فکر میکنم نیازی به شناسوندن نیستش همون لینک رو بگذارید کافیهدوستان برای اینکه صفحه ف.یس بوک و دیگر شبکه های اجتماعی رو به موتور های جست و جو بشناسونیم باید چه کنیم؟!
لینک سایت هم معرفی کردیم ولی هنوز به عنوان صفحه رسمی نمی شناسنش!
منظورت از صفحه رسمی چیه؟؟؟ به فالوراته! اینکه صفحه چند گوگل باشی!دوستان برای اینکه صفحه ف.یس بوک و دیگر شبکه های اجتماعی رو به موتور های جست و جو بشناسونیم باید چه کنیم؟!
باید کیبورد رو فارسی کردباید چی کار کرد که بشه تو دیتابیس فارسی نوشت؟
شریک؟شریک در چی؟این ها رو ول کنید دنبال شریک بر من بگردید
ممنون خیلی کمک کردید.باید کیبورد رو فارسی کرد
خیلی سخت بود!!!ممنون خیلی کمک کردید.
ممنون میشم بهم بگید چجوری کیبورد رو فارسی کنید.
تو گوگل سرچ کردم میگه باید دو تا دکمه رو با هم بزنید.:general408:خیلی سخته خیلی تمرین کردم ولی نتونستم دو تا رو با هم بزنم.:general707:شما برای یادگرفتن این کار چقدر وقت گذاشتید؟![]()
این رو به هدر سایت اضافه کنیددوستان برای اینکه صفحه ف.یس بوک و دیگر شبکه های اجتماعی رو به موتور های جست و جو بشناسونیم باید چه کنیم؟!
این رو به هدر سایت اضافه کنید
HTML:<meta property="article:publisher" content="http://facebook.com/pazhoheshkade.ir"/>
والا علی جان 1 سالی هست که صفحه براش ساختیم و لینک گذاشتیم! منتهی هنوز توسط موتور های جست و جو به عنوان صفحه سایت شناسایی نمی شه!فکر میکنم نیازی به شناسوندن نیستش همون لینک رو بگذارید کافیه
حامد جان.موتور های جست و جو باید صفحه رو به عنوان صفحه سایت بشناسند!اصلا ربطی به فالوور و لایک و این چیزا نداره.منظورت از صفحه رسمی چیه؟؟؟ به فالوراته! اینکه صفحه چند گوگل باشی!
ممنون عزیزم.تست شده قبلا؟برای شبکه های اجتماعی دیگه هم جواب می ده؟این رو به هدر سایت اضافه کنید
<meta property="articleublisher" content="http://facebook.com/pazhoheshkade.ir"/>
خواهشممنون عزیزم.تست شده قبلا؟برای شبکه های اجتماعی دیگه هم جواب می ده؟
لطف کردید.
خیلی هم ربط داره عزیز!حامد جان.موتور های جست و جو باید صفحه رو به عنوان صفحه سایت بشناسند!اصلا ربطی به فالوور و لایک و این چیزا نداره.
در هر صورت ممنون
ممنون عزیزم خیلی لطف کردید.خواهش
بله تست شده
برای شبکه های دیگه اطلاعی ندارم
نه حامد جان.خیلی هم ربط داره عزیز!
ببین شما میخوای بزنی مثلاً پیج فیسبوک تیسسیت! گوگل بیاره! درسته؟
منظورت از این صفحه رسمی بودن همون تیک آبیست؟ آیا؟:general105ممنون عزیزم خیلی لطف کردید.
نه حامد جان.
ببین شما موقعی که یک صفحه تجاری در فیس بوک می سازی،می تونی لینک سایتت رو هم درش قرار بدی.حالا هر مطلبی از سایتت بازنشر بکنی تویه اون صفحه،اگر اون صفحه توسط موتور های جست و جو به عنوان صفحه رسمیت شناخته شده بشه ،هر چی لایک بیشتری بخوره اون مطلب،نشان دهنده محبوبیت بیشتر اون مطلب و ارزش مطلب رو بالا می بره!در نتیجه تویه نتایج جست و جو از رتبه بهتری بهره منده.
ممنون
عزیزم اون تیک آبی که برای افراد مشهور و اشخاص حقیقی!منظورت از این صفحه رسمی بودن همون تیک آبیست؟ آیا؟:general105_O
کلاً که متوجه منظورت نمیشم! ولی اگه به راهی رسیدی اینجا بزار ببینم چی میگی! :دیعزیزم اون تیک آبی که برای افراد مشهور و اشخاص حقیقی!
گوگل فکر کنم برای تشخیص صفحه سایت ها از لینک زیر به طور مثال استفاده می کنه:
http://www.facebook.com/search/?q=pazhoheshkade.ir
خسته نباشید حامد جان:دیکلاً که متوجه منظورت نمیشم! ولی اگه به راهی رسیدی اینجا بزار ببینم چی میگی! :دی
یه مستند با اردشیر احمدی دیدم ازش! بام تهران یا همچین چیزی!سلام
یک فیلم از امیر تتلو بود که اومده بود اصفهان کسی داره؟
فک کمک از رادیو جوان منتشر شده بود