mcsaturday
Registered User
اول اینکارو انجام بده تا ویرایشگر بیاد
http://mihanv.com/wordpress/?p=16
آقا یه دنیا ممنون از همگی:| چرا نیس :s
yoursite.ir/wp-admin/theme-editor.php
ولی، پیشخوان مدیر شبکه دیگه چه صیغه ایه؟ :|
wp-admin/network
اول اینکارو انجام بده تا ویرایشگر بیاد
http://mihanv.com/wordpress/?p=16
آقا یه دنیا ممنون از همگی:| چرا نیس :s
yoursite.ir/wp-admin/theme-editor.php
آیا وردپرس شبکه آیا !!!!؟؟؟آقا یه دنیا ممنون از همگی
ولی، پیشخوان مدیر شبکه دیگه چه صیغه ایه؟ :|
wp-admin/network
به مولا نت افراز نصب کردهآیا وردپرس شبکه آیا !!!!؟؟؟
سلام منوم بهشون برسون :general711:به مولا نت افراز نصب کرده
من بی گناهم به مولا.:android19:
برای من اس ام اس اومد , مطلبو حذف کردم و خبر دادم بعد فیلتر شد ! اخرش ایمیل اومدکه باید فلان مطلبو حذف کنی :|
اینان آن افراد پول پرست هستند :angrybirds10:
بزرگیتون رو میرسونم :general707:سلام منوم بهشون برسون :general711:
سایت جدید داری بالا میاری !!!؟؟؟؟
الان که حسش نی ، تازه از خواب بیدار شدم
1-2 ساعت دیگه اگه نتونستی کاری بکنی ، یه دسترسی به پنلت بده یه نگاهی بندازم :general510:
بقیه ش کو؟اینم ببینید بد نی که چه چیزهایی فروشش غیرمجازه و میشه گفت جرمه ، این لیست توسط پلیس فتا اعلام شده
چند ماه شهریه رو قراره ندی !!!؟؟؟بزرگیتون رو میرسونم :general707:
نه داداش سایت جدید کجا بوده؟ :general107: ما تو همون یه دونه ش موندیم به خدا.
یه سایت دارم میزنم برای استادم و هنرجوهاش بجاش ماهی هفتاد تومن شهریه رو نمیپردازم :general505: بی پولی... :general507:
البته استاد داره در حقم لطف میکنه وگرنه کار و زحمت خاصی برام نداشته...
همینا رو بدونی برات کافیهبقیه ش کو؟
فعلاً سه ماهه ندادم...چند ماه شهریه رو قراره ندی !!!؟؟؟
نه عزیزم چه لطفی ، ما الان یه همچین چیزی بزنیم کم کمش 200-300 تومن از مشتری هزینه میگیرم ، کاره که در مقابلش باید درآمد داشت .
چون مام وقتمونو گذاشتیم پای این بنظرمون راحت میاد وگرنه کار هرکسی نی ، هستن کسایی که فقط برا نصب وردپرس 200 تومن میگیرن .
یکی پشت سیستم میشینه و یاد میگیره و برای درآمد زایی استفاده میکنه ، یکی میشه استاد شما و یادمیگیره و تدریس میکنه و پول میگیره و .....
حرفت قبول ولی اینا رو واسه ناصر نگو این اصلا احساس نداره که:general711:فعلاً سه ماهه ندادم...
من کار خاصی تا حالا نکردم آخه. وردپرس و یه قالب و یه سری کارای گرافیکی کوچولو موچولو.
انقد که این استاد کمکم کرده تو مشکلات زندگی، من باس جونمو براش بدم. اینا چیزی نیس.
آره داداش. بعضیا هستن که آدم جونشو بده براشون، کمه.
2سایت کوچک در امضای بنده هست ، تبلیغات متنی هم قبول میکنیمدوستان وبمستر...لطفا چند تا سایت با رنک بالا و پر بازدید که تبلیغ متنی قبول میکنن معرفی کنید...:android25:
موچکرم
دوستان وبمستر...لطفا چند تا سایت با رنک بالا و پر بازدید که تبلیغ متنی قبول میکنن معرفی کنید...:android25:
موچکرم
دوستان وبمستر...لطفا چند تا سایت با رنک بالا و پر بازدید که تبلیغ متنی قبول میکنن معرفی کنید...:android25:2سایت کوچک در امضای بنده هست ، تبلیغات متنی هم قبول میکنیم