تو دیجیکالا دنبال کنیدراستی یک سوال که مربوط به بحث وبمستری نمیشه. ولی ربط به گفتگو بین وبمستر ها میشه
دیدم زدی ساوه. انار ساوه کی می اید تو بازار .
استفاده از دسترنج دیگران؟
فک نکنم موفق بشه حالا یه تست بکن :دی
آرهریسک داره ولی بده تا من بررسیش کنم ببینم ریسکش در چه حده ؟
چرا نگیره .. حتما میگیره . فقط url هاشون متفاوت از سایت اصلی بزار .
Aoao Watermarkسلام
نرم افزار واترمارک خوب سراغ دارید؟
تو ایران نمیشه ...تا حالا شده برید تو یه سایتی از یه چیزی خوشتون بیاد و اون رو تو شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید؟ (با لینک سایت مرجع)
سایت در مورد بازی و نرم افزار اندروید هست ...احتمالش زیاده گوگل سایت رو اسپم شناسایی کنه، چون تمام مطالبتون یکی میشه. اصلا همچین کاری نکن. حالا بستگی به موضوعش هم داره. تفریحیه؟
از دیتابیس یه + بذارین کناز تعداد پست :دیدوستان تو فرووم My bb یه سری از تاپیکهارو جایجا و کپی کردیم که باعث شد تعداد پستهای یه سری از کاربرا منفی بشه, مثلا یکی پستهاش شده -140!!!
چطوری باید درستش کنم؟
می شه به ازای تعداد پست, کاربر اعتبار اتوماتیک دریافت کنه؟
پ ن: بازی آلمان برزیل رو حال می کنید؟ دلم برای برزیل سوخت ولی خوب کاریش نمی شه کرد من طرفدار آلمان هستم![]()
بدون شک پنالتی میشیم :|
بدون شک پنالتی میشم :|
خوب طبیعی هستپست مهمان!!
دلیل شما برای پنالتی شدن؟
شما یه کتاب بنویس به این نام : بیتوته ، چرا و چگونه ؟ :general707::general707:در ساعت 3 نصف شب به سرم زده یه کتاب بنویسم و اسمشو بزارم " و خدا کپی کار ها رو دوست ندارد " نظرتون چیه :general711:
داشتم فکر میکردم که چند درصد وب ایران کپی هستش و در مقابل این شاخص تو بقیه کشور ها و کل جهان چقدره :general609:
فکر کنم 65% وب ایران کپی باشه ، و 20% هم ترجمه و 15% هم اختصاصی ،
نظر شما چیه دوستان ؟؟؟؟
جایی هست که بشه همچین آمار هایی رو درآورد ؟؟؟؟؟
سرعت انقدر پایینه که من الان با gprs آنلاینم:general707:شما یه کتاب بنویس به این نام : بیتوته ، چرا و چگونه ؟ :general707::general707:
قول میدم خودمم کمکت کنم
دوستانی که از مخابرات اینترنت دارن از دیروز خیلی سرعتا پایینه قندشکن هم کار نمیکنه درسته ؟
@mehdi.karami
نظرم خوب است.در ساعت 3 نصف شب به سرم زده یه کتاب بنویسم و اسمشو بزارم " و خدا کپی کار ها رو دوست ندارد " نظرتون چیه :general711:
داشتم فکر میکردم که چند درصد وب ایران کپی هستش و در مقابل این شاخص تو بقیه کشور ها و کل جهان چقدره :general609:
فکر کنم 65% وب ایران کپی باشه ، و 20% هم ترجمه و 15% هم اختصاصی ،
نظر شما چیه دوستان ؟؟؟؟
جایی هست که بشه همچین آمار هایی رو درآورد ؟؟؟؟؟