شما به نظرتون چند ترابایت ماهیانه ترافیک مصرف میکنند؟میشه بگید این 40 میلیون رو چظور حساب کردید ؟
بنده تو یک شرکت پیمانکاری کارشناس فنی اجرایی هستم + اینکه تاحدودی کارهای بخش انفورماتیک و شبکه داخلی شرکت رو انجام میدم.اختیار دارید
درآمدها دارند....
البته کار اصلی شما چیه؟
تخصصتون؟
به این خاطر میپرسم چون ما هزاران هزار مشتری داشتیم که تنها تعداد انگشت شماری هنوز سایتشون پابرجاست و...
باید ببینید تا چند ماه میتونید هزینه کنید.
تبلیغات بگیرید.
شدنی هست.
هزینه تمام شرایط سایت رو مهیا نخواهد کرد....
وقت هم مهمه که برای سایت وقت داشته باشید.
اگر بتونید وقت بذارید و کسب تجربه کنید با ماهی 600 هزار تا یکسال بعد میتونید ماهیانه 6 میلیون داشته باشید.
به نظر بنده کار عاقلانه ای نیست از شرکت بیرون بیاید ...بنده تو یک شرکت پیمانکاری کارشناس فنی اجرایی هستم + اینکه تاحدودی کارهای بخش انفورماتیک و شبکه داخلی شرکت رو انجام میدم.
راستش بعد از 9 سال واقعا از این کار خسته شدم و بخاطر تبعیض ها و بی عدالتی هایی که توی شرکت وجود داره میخوام از شرکت بیام بیرون و یک کاری برای خودم داشته باشم که آقا و نوکر خودم باشم. نه اینکه من کار کنم و یه عده دیگه بخورن!
برای همین بعد بیرون آمدن از این کار دیگه 100% وقتم آزاده و ماله خودمه. خدا رو شکر یک درامد جنبی حدود 2 میلیونی هم دارم که میتونم روزیمو باهاش سر کنم و تا حدود 2 سال هم میتونم حدود 1 تومن بیمه بیکاری بگیرم. برای همین حساب کردم یک کاری رو شروع کنم که احتیاج به مکان و زمان خاصی نداشته باشه و از توی خونه هم بشه انجامش داد که هرچی گشتم آخرش به همین نت رسیدم.
علاقه زیادی هم به این نوع کارها دارم و میدونم که از پسش برمیام . آدم بسیار صبوری هم هستم و عجله ای هم ندارم و دنبال این هم نیستم همین ماه بعد از این کار درآمد داشته باشم.
این کل وضعیت من بود که صادقانه خدمتتون عرض کردم. در مورد هزینه هم همونطور که گفتم 600 الی 700 میتونم ماهیانه هزینه کنم. حالا نظرتون چیه؟ بنظرتون استارت یک سایت دانلود کار عاقلانه ایه با اوضاعو شرایط موجود و با وجود این سایتهایی که الان هستن؟
افزونه ای برای وردپرس سراغ دارید که همه پیش نویس ها رو حذف کنه ؟؟
حتما این کار امکان پذیر نیست که دنبال افزونه هستم دیگه ...همه رو تیک بزن (all select)
حذف کن
عزیز جان شما اگر یک هفته تو این شرکت بیای کار کنی و اوضاعش رو ببینی حاضری بری کنار خیابون سیگار بفروشی خر حمالی واسه اینا نکنی!به نظر بنده کار عاقلانه ای نیست از شرکت بیرون بیاید ...
نت هم اونجوری که شما فک میکنید نیست ...ممکنه سایتتون بگیره ممکنه نگیره ... ممکنه سایت بگیره و فیلتر کنن و ...
بهتره کارتون رو تو شرکت داشته باشید و در کنارش به کار داخل نت فکر کنید ...
با این شرایط پیدا کردن کار جدید خیلی سخته ...
افزونه wp optimze فکر کنم پاک می کنهحتما این کار امکان پذیر نیست که دنبال افزونه هستم دیگه ...
6 هزار تا پیش نویس اسپم وجود داره ...