ozil20
Registered User
خب مهمه از کجا گرفتی من الان یکساله از یه جایی دارم راضی هستم ومشکل قطعی نداشتهمهم نیست از کجا گرفتم. بعد از حدود 5 دقیقه اتصال قطع میشه و دیگه وصل نمیشه.
یکیش از سرور خودم یکی هم خریدم.
خب مهمه از کجا گرفتی من الان یکساله از یه جایی دارم راضی هستم ومشکل قطعی نداشتهمهم نیست از کجا گرفتم. بعد از حدود 5 دقیقه اتصال قطع میشه و دیگه وصل نمیشه.
من که هنوز از سایف**ون استفاده میکنممهم نیست از کجا گرفتم. بعد از حدود 5 دقیقه اتصال قطع میشه و دیگه وصل نمیشه.
والا این که برا من همیشه کار میکنه . افت سرعت هم برام نداره:general105:یکی از کاربرای همینجا هم یه سایت برای خرید پیشنهاد داد و گفت که قطعی نداره.
شما فکر کن کریو با نت من سازگار نیست، دنبال یه راه دیگه هستم.
فیلتر شKن های پولی درست کار نمیکنن وای به حال اینا...
کاش ما هم از این شانس ها داشتیموالا این که برا من همیشه کار میکنه . افت سرعت هم برام نداره:general105:
مهدی بسوزدوستان آیا راهی هست با همین سرعتی که با آیپی ایران دارم ، بدون فیلتر وبگردی کنم ؟
کRیو اعصاب نزاشته برام. از 2 جا اکانت دارم جفتشون ارور UDP میدن.
Open-V-PN رو تست کن ، سرعتش عالیه.دوستان آیا راهی هست با همین سرعتی که با آیپی ایران دارم ، بدون فیلتر وبگردی کنم ؟
کRیو اعصاب نزاشته برام. از 2 جا اکانت دارم جفتشون ارور UDP میدن.
حاژی هر فیلتر ش*نی بخری همینه روی مخابرات چون مرتب پورتا رو میبندن هیچی درست کار نمیکنه :general208: اولاش سای*ون مثل برق کار میکرد ولی دیگه کار نمیکنه :general306: الان فقط ک*ریو کار میکنه که اونم این چند روز فقط ارور داره بقیه روز خوب بود، تونل هم میگن خیلی خوبه جدیده :general208:از کجا بگیرم؟
آقا نکنه مارو ایگنور کردی :general709: امضاءک تخفیف نت افراز کی داره؟
سایف من مثه هلو کار میکنهصبح بخیر همه
حاژی هر فیلتر ش*نی بخری همینه روی مخابرات چون مرتب پورتا رو میبندن هیچی درست کار نمیکنه :general208: اولاش سای*ون مثل برق کار میکرد ولی دیگه کار نمیکنه :general306: الان فقط ک*ریو کار میکنه که اونم این چند روز فقط ارور داره بقیه روز خوب بود، تونل هم میگن خیلی خوبه جدیده :general208:
من جدیدا تست نکردم، شاید برا ما هم کار کردسایف من مثه هلو کار میکنه
سلام عزیز دلصبح زیبای وبمستران بخیر!
آقا خدا قوت به شب زنده دارانی که الان در خواب نازن.
چه قشر زحمت کشیه این قشر وب مستران.
------------------------
عزیزان الان چند وقتی تعداد مطالب ایندکس شده ما(نه صفحات) از یک تعداد بالاتر نمی ره!
مشکل می تونه از کجا باشه؟
ممنون
عزیز فیلتر شکن پرسرعت داری برام پ خ کن ممنون میشممن که هنوز از سایف**ون استفاده میکنم
با فیل شکن اوکی میشه! آقا! :دیآقا کمک ....
اینترنت مخابرات هیچ سایت .ir رو برا من باز نمی کنه.:general107::general107::general107:
گوگل رو هم باز نمی کنه:general208::general208::general208:
یه کار خیلی مهم داشتم که به گاج رفت :general503::general503::general503:
مرض داری میخوای نون مردم رو آجر کنی؟دوستان بیاید یه کار خیر کنیم :general108:
سایت اسپم و دزد http://aliexirs.ir/ برسی کردم بیش از 400 هزار عنوان سکسی داره !
بیاید هر کدوم نزدیک 5 تا رو گزارش کنیم تا فیلتر بشه سایت !!!
برای مثلا میتونید از لینک های زیر ببینید
لینک 1
لینک 2
لینک 3
لینک 4
بگو بسم الله
گذارش شددوستان بیاید یه کار خیر کنیم :general108:
سایت اسپم و دزد http://aliexirs.ir/ برسی کردم بیش از 400 هزار عنوان سکسی داره !
بیاید هر کدوم نزدیک 5 تا رو گزارش کنیم تا فیلتر بشه سایت !!!
برای مثلا میتونید از لینک های زیر ببینید
لینک 1
لینک 2
لینک 3
لینک 4
بگو بسم الله
مرض داری میخوای نون مردم رو آجر کنی؟