rouzegar1365
Registered User
حرف دهنت رو بفم مرد عاقل !مرض داری میخوای نون مردم رو آجر کنی؟
حرف دهنت رو بفم مرد عاقل !مرض داری میخوای نون مردم رو آجر کنی؟
برادر سایتش دزده! اسپمر هست! سیکسیه!
حالت خوبه؟:general210:
ربطش اینه که اون طرفی که میگی شاید اصلا دلش به کار نرهبرادر سایتش دزده! اسپمر هست! سیکسیه!
به من و تو چه مربوط!
مسئول داره!
طرف زیر کولر ماهی 1 2 تومن میگیره که همینا رو بیابه!
خوب خودت موس را در دست بگیر و ریپورت بده!به شما نمیدونم ولی به بنده که مطالب سایتم رو کپی میکنه و میاد بالا ربط داره !
نه آقا چه ضرری داره؟ربطش اینه که اون طرفی که میگی شاید اصلا دلش به کار نره
تو این بین فقط صاحبای سایتا ضرر میکنن
علی احمری بمیره اونروزو نبینه این چه حرفیهآقا نکنه مارو ایگنور کردی :general709: امضاء
اگه کار نکرد اینم هست : usr336EJR
اقا دستت درد نکنه خبر دادی خیلی دلم می خواست یه جوری این سایت دزد رو از صفحه محو کنیم کل مطالب سایت منو داره میگیره اونم بدون زحمت توی گوگلم میاد بالای سر سایت ما فقط به کجا باید گزارش کنیم ادرس بدهکسی رو مجبور نکردم ! حق این رو داشتم در فروم اطلاع رسانی کنم که کردم ! هرکی بخواد نخواد گزارش بده !
گزارش شد.http://filter.internet.ir/
کلن اکه فقط عنوان فیلک هم بود بازم یه چیز !!! کلی لینک میده به سایت های سکسی !!!
@k-boyعلی احمری بمیره اونروزو نبینه این چه حرفیه
یادم نبود امضای شما هم کد داره
تشکر ویژههه![]()
همین سه لینکی که دادم رو گزاش کنید کفایت میکنه ً!!گزارش شد.
آقا صدقه در بیا من بد چشم نیستما خداییش,دعا هم کردم سایتت بگیرهدو روز نشده بدشانسی ها شروع شد:general503: هاست دانلود ترکید :|
:general210::general609::general609:نه آقا چه ضرری داره؟
اتفاقاً وجود همچین سایتهایی خیلی هم خوبه برای دیگر وب مسترها!
خب عزیز من برداشتی کل ارشیو سیاوش یهویی اپلود کردی تو هاست معلومه که میترکه:general710::general711:دو روز نشده بدشانسی ها شروع شد:general503: هاست دانلود ترکید :|
ممنون علی خان.سلام عزیز دل
برای من هم یک مدت اینطوری شده بودش و حتی بعضا کاهش هم پیدا میکردش ولی یه مدت تعداد پست های روزانه رو زیاد کردم (تقریبا 2 برابر) , درست شدش و ایندکس هام بالا رفتش
باو من اصلا به چشم و این چیزا اعتقاد ندارم ( به قول یارو "این زمونه نذاشته اعتقاد برا منآقا صدقه در بیا من بد چشم نیستما خداییش,دعا هم کردم سایتت بگیره![]()
باو کلا 7تا پست زدم ارور 552 Disk full میده پشتیبانی هم 1 ساعته جواب نداده.خب عزیز من برداشتی کل ارشیو سیاوش یهویی اپلود کردی تو هاست معلومه که میترکه:general710::general711: