MR-S
Registered User
- نوشتهها
- 4,438
- لایکها
- 7,680
دلو بزن به دریا یا پنالتی میشی یا میای بالاپس بگو دلو بزن به دریا یا پنالتی میشی یا میای بالا![]()
دلو بزن به دریا یا پنالتی میشی یا میای بالاپس بگو دلو بزن به دریا یا پنالتی میشی یا میای بالا![]()
من در حدی نیستم که بخوام نظر بدم اما خیلی ساده است
اینا که کمهشنیدم ، میخواهی توسعه دهنده وب بشی ، بیا اینم چند تا دستگاه سایتتو باهاش تست کن :general208:
مشاهده پیوست 653866
شمردیشون؟اینا که کمه
75 تا بیشتر نیست!!!!!
عاره 75 تا بیشتر نبودشمردیشون؟![]()
داداش من یه چیزایی می دونم سوالتو بپرسسلام
درمورد فایل زیلا سرور و فایل زیلا کلاینت کسی اطلاع داره و نحوه کار باهاشون رو میدونه ؟ یه سوال داشتم
می خوای 50 تا رنک 1 بخری؟ خوب خرم باشه شک می کنه این که دیگه گوگل(من خودم با ده تا پنالتی شدم البته وبلاگ بود زیاد مهم نبود)پس بگو دلو بزن به دریا یا پنالتی میشی یا میای بالا![]()
سایتت چیه؟خدارو شکر مثل اینکه قانون کپی رایت داره کم کم تو کشور جا میوفته!
امروز 3 نفر برای کسب اجازه در جهت کپی کردن چند مطلب تماس گرفتند(با ذکر منبع)
خدایا شکرت:دی
دوستان من نیاز به CMS ی دارم که هر شرکت یا شخص حقوقی یا حقیقی بیاد اونجا و با پرداخت مبلغی یک صفحه اختصاصی (شامل معرفی و مشخصات) برای خودش بزنه؟ آیا با وردپرس چنین چیزی امکان پذیر هست؟ از چه افزونه ای استفاده بشه؟
هزینه و نمونه کار اگه هست واسه منم بفرستید لطفاخواستی میتونم برات طراحی کنم
با ده تا پنالتی شدی ؟می خوای 50 تا رنک 1 بخری؟ خوب خرم باشه شک می کنه این که دیگه گوگل(من خودم با ده تا پنالتی شدم البته وبلاگ بود زیاد مهم نبود)
در امضا ذکر شده(پژوهشکده)می خوای 50 تا رنک 1 بخری؟ خوب خرم باشه شک می کنه این که دیگه گوگل(من خودم با ده تا پنالتی شدم البته وبلاگ بود زیاد مهم نبود)
سایتت چیه؟
به قول اوشون نمی شه عدد گفت به نظر من بهتره دونه دونه بری بالابا ده تا پنالتی شدی ؟
5تا رنک یک و 5تا رنک دو چطوره ؟
در مورد فونت و سایزش تجدید نظر کن M به G نمیخوره
در امضا ذکر شده(پژوهشکده)
الان این چیه؟:angrybirds8:
نه عزیزم.قربان برای انجمن لایسنس تهیه کردید ؟
زیاده روی بکنی سیستم ادرستو بلاک میکنه..همین بلاگفا منو بلاک کردهیکی گفت وبسایتت جریمه میشه
نظر دوستان چیه ؟