والا اگه همه کارامون با همین روان فعلی پیش بره میترسم تا آخر سال هم نتونیم 100% راه اندازی کنیم ، اما انشالله گفتیم تا آخر شهریور ، حالا ببینیم چی میشه
شرایط و سطوح همکاری ، و قوانین فعالیت هم همین امروز تدوین شدن :general609:
تقریباً 60% کار میشه گفت انجام شده و 40% باقی مونده که مهمترین بخش هستن ببینیم چی میشه !!!!
به امید خدا تا آخرین این ماه مشکلات حل میشه سیستم شروع به کار میکنه:general707:
این مژده رو هم به دوستان پی تی و علی الخصوص وبمستران برتر پی تی بدم که توی سطوح همکاری ، در استارت فعالیت امتیاز ویژه ای براشون تدارک دیدیم:general705:
یه 100-200 میلیون کم دارم :general705: امشب واریز کن تا آخر هفته سایت بالاس :general707:دست بجنبون دیگه ملت رو اسیر خودت کردی:general208:
منتظر هستم سایت شما افتتاح بشه با همکاری در فروش شما کار کنم مجبور شدم برای جبران دخل خرج سایت یه مدت با شبکه تبلیغات کار کنم تا سایت ناصر خان افتتاح بشه:general705::general705::general705::general705:
پیرینترت به شبکه وصله ؟ درایو پرینتر رو نصب کردی ؟این پرینتر وایرلس چجوری کار میکنه؟
هر چی میزنم پرینت نمیگیره
اره به شبکه وصلهپیرینترت به شبکه وصله ؟ درایو پرینتر رو نصب کردی ؟
مدل پرینترت پیه ؟
به نظرم بهتره دکمه گزارش تخلف رو بزنمیه 100-200 میلیون کم دارم :general705: امشب واریز کن تا آخر هفته سایت بالاس :general707:
چرا !!!؟؟؟؟ گفتم شاید بخوای شریک شیبه نظرم بهتره دکمه گزارش تخلف رو بزنم
دو احتمال وجود داره
تو دیجی کالا 59 تومن بود که الان دیگه ندارنقیمت؟
ریداکت کنی بهترهسلام دوستان برای یک سایت دو دامنه دات کام و دات آی آر ثبت شده به نظرتون یکی روی دیگری پارک بشه ؟ ریدایرکت بشه ؟
یا هر جفتشون مجزا به سایت وصل بشن؟ کلا ممنون میشم یه پیشنهادی بدین
محمد تبعبض تا کی ؟ وبسایت همه رو گذاشتی وبسایت منو نزاشتی ؟ریداکت کنی بهتره
البته پارک ام کنی، در آخر به همون دامنه اصلی میرسه
بهتره ریداکت کنی![]()
آقا این مبادله کالا به کالا هستمحمد تبعبض تا کی ؟ وبسایت همه رو گذاشتی وبسایت منو نزاشتی ؟![]()