اون نور اذیتت میکنه بعدا چون نور رو به چند شکل مینویسن ولی در کل عالیهدوستان سایت که هنوز بالا نیومده ولی در مورد دامین نظرتون چیه؟ :دی
یه چندتا دیگه هم بده2تا کلاً !؟
این 50 تای اول!
http://www.awwwards.com/50-fashion-websites.html
دیگه هم خواستی رودروایسی نکنی!
خود من سرمم ببرن از اینترنت خرید نمیکنم به همه آشناهام میگم خرید نکنین!مشکل اینه الان همه به فکر پر کردن جیب خودشون هستن ...
سیستم درست حسابی نیست + این که وبمسترها و همکاری در فروش ها به کم راضی نیستن
در واقع میگن جنس بی کیفیت باشه ولی ما پورسانت درست حسابی بگیریم
دلیل این که فروش تو این چند ماه به شدت افت کرده به نظر من این میتونه باشه که مردم دیگه به این جنس ها اعتماد ندارن طرف جنس رو میخره کیفیت زیر خط فقر هست دیگه اعتماد نمیکنه دور خرید اینترنتی + فروشگاه اینترنتی رو خط قرمر میکشه
البته باید حق داد من و تو هم باشیم دیگه حاضر به خرید چنین جنس هایی نیستیم ...( اغلب یه بار مصرف و بیهوده و ...)
رنگ بندی اش خیلی داغونهدوستان سایت که هنوز بالا نیومده ولی در مورد دامین نظرتون چیه؟ :دی
اساتید بابت نقل و قول کردن شرمندم.خدا قوت.
دوستان بنده یک سوال داشتم.
اگر یک سایتی بلافاصله(تازه تاسیس و خبرخوان هم نیست)از مطالب جدید ما کپی برداری کنه،ممکنه گوگل سایت کپی کار رو به عنوان منبع اصلی محسوب کنه؟یا بر اساس تایم بندی سایت مپ منبع رو انتخاب می کنه؟
ممنون می شم یک توضیحی کوچیکی بدید.
سایتیکه پستش زودتر ایندکس بشه منبع به حساب میاد ولی اگه سایت تازه تاسیسه ضرری نداره , چون طول میکشه تا پستاییکه وارد سایتش میکنه تو نتایج گوگل بالا بیان و مزاحمتی ایجاد کنن.اساتید بابت نقل و قول کردن شرمندم.
اما ممنون می شم یک راهنمایی بفرمایید.
این آمارها اکثرا برای سایت های خارجی صدق میکنه و بیشتر بر اساس بازدید و رتبه الکسا ، موضوع سایت و درامدی که می تونه از سایت هایی مثل گوگل ادنسن داشته باشه.ارزش تخمینی persiantools.com: $ 1,784,160.00 میباشد.
persiantools.com در 1 دهه1 سال قبل ثبت شده است. دارای رتبه جهانی الکسا 4,951# میباشد. پیج رنک گوگل وب سایت 5/۱۰ میباشد. ارزش تخمینی دامنه مورد نظر $ 1,784,160.00 است و درامد تقریبی روزانه آن در حدود $ 1,652.00 میباشد. تهدیدی بر علیه persiantools.com گزارش نشده است و برای مرور گرها امن میباشد.
ایا این راست است ؟ :general210::general307:
پرشین تولز که رنک 4 هست :general210: :general210:ارزش تخمینی persiantools.com: $ 1,784,160.00 میباشد.
persiantools.com در 1 دهه1 سال قبل ثبت شده است. دارای رتبه جهانی الکسا 4,951# میباشد. پیج رنک گوگل وب سایت 5/۱۰ میباشد. ارزش تخمینی دامنه مورد نظر $ 1,784,160.00 است و درامد تقریبی روزانه آن در حدود $ 1,652.00 میباشد. تهدیدی بر علیه persiantools.com گزارش نشده است و برای مرور گرها امن میباشد.
ایا این راست است ؟ :general210::general307:
احتمالا رنک واقعی رو فرمودندپرشین تولز که رنک 4 هست :general210: :general210:
ممنون عزیزم.سایتیکه پستش زودتر ایندکس بشه منبع به حساب میاد ولی اگه سایت تازه تاسیسه ضرری نداره , چون طول میکشه تا پستاییکه وارد سایتش میکنه تو نتایج گوگل بالا بیان و مزاحمتی ایجاد کنن.
پ.ن: خط بالا نظر شخصی بود و جایی نخوندم دربارش. اما اگرم اون سایت تازه تاسیس منبع شناخته بشه گوگل کاری با شما نداره!
به گوگل معرفیش کن همین!ممنون عزیزم.
والا یک وبلاگ است که عینا کپی سایت ماست(غیر قالب:دی).یعنی از عنوان تا دسته بندی
مطالب ما رو هم کپی می کنه!
نمی دونم چجوریه.می ترسم مشکلی پیش بیاره برای مطالب و سایت ما.
دوستان دیگه ممنون می شم نظرشون رو بگن.
والا تو زمینه کپی کردن هرچی دیتاهارو میزارم کنار هم به نتیجه نمیرسم! اینکه گوگل کیو میاره بالا کیو میبره پایین بیشتر به لینک سازی بستگی داره ولی بوده که مثلا 4 , 5 ماه تو یه نتیجه ای بالا بودم بعد یهو با کسیکه ازم کپی کرده جابجا شدم! اما اگه وبلاگ یا سایت تازه تاسیسه مشکلی پیش نمیاد , خسته میشه میزاره کنار :دی اگه اینطوری بود الان بیتوته و سیمرغ باید جمع میشدن!ممنون عزیزم.
والا یک وبلاگ است که عینا کپی سایت ماست(غیر قالب:دی).یعنی از عنوان تا دسته بندی
مطالب ما رو هم کپی می کنه!
نمی دونم چجوریه.می ترسم مشکلی پیش بیاره برای مطالب و سایت ما.
دوستان دیگه ممنون می شم نظرشون رو بگن.
فروم رنک 4 هست وگرنه صفحه اول که خدمات هاستینگ هست رنک 5 دارهپرشین تولز که رنک 4 هست :general210: :general210: