Ali-Ahmari
Registered User
- نوشتهها
- 3,285
- لایکها
- 4,882
صبح وبمسترون بخیر
ارسال شده از GT-S6102 با استفاده از تپاتالک 2
ارسال شده از GT-S6102 با استفاده از تپاتالک 2
وسواس در ثبت دامنه آیا کار خوبیست؟ خیر :دییه سایت فروشگاهی بود روی دامنه دات کام و ای ار هر دو فعالیت میکرد ،
چند وقته سایتشون تقریباً خوابیده و محصول برا فروش ندارن اما سایتشون بالاست البته روی دامنه ای ار
و دامنه دات کامش آزاد شده ، الان 1 ساعته دارم با خودم کلنجار میرم که دامنه رو ثبتش کنم یا نه :general208::general208::general208::general208::general208::general208:
چند مورد اینجوری تجربه داشتم که ثبت کردم ، طرف گفته بیاد اونیکی رو هم مفت بدم بهت دیگه نیازی ندارم ، شانس منه دیگه
یکی هم شانسی 4-5 تا کلید ، کیبورد رو فشار میده و دامنه ثبت میکنه فردا مشتری میلیونی داره
وسواس در ثبت دامنه آیا کار خوبیست؟ خیر :دی
در این موارد ثبت نکردنش بهتره کلا....
اينجا انقد مدير و همكار رفت و آمد ميكنه آدم جرات نميكنه اسپم بده :دي
ادمين حاج مجيد , ادمين حميد , همكار ميلاد
چه طوری داش حمید خودمان. چی کار می کنی. حتما درامد های توپ داری کسب می کنی که دیگه سراغی از بچه هایباشه فرجاد تیکه بنداز... :general607:![]()
نترس ، تو برو من از پشت هواتو دارم :general703: :general606:اينجا انقد مدير و همكار رفت و آمد ميكنه آدم جرات نميكنه اسپم بده :دي
ادمين حاج مجيد , ادمين حميد , همكار ميلاد
برای سرخ کردن یا مصرف خاصی داره؟نترس ، تو برو من از پشت هواتو دارم :general703: :general606:
می خواهم یک محصول اختصاصی وارد کنم ، روغن پوست گوره خر آفریقایی :general707:
یکم روعن سوخنه و روغن لادن رو باهم قاطی میکنی ، میشه یک محصول یونیک
نظرتون چیه ؟
برای تنظیم افزونه سئو ؟آیا این اولویت ها توی سایت مپ تاثیر خاصی داره؟
مثلا یه دسته بندی اولویتش رو بالا ببرم بقیه مثل قبل باشه برای اون دسته بندی تاثیری میذاره؟
برای صفحه اول - پست - تگ - و ... به چه اندازه بذارمشون؟
به صورت بازه ای هست ( مثلا 2 -تا ..4 )
تنکس
افزونه سایت مپبرای تنظیم افزونه سئو ؟
مال منو یه سئو کار اینطوری تنظیم کرده:افزونه سایت مپ
دوستان این سایت من باز نمیشه برام برا شما باز میشه
http://livesong.ir
باز شد ...دوستان این سایت من باز نمیشه برام برا شما باز میشه
http://livesong.ir
این روغنش All in one هست ، بزن به پوستت ، لک ، جوش ،و.. از بین میبره.برای سرخ کردن یا مصرف خاصی داره؟
کوتاهی قد و فلج مادرزاد رو درمان میکنه؟:general707: