ای برادر کی حالا حرف پول کرد چون شمایی و منم دست و بالم خالیه و پول لازمم 10میلیون فکر کنم خوبه :general711:
من برم يه دوري بزنم بيام
ای برادر کی حالا حرف پول کرد چون شمایی و منم دست و بالم خالیه و پول لازمم 10میلیون فکر کنم خوبه :general711:
نصف دیگر هم که درجا فیلتر میشن :دیتعدادی از افعال منسوخ شده زبان فارسی: (گفتم شاید به کار وبمسترها بیاد)
غارتیدن، آهیختن، اوباشتن، بسودن، چمیدن، خستن، خلیدن، سپوختن، زاریدن، سگالیدن، شکفتن، گساردن، کفیدن، طوفیدن، مولیدن، گرازیدن، موییدن، خوفیدن،
نصفشون را نمیشه معنی کرد!
http://jeneral.irnassera
MOHAMMAD026_1
siavashx
MihanV
ali-ahmari
دوستان يك آرشيو پنج ساله كامل نمونه سوالات پيام نور با پاسخ نامه هاشون و با كلي پايان نامه و پروژه و طرح و..... دارم
ميخواستم فروشگاهي براي فروش و عرضه محصولات راه بندازم از كدوم فروشگاه ساز يا اسكريپت استفاده كنم ممنون ميشم راهنمايي كنيد
بهشون میخوره همشون جنسی باشنتعدادی از افعال منسوخ شده زبان فارسی: (گفتم شاید به کار وبمسترها بیاد)
غارتیدن، آهیختن، اوباشتن، بسودن، چمیدن، خستن، خلیدن، سپوختن، زاریدن، سگالیدن، شکفتن، گساردن، کفیدن، طوفیدن، مولیدن، گرازیدن، موییدن، خوفیدن،
نصفشون را نمیشه معنی کرد!
به اینجا یه سر بزنید در کمتر از 5 دقیقه می توانید فروشگاه رو راه بندازیدnassera
MOHAMMAD026_1
siavashx
MihanV
ali-ahmari
دوستان يك آرشيو پنج ساله كامل نمونه سوالات پيام نور با پاسخ نامه هاشون و با كلي پايان نامه و پروژه و طرح و..... دارم
ميخواستم فروشگاهي براي فروش و عرضه محصولات راه بندازم از كدوم فروشگاه ساز يا اسكريپت استفاده كنم ممنون ميشم راهنمايي كنيد
تسبیح من کو ؟بهشون میخوره همشون جنسی باشن
اینطوری زیاد هستبه اینجا یه سر بزنید در کمتر از 5 دقیقه می توانید فروشگاه رو راه بندازید
http://filesell.ir
اینطوری زیاد هست
مشکل اینه که درصد میگیرن :|
خودش سایت بزنه، خیلی بهتره
عزیزم بالاخره اون طرف هم برای سایتش هزینه کرده!تبلیغ کرده و هزاران هزینه های درشت و کوچک دیگر که خریدار جذب کرده.علاوه بر اين كه 20 درصد كارمزد از هر فروش ميگيره ارباب خودت هم نيستي فايل رو من ميزارم به فروش پول ميره به حساب بانكي اون ها بايد درخواست تسويه بدي تا پول بياد به حسابت اونم دلش خواست نخواست تسويه كنه
خودم سايت بزنم بهتره
والله تا حالا به طور جدی کار نکردم ولی اگه میخوای راحت باشی میتونی با وردپرس هم راه بندازی و یا میتونی با این سایت ها که یه پورسانتی بر میدارن و شما فایل را میزاری برای فروش استفاده کنیnassera
MOHAMMAD026_1
siavashx
MihanV
ali-ahmari
خود برنامه WINRAR را باز کن و CTRL+P را بزن و پسورد دیفالت را ست کن...چطوری میشه این فایل های زیپ رو فقط با وارد کردن یه بار پاسورد باز کرد؟یعنی برا بار دوم نخوام پاس وارد کنم
اینطوری زیاد هست
مشکل اینه که درصد میگیرن :|
خودش سایت بزنه، خیلی بهتره
فروشگاه هایی که در فایل سل میسازید کاملا مستقل هستند و تمام کنترلش در اختیار شما است علاوه بر اینکه از مزایای همکاری درفروش و بازاریاب های فایل سل هم استفاده میکنید ...علاوه بر اين كه 20 درصد كارمزد از هر فروش ميگيره ارباب خودت هم نيستي فايل رو من ميزارم به فروش پول ميره به حساب بانكي اون ها بايد درخواست تسويه بدي تا پول بياد به حسابت اونم دلش خواست نخواست تسويه كنه
خودم سايت بزنم بهتره