k-boy
Registered User
لیتو هم زده اینو. برداشته عرفان , سیجل و یکی دیگرو دعوت کرده! بهش گفتن کی تورو دعوت کرد؟ اسم یکیو گفته که وجود خارجی نداره :دیچه جالب!
از ایرانی ها کسی نیست؟:general707:
واقعا باید گفت ایرانی عست دیگر :|
لیتو هم زده اینو. برداشته عرفان , سیجل و یکی دیگرو دعوت کرده! بهش گفتن کی تورو دعوت کرد؟ اسم یکیو گفته که وجود خارجی نداره :دیچه جالب!
فریدون زندی اولین نفر بود بعدش هم سامی بیگی و علی کریمی امروز هم انگار نوبته لیتو بود که سپیده و سیجل و عرفان رو چلنج کردچه جالب!
ساسی مانکن گوش میدی؟:|راهی برا نامحدود کردن حجم نت پیدا کردید از من دریغ نکنید لطفا![]()
به سختیسایتایی مثل نت برگ چطوری کار میکنن؟
الان بلیطای 90 درصد تخفیف پینت بال دستمه! 10تا مال آزادی 10تا مال چیتگر که جفتشون معروفن! این 90 درصدو نگرفتن که تبلیغ بشه؟ :angrybirds13:به سختی
جدا از شوخی فکر کنم شرکت ها و فروشگاه برای تبلیغات خودشون میان تخفیف میدن و با پرداخت هزینه ای به نت برگ آگهی میزنن
اره هم تبلیغ و هم ی جورایی برند سازیالان بلیطای 90 درصد تخفیف پینت بال دستمه! 10تا مال آزادی 10تا مال چیتگر که جفتشون معروفن! این 90 درصدو نگرفتن که تبلیغ بشه؟ :angrybirds13:
فکر کنم این 90 دصدو از فروش گلوله جبران کنند.:general601:الان بلیطای 90 درصد تخفیف پینت بال دستمه! 10تا مال آزادی 10تا مال چیتگر که جفتشون معروفن! این 90 درصدو نگرفتن که تبلیغ بشه؟ :angrybirds13:
آقا چرا قضیه رو پلیسی میکنی :دی گلوله که چه با تخفیف چه بی تخفیف 50 تاش 7 تومنه. در ضمن هنوز مونده تا مردم انقدر به نت و بازدهیش اطمینان پیدا کنن که بیان 90درصد از پولشونو نگیرن!فکر کنم این 90 دصدو از فروش گلوله جبران کنند.:general601:
تقصیره گوگله لامصبه ( ه ه ه )دوستان دیگه @nassera , @ufont , @hitup , @MihanV @Mon_hareF این پویا هم خیلی پسر گلیه ولی نمیاد :دی و سایر دوستان کم پیدایید ...
سر بزنید بیشتر خوشحال میشیم :دی
اقا بیا با هم بریم مارو با تیر بزن :دیآقا چرا قضیه رو پلیسی میکنی :دی گلوله که چه با تخفیف چه بی تخفیف 50 تاش 7 تومنه. در ضمن هنوز مونده تا مردم انقدر به نت و بازدهیش اطمینان پیدا کنن که بیان 90درصد از پولشونو نگیرن!
خود من ایندفه میرم پینت بال , دفه بعدیش رفت تا آفر بعدی :دی
اسیرتیم! حکم تیر بده همینجا خودمو ببندم به تیربار :دیاقا بیا با هم بریم مارو با تیر بزن :دی
هدشاتتیم :دی
چی اضافه کرده؟ :|تقصیره گوگله لامصبه ( ه ه ه )
هر روز یه حیوون به باغ وحشش اضافه می کنه ، کار درست می کنه برامون
مشکلی نداشت!سلام
دوستانی که histats آمارگیرشونه امروز مشکلی نداشتن؟ من که هرچی میرم تو کنترل پنلش هیچی نمیاد!
عجیبه برای من اصلا تو کنترل پنلش سایتامو نشون نمیده!!!مشکلی نداشت!
شاید مرورگر فایلای فلشو بلاک کرده!عجیبه برای من اصلا تو کنترل پنلش سایتامو نشون نمیده!!!
نه بلاک که نکرده ولی عجیبه که مرورگرمو عوض کردم درست شد!شاید مرورگر فایلای فلشو بلاک کرده!