alireza9401
Registered User
- نوشتهها
- 448
- لایکها
- 331
دوستان پنل کاربری نت افراز براتون لود میشه؟
صفحه اصلی چطور؟
صفحه اصلی چطور؟
نه به غیر از اونیه مستند با اردشیر احمدی دیدم ازش! بام تهران یا همچین چیزی!
@ufontسلام دوستان حدود 4 هزار فایل swf هست میخوام تبدیل کنم به یکی از فرمت های معمول.
چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید؟
پ.ن:فایل های فلش بدون فریم هست فقط یه عکسه.
کسی جواب منو نمی دونه؟سلام دوستان ببخشید یه سوال این مشکل رو چه طوری باید حل کنم؟اونی که توی عکس هست
سیستم مدیرت محتوام وردپرسه این جا نمی دونم چرا این جوری شده؟
با cms هاي شبکه اجتماعى فکر کنم بشه!دوستان من نیاز به CMS ی دارم که هر شرکت یا شخص حقوقی یا حقیقی بیاد اونجا و با پرداخت مبلغی یک صفحه اختصاصی (شامل معرفی و مشخصات) برای خودش بزنه؟ آیا با وردپرس چنین چیزی امکان پذیر هست؟ از چه افزونه ای استفاده بشه؟
تو انجمن وردپرس پارسی forum.wp-parsi.com فکر میکنم در موردش بحث شدش! بگردید پیدا میشهسلام دوستان ببخشید یه سوال این مشکل رو چه طوری باید حل کنم؟اونی که توی عکس هست
سیستم مدیرت محتوام وردپرسه این جا نمی دونم چرا این جوری شده؟
خواستی میتونم برات طراحی کنمدوستان من نیاز به CMS ی دارم که هر شرکت یا شخص حقوقی یا حقیقی بیاد اونجا و با پرداخت مبلغی یک صفحه اختصاصی (شامل معرفی و مشخصات) برای خودش بزنه؟ آیا با وردپرس چنین چیزی امکان پذیر هست؟ از چه افزونه ای استفاده بشه؟
با cms هاي شبکه اجتماعى فکر کنم بشه!
البته اون چيزى که شما مدنظرته فکر کنم امکاناتش خيلى کمتر از اون چيزى باشه که اون cmsها داره!!
وردپرس هم يه قابليتى داره به نام مولتى سايت يا يه همچين چيزى که معمولا براى سرويس هاى وبلاگدهى استفاده ميشه!!
اين 2 مورد رو پيگيرى کن به جايي ميرسى!
sent from hell
خواستی میتونم برات طراحی کنم
یه چیزی تو این مایه ها میخواید؟ببین شبکه اجتماعی یا سایت شامل چند سایت دیگه نمیخوام درست کنم. هدف ساختن یک بانک اطلاعاتی از افراد حقیقی (شرکتها) و افراد حقوقی هست.
هدفم ساختن یک نمایشگاه مجازی هست
خيلي روش خوب و درستيه و ١٠٠٪ جواب ميدهسلام دوستان
یه سئوال داشتم
من میخوام وبلاگ بخرم رنک 1یا2 تعداد بالامثلا 50تا رنک یک و 10رنک دو و میخوام هر روز مطالب
وبسایت خودمو به همراه منبع درج کنم و تو هر مطلب یکی دوتا لینک به وبسایتم ارجاع بدم
سوال من اینه ایا اینکار از نظر گوگل اشتباه ؟:general410:
ایا جریمه میشم ؟:general410::general410::general410:
یکی گفت وبسایتت جریمه میشهخيلي روش خوب و درستيه و ١٠٠٪ جواب ميده
زیاده روی کنی پنالتی میشی.یکی گفت وبسایتت جریمه میشه
نظر دوستان چیه ؟
چندتا بگیرمزیاده روی کنی پنالتی میشی.
----------------------------------------------------------------------------
هر وبمستر یک سایت موزیک :|
دارم منصرف میشم :دی
تو این موارد نمیشه عدد دادچندتا بگیرم
5تا رنک یک 5تا رنک دو خوبه
دوستان کسی کدی شبیه به کدتبلیغاتی پرشین تولز داره؟سلام دوستان می خوام یه باکس تبلیغات متنی به قسمت فوتر سایتم اضافه کنم دقیقا مثل باکس متنی همین انجمن پرشین تولز از دوستان کسی کد این باکس تبلیغاتی متنی رو داره؟
ادرس سایتم
ممنون
پس بگو دلو بزن به دریا یا پنالتی میشی یا میای بالاتو این موارد نمیشه عدد داد![]()