میخای ب تو بگم جون؟کامران جان؟:| خجالت بکش برو به مسن بگو جان:general411:
@ufont اومده که؟
سایتت به فیلترینگ گزارش میدم ,ابرومونو بردی :|اون تیزرش بود عامو:general705:
برو... فیلترینگ رو میان به ما گذارش میدن میخوای مارو گزارش کنی:general707:سایتت به فیلترینگ گزارش میدم ,ابرومونو بردی :|
ما رو باش فکر کردیم میخواد ی سایت درست و حسابی بالا بیاره بریم کل اهنگای سیاوش و دانلود کنیم:general710::general710::general711:سایتت به فیلترینگ گزارش میدم ,ابرومونو بردی :|
شوما دعا کن سایت بازدید بگیره من یه آهنگهایی از سیاوش آپ میکنم که خودشم ندونه کی خونده اینارو:general711:ما رو باش فکر کردیم میخواد ی سایت درست و حسابی بالا بیاره بریم کل اهنگای سیاوش و دانلود کنیم:general710::general710::general711:
: )))
نه داوش اگر اومده بود که من الان مو رو سرم بود خخخ یکیه دهن مارو گاجیده هر روز زنگ میزنه میگه میخوام میخوام میخواممنظورم اینه البومش اومده که؟ فکر کنم تو سایت @MR-S دیدم :دی
دیشب تحویلش دادم :general211:میخوای کال اف بازی کنی؟:general210::general210:
کار ناصرو تحویل دادی؟:general710:
@nassera
:general711:
@drdexterبرای امتیاز منفی به کدوم مدیر پیام بدم
آقا کمک ....
اینترنت مخابرات هیچ سایت .ir رو برا من باز نمی کنه.:general107::general107::general107:
گوگل رو هم باز نمی کنه:general208::general208::general208:
یه کار خیلی مهم داشتم که به گاج رفت :general503::general503::general503:
دوستان آیا راهی هست با همین سرعتی که با آیپی ایران دارم ، بدون فیلتر وبگردی کنم ؟
کRیو اعصاب نزاشته برام. از 2 جا اکانت دارم جفتشون ارور UDP میدن.
مهم نیست از کجا گرفتم. بعد از حدود 5 دقیقه اتصال قطع میشه و دیگه وصل نمیشه.
یکیش از سرور خودم یکی هم خریدم.
کلا مخابرات هر از گاهی قات میزنه :general107:خب مهمه از کجا گرفتی من الان یکساله از یه جایی دارم راضی هستم ومشکل قطعی نداشته
مگه هنوزم کار میکنه ؟من که هنوز از سایف**ون استفاده میکنم![]()
خوش به حال شماوالا این که برا من همیشه کار میکنه . افت سرعت هم برام نداره:general105:
اگه فیلتر بشه، فقط اون مطلب خاص فیلتر میشه نه کل سایتدوستان بیاید یه کار خیر کنیم :general108:
سایت اسپم و دزد http://aliexirs.ir/ برسی کردم بیش از 400 هزار عنوان سکسی داره !
بیاید هر کدوم نزدیک 5 تا رو گزارش کنیم تا فیلتر بشه سایت !!!
برای مثلا میتونید از لینک های زیر ببینید
لینک 1
لینک 2
لینک 3
لینک 4
بگو بسم الله![]()
بستگی به بازدید ات دارهدوستان چند روز طول میکشه سایت داخل الکسا رتبه بگیره ...؟12 روزی هست سایت راه افتاده و روزی 10 تا 20 ورودی گوگل هم داره ولی الکسا هنوز رتبه نداده![]()
حالا چه فرقی دارن ؟دوستان گرام! من index.php رو حذفیدم! و یه index.html گذاشتم بجاش! میشود آیا ایندکس وردپرس رو با یک ترفندی بیارم!؟
@drdexterبرای امتیاز منفی به کدوم مدیر پیام بدم