Hamidreza23
Registered User
تا حالا شده برید تو یه سایتی از یه چیزی خوشتون بیاد و اون رو تو شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید؟ (با لینک سایت مرجع)
خلاصه حواست باشه :general707:انصافا سر 5هزار تومن ببین بمون چی گفته:
![]()
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
بله ...تا حالا شده برید تو یه سایتی از یه چیزی خوشتون بیاد و اون رو تو شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید؟ (با لینک سایت مرجع)
نه اصلا :general607:تا حالا شده برید تو یه سایتی از یه چیزی خوشتون بیاد و اون رو تو شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید؟ (با لینک سایت مرجع)
بله تقریبا من هر روز اینکارو میکنم! البته با این فرق که از سایت خودم پُست هارو میزارم شبکه اجتماعیتا حالا شده برید تو یه سایتی از یه چیزی خوشتون بیاد و اون رو تو شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید؟ (با لینک سایت مرجع)
احتمالش زیاده گوگل سایت رو اسپم شناسایی کنه، چون تمام مطالبتون یکی میشه. اصلا همچین کاری نکن. حالا بستگی به موضوعش هم داره. تفریحیه؟دوستان کمکم کنید
یه سایتی هست با رتبه 3000 الکسا ایران و 97,277 الکسا جهانی
در حال حاضر فول بک آپ اش رو دارم
میخوام یه سایت با همین بک آپ بالا بیارم
درصد موفقیت داره یا خیر؟
بله، نمیدونم چرا به سایت های سیاسی اتک زیاد میشه. ما یه سایت زدیم، اخبار بود، ولی بیشتر رو سیاسی کار میکردیم. روی نت افراز میزبانی میشدیم. وردپرس هم بود، اون همه امنیت گزاشته بودیم رو وردپرس و پوشه ادمین رو پسورد گزاشته بودیم، بازم سه بار مورد حمله موفق قرار گرفتیم و بار ها غیر موفق.:general509: حالا غیر از اینا، یه شب که میخوابی ممکنه صبح جای دیگه بلند بشی :general707::general707::general707::general208:زدن سایتی که موضوعش تا حدودی سیاسی باشه مشکل داره عایا؟:general705:
هزینه ارسال برای خرید نقدی به صورت سفارشیمنظورم اینکه مثلا قیمت برای 100-500 گرم یا 500 ا 1 کیلو و... چقدره ؟
لینک سالم
مجوز گرفته بودی؟بله، نمیدونم چرا به سایت های سیاسی اتک زیاد میشه. ما یه سایت زدیم، اخبار بود، ولی بیشتر رو سیاسی کار میکردیم. روی نت افراز میزبانی میشدیم. وردپرس هم بود، اون همه امنیت گزاشته بودیم رو وردپرس و پوشه ادمین رو پسورد گزاشته بودیم، بازم سه بار مورد حمله موفق قرار گرفتیم و بار ها غیر موفق.:general509: حالا غیر از اینا، یه شب که میخوابی ممکنه صبح جای دیگه بلند بشی :general707::general707::general707::general208:
تا به حال حتی برای سایت خودمم این کارو نکردم :دیتا حالا شده برید تو یه سایتی از یه چیزی خوشتون بیاد و اون رو تو شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید؟ (با لینک سایت مرجع)
تو ایران اینجور چیزا خیلی کمه خود منم اصن به چنین چیزی فکر نکرده بودم حتیتا حالا شده برید تو یه سایتی از یه چیزی خوشتون بیاد و اون رو تو شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید؟ (با لینک سایت مرجع)
به این میگن یه وبمستر و شخص عالیبله ...
به این کار میگن اطلاع رسانی notification کلمه wordpress comment notification رو سرچ کن.ی افزونه تو وردپرس هس که ازش تو قسمت نظرات استفاه میشه و وقتی جواب نظر یا نظر دیگری راجب پست نوشته میشه ی ایمیل میفرسته واسه طرف
اسمش چیه:general210:![]()
یعنی این قدر وضعت خراب شده است. حداقل نویسندگی هم می کنی. با قیمت پایین کار نکن.از دوستان کسی نویسنده سایت موزیک , فیلم و سریال خواست پیام بده به فلاکت افتادیم![]()
سایت هات به فاک رفتن؟از دوستان کسی نویسنده سایت موزیک , فیلم و سریال خواست پیام بده به فلاکت افتادیم![]()
کدوم سایت من مگه سایت داشتم:general707:سایت هات به فاک رفتن؟
پ ن : پی تی چقدر لینک های خروجیش زیاد شده!!!
اکثرا محصولات پورسانت برای وب مستر صفر هست یکی دوتا عروسک پورسانت دارهhttp://5040.ir/fa/marketing_register.html
کسی ثبت نام کرده؟